Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 2.8.2023 בשעה 14:19, mcaspi כתב:

דיווחים של גולשים, מדידת טמפרטורות בזמן בדיקות רכבים (אתה אמור להיות כבר מצויד במד טמפרטורה).

איזו טמפ אויר אמורה לצאת ממזגן?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה ת'רד שבעולם. דיון מעניין. אני הדיוט בעניין הזה, אבל האמת שנראה לי נכנסתם לעובי הקורה - אולי יתר על המידה. 

קל: תן לי (היצרן) כמה כח קירור (איך מודדים את זה? BTU? וואט?() המדחס מוציא. זהו. בכל מקרה - נתון אחד שנכון לכל יצרן. 

נכון אמרתם פה, שלכל מדחס תהיה תוצאה שונה בפועל בהתאם לסוג הרכב. אבל גם המזגן בבית לא יודע איפה מתקינים אותו. עם זאת, יש נתונים ברורים: הספק, ו BTU (אני חושב, גם במזגנים של בית אני לא מבין חחח, אבל יודע שם שיקר יותר שווה טוב יותר - בכלליות. ברכב אין לי כזה מדד)

☺️

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הדיון המקורי היה כאן:

מעניין לחזור לדיון בעניין קירור המזגן ברכב כעת, עם הגשתה של תביעה נגד BYD שבה מהנדס הרכב ערן דובדבני מצא כי המזגן בעוצמה של 10,000 BTU

ועניין התביעה בגין המזגן החלש כאן:

https://thecar.co.il/שתי-תביעות-ייצוגיות-נגד-byd-בשבוע-אחד/

פורסם (נערך)

אני עם byd atto 3 קרוב ל 3 שנים, בהתחלה המזגן היה חלש לאחר עדכון תוכנה המזגן השתפר פלאים וכיום הוא מספיק לי מעל ומעבר, בהדלקה לוקח למזגן עוד כמה דקות יותר זמן בהשוואה לרכבי בנזין אבל  לאחר הוא מספיק, יש אנשים שמדליקים את המזגן מהבית לפני שהם מגיעים לרכב.

ברכבים עם גג זכוכית יש הקרנת חום לכיוון תא הנוסעים הוילון שקיים לא בולם מספיק את החום שנאגר בזכוכית, אני הרכבתי מבודד כסוף שקונים באליאקספרס וזה הוריד דרמאטית את הקרנת החום.

עריכה אחרונה על ידי levy

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...