Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברס

אחרי הרבה חושבים החברה מביאה בסוף קורולה .

הדגם שמדובר עליו זה 2022 בנזין

אשמח לכמה שאלות ;

1. מה הסיפור של המולטימדיה בארץ ? אני מנסה להבין אם יש apple car play/android auto כי לפי הקטלוג נראה שזה רק לגירסת היבריד.

ומה שנותנים בבנזין זו התקנה מקומית ;

image.thumb.png.9f83be5aac7c1b7d6a326ff597f04c2b.png

יש דרך כן להתקין car play ? ואם לא , איך המערכת המקומית עצמה ? תאכלס אם יש בה waze שעובד בלי בעיות ודיבורית תקינה אני לא צריך עוד משהו מיוחד.

2. האם הרכב עגלה כמו שאומרים ? אני בא ממאזדה 2 2021 שדי הייתי מרוצה למעט המקום כי התרחבנו .

3. האם יש רכב יותר עדיף למשפחה/לי באותו איזור מחירים עם אותם יתרונות לנושא תצרוכת הדלק ? בנזין , למשל מאזדה 3 2022 ? יונדאי אלנטרה 2021 SR ?

תודה רבה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי dtwizer
פורסם

1. המולטימדיה היא בהתקנה מקומית ועובדת עם סים נפרד או עם נקודה חמה. יש waze ודיבורית בלוטות'

2. הרכב ממש לא עגלה - המנוע קצת רועש בתאוצות אבל לא מאד מפריע.

3. צריכת הדלק חסכונית למדי כ-13-14 ק"מ לליטר.

יש לחמי כזאת - רכב נחמד בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 11 דקות, zvit כתב:

1. המולטימדיה היא בהתקנה מקומית ועובדת עם סים נפרד או עם נקודה חמה. יש waze ודיבורית בלוטות'

2. הרכב ממש לא עגלה - המנוע קצת רועש בתאוצות אבל לא מאד מפריע.

3. צריכת הדלק חסכונית למדי כ-13-14 ק"מ לליטר.

יש לחמי כזאת - רכב נחמד בהחלט.

התקנה מקומית זה הגיל קאר הזה ? 

פורסם

אם אתה יכול לקבל מאזדה 3 או אלנטרה- הן עדיפות.

לשתיהן גיר פלנטרי נעים יותר.

המאזדה עדיפה בכל היבט למעט הפרש לא משמעותי במרווח המושב נאחורי ותא המטען.

היא מהנה לנהיגה, מאובזרת היטב ומערכת המולטמידיה שלה מקטרית עם שיקוף הטלפון (מסך המגע פעיל רק העצירה, בזמן נסיעה השליטה דרך הגויסטיק(.

האלנטרה פחות טובה מהמאזדה אך עדיפה מהקורולה, גם לה מולטימדיה מקומית סבירה יחסית.

כבונוס היא מצויידת בגג שמש נחמד.

• תוכן חדש...