Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני רוצה לקנות רכב יד שניה, היברידי אם אמצא, ואשמח לשמוע דעות איזה אתם ממליצים + מה לבדוק לפני הקניה.

אני גרה במושב, אז רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות לטווחים בינוניים-30-80 ק"מ. פעמיים בחודש נוסעת 130 ק"מ עם עמידה בפקקים.

חשוב לי:

1. חסכוני בדלק.

2. חווית נסיעה טובה- שלא אשמע את הכביש כמו בדאציה דאסטר (למרות שאחלה רכב- בדיזל אני עושה 700 ק"מ למיכל).

3. כמה שפחות מזהם- בגלל זה חושבת על היברידי.

4. בטיחותי ואמין- זמן מוסך מינימלי.

5. כמה שיותר קרוב ל-60K אבל גבול עליון בסביבות 100k.

6. ידני אופציה גם כן.

7. כ"ס- כמה גבוה אפשר לעלות ועדיין להישאר בתחום שפחות מזהם?

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

ב-100k תוכלי לרכוש קורולה הברידית, קיה נירו או יונדאי איוניק ישירות מליסינג.

אופציה מעניינת אחרת יכולה להיות MG ZS EV חשמלית (מעריך שלא תהיה לך בעיה להתקין עמדת טעיהנ אם את גרה במושב)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשוב לציין שבנסיעה בין עירונית אין יתרון לרכב היברידי, ורכב בנזין רגיל עם גיר מספיק מתקדם יוכל לספק צריכת דלק טובה. היתרון הוא בנסיעה שחלקה פקוק וחלקה לא, כך שבפקקים את נוסעת על חשמל, ובשאר הזמן על בנזין.

אין (כמעט) רכבים ידניים היברידיים.

לדעתי האופציות שצבי ציין מעלה מעולות, אני אישית פחות אוהב את הקורולה בגלל שדה הראייה והתחושה עצמה בתא הנוסעים. אבל זה לשיקולך.

• מעניין 1
פורסם

אם סופר מיני מספיק לך, הרכב ההיברידי הזול ביותר (והקטן ביותר) שיש בארץ הוא טויוטה יאריס היברידית.

חזקה היא לא (לסעיף 7 שלך) ובעניין חווית הנסיעה חייבים לעשות נסיעת מבחן כדי להבין אם היא עונה על הדרישות שלך (היא לא מצטיינת בנוחות אבל לדעתי גם לא נוראית).

היא כן אמינה ככל הידוע לי ובתקציב שלך יש לא מעט אפשרויות

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=19&model=2344&price=60000-100000&priceOnly=1

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם כבר יאריס היברידית, אז בקצה העליון של התקציב אני סבור שיהיה אפשר למצוא את הדור החדש שעדיף משמעותית על הדור הקודם.

גם סוחב הרבה יותר טוב, גם מאובזר יותר, בטיחותי יותר והרבה יותר מודרני.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסעתי בטויוטה יאריס בטיול- חווית הנסיעה במרחקים קטנים עד בינוניים הייתה סבבה. אבל במרחקים ארוכים וכביש פתוח היא הייתה סבירה בלבד- הגיבה לאט מדי לטעמי. אבל במרחקים הבינוניים היא הייתה סבבה לגמרי, ולא הפריע לי תא המטען הפיציוני שיש לה. תדלקתי פעם אחת אחרי 4 ימים של נסיעות, שזה ממש הרשים אותי. לא חשבתי עליה בכלל- תודה!

התחלתי לקרוא על מה שהצעתם לי- אתם חוסכים לי שבועות של גוגל!

לגבי הקורולה, היא יושבת נמוך על הכביש, לא?  במושבים יש מקפצות מהירות, אז זה גם חשוב. מבין מה שהציע צבי אני כרגע נוטה לקיה נירו, אבל עדיין לומדת עליהן.

סופר מיני היא אופציה שלא חשבתי עליה, אבל ת'כלס הן פחות מזהמות, וגם זה חשוב לי. אבדוק את היאריס החדשה.

תודה דור, מוטי, אלי וצבי!

• אהבתי 1
פורסם

הקורולה יחסית נמוכה, כן. צריך להיזהר בעיקר בחניה עם הפנים לכיוון המדרכה.

על במפרים בכל מקרה הייתי עולה לאט בלי קשר לאיזה רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקורולה נמוכה

שימי לב שהיאריס לא מצטיינת בנוחות, כך שזה פרמטר חשוב. מאחר ויש לך ניסיון איתה אני מניח שאין עם זה בעיה.

פורסם (נערך)

הייתי מתמקד רק בדגם החדש של יאריס היברידית ( 2021, היו גם בסוף 2020),  המושב קצת.יותר נסבל לנסיעות ארוכות, הרכב בכללי מהווה שיפור אחרי הדגם הקודם. נכון, הוא בגבול עליון של התקציב, אבל לדעתי עדיין שווה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...