Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה SUV כ"כ פופולרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיבה לקיומו של הקאיין היא להרוויח. כמו הסיבה לקיום כל דגם אחר של פורשה. זה שהוא רווחי ומספק כסף שמאפשר לפתח דברים חדשים, זה רק יתרון.

רוני

נראה לי שהכוונה הייתה להרוויח מעט יותר ממה שמרוויחים משאר הדגמים על מנת להתפתח ולהתרחב. בכל מקרה לא נראה לי שפורשה היו מייצרים רכב ומוכרים אותו במחיר שלא היה רווחי בשבילהם (הלו! פה זה לא טויוטה!!!).:wink::-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במדינות מושלגות יש חשיבות רבה לרכב עם הנעה כפולה.
חלק מאוד גדול מה SUV שנמכרים בארה"ב הם בלי 4X4

זה גדול , זה נוח , זה מרווח , וSUV בדרך כלל מציע 6 או 7 מקומות ישיבה..
BMW סידרת ה 5 עולה כמו ה 5 X והיא יותר נוחה עם אותו מספר מקומות ישיבה.

לרנו סיניק יש 7 מקומות ישיבה לעומת 5 ב BMW X 5

ככה שלא יהיה ספק התופעה הזאת נדדה מארה"ב לאירופה וישראל היא לא נוצרה פה.
התופעה נדדה מארה"ב לישראל ודילגה על אירופה.

אמריקאים היו קונים מיניואנים בשנות ה-90 ועכשיו עברו ל SUV כי הם יותר קולים.

השימוש העיקרי זה להעמיס עגלת תינוקות,רהיטים מIKEA ...

בארץ קונים בשביל הפוזה,בשביל להיות בסטייל אמריקאי אפילו שרוב ה SUV שנמכרים בארץ הם באיכות הנמוכה ביותר ורובם לא נמכרים בארה"ב (SsangYong )

אייל

פורסם

LotusElise - יש לך טעות קטנה..

התופעה ממש לא פסחה על אירופה, והיא נפוצה גם שם וברמות הרבה יותר גדולות..

נוצר מצב בלתי נסבל, וכבר עלו הצעות במקומות מסויימים באירופה (כמו פריז) להגביל כניסה של הרכבים האלו למרכזי הערים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני קצר בזמן (לימודים :roll:) כך שלא אכנס לתוך הדיון באופן רציני אך אציין שהאיבזור בSUV הוא לרוב מאד נדיב ומעניק במחיר נמוך יחסית איבזור שלרוב קיים רק ברכבי יוקרה (אני לא ממש מדבר על ישראל על אף שגם כאן ניתן למצוא דוגמאות לכך).

פורסם

רבותי הסיבה היחידה היא בגלל (או בזכות תלוי מי אתה) האמריקאים.

יותר.

יותר גדול יותר חזק יותר מומנט יותר נפח. פשוט יותר.

בדיוק אותה סיבה למה הם אוהבים טנדרים.

ואני לא מדבר על מאזדה B2500 או היילקס.

אני מדבר על F150 עם V8 ואיזה 200 300 כ"ס.

הSUV פונה לצורך הבסיסי של בנאדם להרגיש עליון. זה הכל.

פורסם

יותר מרווחת, יותר משפחתית, יותר מקומות ליותר ילדים (למשפחה מורחבת) והרגשה של בטחון במקרה ואם תהיה תאונה.

בשביל זה יש SUV. לא למירוצים ולא לשטח. רכב יעני שטח עם מומנט לא קטן בשביל האישה שלוקחת את הילדים לבית הספר ושתוכל בקלות לעלות על המדרכה ללא שביל גישה.

מין סוג של סטיישן, אבל ביותר. אותה אידיולוגיה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אתם מתייחסים לביקוש.

אני שואל למה התעורר הביקוש.

מה הופך את הSUV לקול?

אני מנסה להגיע לשורש ה"בעייה"

(זה מזכיר את הדיונים של אפלטון)

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
אתם מתייחסים לביקוש.

מה הופך את הSUV לקול?

cool

norm_14_H3_2005_USA.jpg

לא cool

norm_30_Limited_usa.jpg

LotusElise - יש לך טעות קטנה..

התופעה ממש לא פסחה על אירופה, והיא נפוצה גם שם וברמות הרבה יותר גדולות..

נוצר מצב בלתי נסבל, וכבר עלו הצעות במקומות מסויימים באירופה (כמו פריז) להגביל כניסה של הרכבים האלו למרכזי הערים.

נפוצה?

לפיאט\אלפא\לנצ'יה אין.

לפיג'ו\סיטרואן אין.

לרנו אין.

לאופל אין.

לסקודה\סיאט אין.

לפורד אירופה אין.

BMW מייצרים בארה"ב.

הSUV הנמכר ביותר באירופה הוא לאנד רובר פרילאנדר.

בארה"ב הרכבים הנמכרים ביותר הם SUV וטנדרים.

רק אחרי זה רכבים פרטיים.

אייל

פורסם
אתם מתייחסים לביקוש.

מה הופך את הSUV לקול?

לדעתי כל הקטע התחיל מזה, שפתאום, יש לך רכב, שמסוגל לרדת מהכביש, עם יכולות שטח טובות מאוד, ולא עולה מליון דולר.

וזה המשיך לאביזר מסוים, שקונים כדי להראות משהו. כל אחד וסיבותיו באשר הם.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

הSUV הנמכר ביותר באירופה הוא לאנד רובר פרילאנדר.

בארה"ב הרכבים הנמכרים ביותר הם SUV וטנדרים.

רק אחרי זה רכבים פרטיים.

תראה,

שאתה יכול לנסוע 3 שעות ללא רמזורים עם בקרת שיוט...

שאתה צריך להכניס את כל ה130 קילו שלך...

וצריך המון מקום מאחורה בשביל הג'אנק פוד, לילדים ולכלב...

...לפעמים צריך קצת יותר מטויוטה קארינה :wink:

זה הכל שאלה מיקום, בארה"ב תיבה ידנית היא נחתלם של יצרנים בודדים, ובאירופה גיר אוטומטי מזוהה עם אנשים מוגבלי יכולת (זקנים, נכים), בשנות ה60 הסטיישנים היו החלום האמריקאי - מרווחים, נוחים, המון מקום, המון כוח... כל משפחה החזיקה איזה סטיישן וואגון לטיולים ולשימוש יומי.

אנחנו יותר מושפעים מכיוון ארה"ב מאשר אירופה. ולכן אין מה להתפלא שכל פלצן עם כרס קונה איזה ג'יפ, (למרות שהשטח היחידי שהוא רואה זה שהוא עולה על ערוגת הפרחים במדרכה העירונית...)

אז היום האמריקאים גדלו קצת, התרחבו, ומה שנכנס אז לסטיישן היום יכול להכנס בנוחות לSUV

ושלא יעבדו עליכם - הSUV האלה כמעט ולא רואים שטח. מי שרוצה שטח יקנה Jeep, לא סילברדו או יוקון.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
לדעתי כל הקטע התחיל מזה, שפתאום, יש לך רכב, שמסוגל לרדת מהכביש, עם יכולות שטח טובות מאוד, ולא עולה מליון דולר.

וזה המשיך לאביזר מסוים, שקונים כדי להראות משהו. כל אחד וסיבותיו באשר הם.

גדעון.

אני כבר רואה חלום בסנגון אמריקאי. בית מעץ, גינה קדמית ואחורית, "מוסך" צמוד לבית (חניה סגורה למכונית) מכונית סטיישן בשביל הגישה, וכלב הלברדור\הרועה הגרמני בחלק האחורי של האוטו :-P

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אז היום האמריקאים גדלו קצת, התרחבו, ומה שנכנס אז לסטיישן היום יכול להכנס בנוחות לSUV

ושלא יעבדו עליכם - הSUV האלה כמעט ולא רואים שטח. מי שרוצה שטח יקנה Jeep, לא סילברדו או יוקון.

דווקא ליוקון (קצר) יש יכולת לא רעה כלל בשטח,במיוחד עם שיפורים מתאימים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נפוצה?

לפיאט\אלפא\לנצ'יה אין.

לפיג'ו\סיטרואן אין.

לרנו אין.

לאופל אין.

לסקודה\סיאט אין.

לפורד אירופה אין.

BMW מייצרים בארה"ב.

בתור התחלה, אין שום קשר בין העובדה שיצרנים אירופאים לא מייצרים לעניין התפוצה של סוג הרכב באירופה.

שים לב כי היצרניות שהזכרת הינן יצרניות שפונות לפלח שוק שונה לחלוטין מהפלח שוק אליו פונה הSUV.

הSUV פונה לאנשים בעלי ממון שמוכנים להשקיע פי 2-3 והרבה יותר ברכב שלהם מאשר ברכב המשפחתי הסטנדרטים (בישראל - מאזדה 3, באנגליה - פורד פוקוס).

אני מנחש שלא יצא לך להיות באירופה לאחרונה - במיוחד בערים הגדולות (פריז, מינכן, פרנקפורט, אמסטרדם, האג וכו') - כי אז היית רואה שהSUV למיניהם נפוצים שם לפחות כמו בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רוב הכותבים פה בפורום לא אוהבים רכבי שטח ואס יו ווי או פשוט מעדיפים רכב פרטית

אני יכול לומר על עצמי שאני חולה רכבי שטח ואני מתלהב כשאני רואה אקס חמש בדיוק כמו שאתם מיתלהבים מפורש.

כשאני רואה פג'רו קינג אני אומר לעצמי אך אך הוא מיתנהג! אתם מבינים!

זה עולם שאנשים שלא אוהבים רכבי שטח ומעדיפים מכונית ספורט פשוט לא רואים

הרכבים האלה מעניינים לנהיגה הם יותר מרשימים ויש להם הופעה דומיננתית, תחשבו על זה ככה

אחד שאוהב BMW למשל קונה במחיר של סדרה 5 נגיד אקס5 ומקבל הרבה יותר BMW וגם יכול לרדת איתה לשטח או לים..

אז נכון שהתנהגות הכביש שלהם פחות טובה משל רכב רגיל אבל אני למשל מטייל כל שופשבוע ומיתחרה פה ושם בראלים בארץ ,! כשאני קונה רכב אני ישר בודק את האיכות הדינמית שלו כי מה שאני הכי אוהב זאת נהיגת שבילים מהירה בדרך כלל, רכב שמתנהג טוב על הכביש ויש לו יומרות שטח לדומגמה טוראג ,יתנהג על השביל כמו "מכונית ראלי" או לפחות קרוב לזה..

אני יפרש את זה ככה ,! אם יש לך אימפרזה אס טי אי אתה נוהג אליה ביום יום אתה מרגיש כאילו אתה נוהג במכונית מרוץ על כביש ציבורי אז אני יכול לומר שאני נוהג ברכב ראלי רייד הבנתם, אני יודע שזה נשמע מטופש אבל אם קצת שיפורים למונוע ומיתלים לשטח זאת ההרגשה

קחו לדומגמה את לאנדקרוזר והפג'רו יש להם יכולת היתקדמות בשבילים ברמה מאוד גבוה וזה מהנה מאוד כשיש לך רכב שאתה יכול ליפרוק את האדרנלין שלך במקום בלי שוטרים ובלי רכבים שמפרעים לך.

תסתכלו על הרכב בסימלול שלי שנילקח ממישתמש חסום ,הרכב הוא פג'רו אוולושן ביצור מוגבל הוא ניבנה בישביל שיוכל להישתתף בראלי פריז דאקאר ולהיקנס לקטגוריה מסויימת (החוקים אומרים שרק רכב ביצור של אלף יחידות יכול להישתתף בקטגוריה)

יש לו 280 כ"ס ,מיתלים ניפרדים גם מאחור וכל המיכלולים מאלומיניום זה לא חלום?!!!

כלל! בשטח המגבלות היחידות הם מיגבלות הנהג והרכב חוץ מזה הכל פתוח

פורסם

1)אני יכול לספור על יד אחת את מס' הX5 M קלאסים טוארגים וקאיינים ביחד שראו יותר משביל גישה לווילה.

2)אתה מדבר על עצמך ועל זה שאתה רוצה להתחרות ףלא נראה לי שגלית גיאת או עופר גלזר עושים רייסים ותחרויות ראלי רייד בסביון

אפשר לסכם את זה שאתם אומרים שהג'יפ קול. שוב למה למה הוא קול. זה גדול מזהם מסריח ומסוכן. אוקיי זה סמל סטטוס אבל גם A8 היא סמל סטטוס ובחוגים מסויימים גם הונדה אקורד .

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

• תוכן חדש...