Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצול מירבי של LG G2 OLED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום מכובדיי,

אשמח לעזרתכם לניצול מיטבי ומלא של ה-LG G2 שברשותנו בסלון, עקב תחושה של חוסר ניצול בעיקר בגזרת הקצב רענון.

פשפשתי הרבה בהגדרות ולא הצלחתי למצוא הגדרה בה ניתן לשלוט או לראות מה קצב הרענון הנוכחי שהטלוויזיה נותנת (למיטב ידיעתי, נותנת עד 120הרץ)

בנוסף, כאשר פתחתי את הגדרות הטלוויזיה במהלך משחק בסוני 5 שמחובר אליה, הופיעו הגדרות "ממטב משחק"

שם בדשבורד מופיע כי הקצב רענון הנוכחי עומד על 60 הרץ, בעוד אני לא מצליח לשנות או להגיע להגדרה רלוונטית 

אשמח לדעת אם יש נוכחים בקהל שיש להם טלוויזיה מהדגם הנ"ל ויודעים איך להתמצא להגדרות הללו, ובכלל - אם יש המלצות נוספות שלאו דווקא בגזרת הקצב רענון, אשמח לשמוע

פורסם

קצב רענון זה נחמד - אבל מה שחשוב זה HDR / Dolby atmos.

לרוב זה נקבע על ידי המקור - אין טעם לשחק בהגדרות של הטלוויזה כשהבעיה היא במקור או בחיבור.

1. תוודא שיש לך כבלים טובים (לא פירמה - אלא סטנדרט ורוחב פס) ואתה לא עובר דרך איזה רסיבר שמגביל אותך (אם יש רסיבר - עדיף לעבוד איתו בARC ולא להעביר מכשירים ישירות דרכו - מדבר על פלייסטיישן ומכשירים שיכולים יותר , הממיר של הוט לא ממש ישנה)

2. תוודא שבהגדרות בפלייסטיישן הוא מנסה להשתמש בהכל (לדוגמא קצב רענון דינאמי וHDR מלא)

3. תוודא שיש לך סטרימר שתומך באמת בהכל והוא גם בהגדרות שלו מזהה את כל היכולות של הטלוויזיה (רמז - Apple TV ב2 דורות האחרונים לדוגמא או הגירסאות האחרונות של Chromcast with apps , אבל האפל עדיין מקדימה)

בקיצר:

חיבור

מכשיר שתומך ושום דבר עם רוחב פס יותר נמוך בדרך

הגדרות במכשיר שמיצא את המקור

הטלוויזה עוברת אוטומטית ומפעילה את היכולות לפי מקור הוידאו, היא לא תנסה to put lipstick on a pig.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, Liviur כתב:

קצב רענון זה נחמד - אבל מה שחשוב זה HDR / Dolby atmos.

לרוב זה נקבע על ידי המקור - אין טעם לשחק בהגדרות של הטלוויזה כשהבעיה היא במקור או בחיבור.

1. תוודא שיש לך כבלים טובים (לא פירמה - אלא סטנדרט ורוחב פס) ואתה לא עובר דרך איזה רסיבר שמגביל אותך (אם יש רסיבר - עדיף לעבוד איתו בARC ולא להעביר מכשירים ישירות דרכו - מדבר על פלייסטיישן ומכשירים שיכולים יותר , הממיר של הוט לא ממש ישנה)

2. תוודא שבהגדרות בפלייסטיישן הוא מנסה להשתמש בהכל (לדוגמא קצב רענון דינאמי וHDR מלא)

3. תוודא שיש לך סטרימר שתומך באמת בהכל והוא גם בהגדרות שלו מזהה את כל היכולות של הטלוויזיה (רמז - Apple TV ב2 דורות האחרונים לדוגמא או הגירסאות האחרונות של Chromcast with apps , אבל האפל עדיין מקדימה)

בקיצר:

חיבור

מכשיר שתומך ושום דבר עם רוחב פס יותר נמוך בדרך

הגדרות במכשיר שמיצא את המקור

הטלוויזה עוברת אוטומטית ומפעילה את היכולות לפי מקור הוידאו, היא לא תנסה to put lipstick on a pig.

ה-HDR לפי מה שאני רואה דלוק, גם במסך וגם בהגדרות עצמם של הסוני. אגב, בהגדרות של הסוני אין מגבלה לקצב רענון, והוא מציג כי המסך תומך בכך

1. הכבל שאני משתמש ישירות לפרטנר טיוי ולסוני הוא כבל שרכשתי בהמלצת ה-IT אצלנו בחברה - 48GB 4k 8k 120hz. אין לי כרגע את הקישור הספציפי אליו, אבל היה די יקר, והמליץ עליו בחום (יש לו טלוויזיה זהה)

אני לא יודע אם הקופסא של הפרטנר טיוי תומכת או לא, סביר להניח שלא ברמת החומרה שמציעים כאן בארץ...

2. נראה שכן

פורסם

יש הגדרות ספציפיות בפלייסטיישן של תמיכה בקצב ריענון משתנה.

בכ״א - עליה מעבר ל60 הרץ - תלויה במקרה הזה במשחק.

בכל אופן - תמצא מעט מאוד תמיכה לזה (קצב ריענון משתנה זה אחד , אבל להגיע ל120 הרץ? שכח מזה)

לגבי הקופסאות של פרטנר ושות :) כנראה שלא. הגיע הזמן to up your game ולהשתמש בסטרימר יותר רציני אם אתה רוצה להנות (וכמובן במקורות וידאו רציניים יותר)

לפני שעתיים, Ragnar כתב:

כבל שרכשתי בהמלצת ה-IT אצלנו בחברה - 48GB 4k 8k 120hz. אין לי כרגע את הקישור הספציפי אליו, אבל היה די יקר, והמליץ עליו בחום (יש לו טלוויזיה זהה)

יקר לא משנה במיוחד ... זה כבל דיגיטלי - או עובד חלק או לא.

יש לי כאלו certified ויש לי כאלו שהם סתם של אמזון בייסיקס (אבל הגירסא שלהם ל48GB , 8K) - כל עוד האורך קצר והכבל ממקור יחסית אמין - יהיה בסדר

(האמזון בייסיק - 7$ ל2 מטר , כשהייתי צריך אחד יותר ארוך אז הלכתי על certified שעלה בערך פי 3-4)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 שעות, Liviur כתב:

יש הגדרות ספציפיות בפלייסטיישן של תמיכה בקצב ריענון משתנה.

בכ״א - עליה מעבר ל60 הרץ - תלויה במקרה הזה במשחק.

בכל אופן - תמצא מעט מאוד תמיכה לזה (קצב ריענון משתנה זה אחד , אבל להגיע ל120 הרץ? שכח מזה)

לגבי הקופסאות של פרטנר ושות :) כנראה שלא. הגיע הזמן to up your game ולהשתמש בסטרימר יותר רציני אם אתה רוצה להנות (וכמובן במקורות וידאו רציניים יותר)

יקר לא משנה במיוחד ... זה כבל דיגיטלי - או עובד חלק או לא.

יש לי כאלו certified ויש לי כאלו שהם סתם של אמזון בייסיקס (אבל הגירסא שלהם ל48GB , 8K) - כל עוד האורך קצר והכבל ממקור יחסית אמין - יהיה בסדר

(האמזון בייסיק - 7$ ל2 מטר , כשהייתי צריך אחד יותר ארוך אז הלכתי על certified שעלה בערך פי 3-4)

אני אבדוק פעם נוספת בפיילסטיישן. ייתכן כי אני רואה בהגדרות טלוויזיה תחת ה"ממטב משחק" שההגדרה נעולה על 60FPS בגלל שמדובר בפיפא בכלל, והוא לא תומך ביותר מזה (?)

מסכים לגבי פרטנר. השימוש בהם הוא בעיקר לצריכת חדשות ולא מעבר. בשאר, אני מבצע שימוש ישירות בממשק של הטלוויזיה (נטפליקס, אפל טיוי, דיסני פלוס וכו')

הכבל אצלי לזכרוני הוא 5 מטר. עובר בתוך שרשור בקיר והיה צריך אורך יחסית גדול

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...