Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ישנים בברצלונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

3 ימים מלאים בברצלונה שישי, שבת, ראשון. 

זוג, מחפשים לישון במלון, לא חייב להייות פנסי, באזור טוב. 

מה חשוב לנו: אזור שבערב כיף להסתובב בו ויש חיי לילה, מסעדות, מדרחובים, חנויות ובכללי אזור נחמד. אזור שחי בסופ"ש!

כן חשוב שגם יהיה נוח להגיע ממנו למקומות אחרים. בגדול שנינו מיטיבי לכת ואין לנו בעיה ללכת ולראות את העיר ברגליים ובכיף. מצד שני למקרה שאין כוח רוצים גישה סבירה למטרו. 

מה לא קריטי: תקציב. אין בעיה לשלם קצת יותר. 

לא חייב 5 כוכבים גם מלונות 4 או 3 יספיקו. 

המליצו על הרובע הגותי שכן הוא מרכזי מאוד ונוח ללכת ממנו, מצד שני היו כאלו שאמרו שזה סתם עיר עתיקה והיא פחות סימפטית להסתובבות בערב. פחות כזה חיי לילה. 

כשאני אומר חיי לילה, אני מתכוון כמו במדרחוב של וינה. פחות מתכוון לדיסקוטקים ב-2 לפנות בוקר, אלא מקום כזה עם קצת מסעדות, ברים, חנויות פתוחות וכו'. בסוף שני זקנים שאוכלים ארוחת ערב ב-20\21, 'צת מסתובבים ואז הולכים למלון ב-22\23 גג של הגגות. 

אנחנו אוהבים הכל, ללכת ברחובות יפים, להיכנס לחנויות מגניבות, שווקים, מוזיאונים, נופים, ובכללי רוצים להיות קצת תיירים פשוט. אין לנו בעיה עם הרבה אנשים. לא מאוד חשוב לנו לחוות את האופי של המקומיים וזה. פשוט רוצים לנוח קצת ולטייל בעיר אירופאית יפה, לאכול קצת אוכל טוב, לעשות טיפה קניות של שטויות או חמון, או וואטבר. בקיצור להיות תיירים. 

אודה לכל המלצה לגבי ברצלונה בלי קשר. 

נ.ב. כדורגל לא מעניין אותנו :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

בנובמבר הייתי ב-Leonardo Les Ramblas, עלה 100 יורו ללילה (אדם לבד בחדר זוגי), קרוב לשדרה ולשוק לה בוקריה.

חדרים קטנים יחסית אבל מתוחזק, שירות טוב וארוחת בוקר סבבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

כל בתי המלון בעיר אמורים להיות בתקציב סביר בעונה הזאת, כך שתעשו שיעורי בית על המקומות שתרצו לבקר בהם ואז טריאנגולציה כדי למצוא מיקום טוב. אם אין לכם תכניות לאטרקציות ספציפיות, אזור poblenou הוא בחירה בטוחה - תוסס מספיק כדי שלא יהיה משעמם, רחוק מספיק מהמרכז כדי לא להיות בכוננות כייסים מהרגע שקמים בבוקר, מקושר היטב לשאר העיר עם מטרו ואוטובוס, וגם במרחק הליכה מהים אם זה הקטע שלכם.

אם בא לכם לחרוג קצת ממנהג התיירים ופשוט להסתובב באזור איכותי, הייתי ממליץ לכוון לחלק הצפון-מערבי והמודרני של העיר - pedralbes, sarria, les corts וכו'. חווייה מאד שונה שרוב המבקרים בעיר מפספסים, אבל האקספאטים שבאים לגור פה מכירים ומעריכים. רק שימו לב שזה יהיה צפונית לשדרת הדיאגונל ולא דרומית אליה. יש הרבה בתי מלון בוטיק ואיירבנב בשכונות האלה, כל אחד מהם מיוחד בדרכו.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות. 

דריש, למה אתה מתכוון איכותי? כתייר מה יש לעשות שם? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תתרחק מהרמבלה . 
המוני ,עמוס, מלא כייסים 🙄 כמו שכתב דריש. 
אין שום בעיה במלונות ברובע הגותי. 
מנסיון של שנים(מדי שנה בכנס הסלולר 🙂) המלונות בגותי טובים ומציעים גם ארוחות בוקר יפות. הכל במרחקי הליכה .

אני די ננעלתי על Hotel Rialto . במרחק קצר מאד מהרמבלה אבל מספיק רחוק מההמולה והרעש. מרחק קצר מאוד מהכנסיה ומרחוב המותגים וכיכר קטלוניה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה רבה! 

קיבלתי גם המלצה חמה על אזור born שהוא בין פובלנו שדריש המליץ לבית המרכז. 

מישהו היה?

בסוף אני צריך להיות קרוב למסעדהות שבהן אני אוכל בערב כדי לקפל לישון בכיף. זה נשמע מטומטם אבל זה הקטע. 

בנוסף, אם יש המלצה כיצד להגיע מהשדה לעיר אשמח לשמוע. 

בגדול אני אשב הלילה בגוגל לדברים האלו אבל פשוט עוד לא הגעתי לזה אז אם יש טיפ טוב אשמח לשמוע. 

פורסם

ברצלונה לא באמת דורשת טיפים, הכל נמצא באתרים הרשמיים וביוטיוב. הגעה מהשדה, בהתאם לאזור אליו אתה מכוון, עם aerobus או עם מטרו.

בורן, הרובע הגוטי וכו' זה לא המלצות, אלו המקומות הכי בנאליים שכל התיירים נוהרים אליהם. בתי השחי של העיר. פובלנואו זה אזור שעובר ג'נטריפיקציה מסיבית ולכן מושך הרבה אנשים בשנים האחרונות. השכונות האחרות שציינתי זה סוג של רעננה/הרצליה פיתוח/רמת אביב. אם תעיף מבט על המפה ותסתכל היכן נמצאות המסעדות עם הדירוג הכי גבוה, לא תמצא הרבה מהן בבורן או ברובע הגוטי. באזור הזה מטבע הדברים יש תחלופה גבוהה ואפס מוטיבציה לעסקים להצטיין בכל תחום שהוא. כנ"ל לגבי מועדונים וחיי לילה, שופינג, וכו'.

כמו בכל עיר גדולה אחרת באירופה הנאורה, יש לברצלונה בעיה של עודף diversity ברמה שכבר לא נעים להסתובב ברחובות בחלקים מסויימים של העיר (בטוח, אבל לא נעים). בעיה נוספת היא עודף כלבים (נכון להיום יש פה יותר כלבים מילדים עד גיל 12) שמשתינים בכל מקום ללא בקרה וגורמים לעיר להצחין. באזורים שאני קורא להם 'איכותיים' עדיין יש כלבים, אבל הם משתינים בגינות או שהבעלים שלהם שוטפים את הפיפי עם בקבוק מים. יש מהגרים, אבל אלו אקספאטים ודיפלומטים במקום כל מיני הזויים ודפקטים רנדומליים. כמעט ואין שם תיירים, לכן אין גם את כל המחלות הסביבתיות שהם מביאים איתם. יש שם חיים שקטים של שכונה איכותית עם פאבים ובארים ומסעדות, ובמרחק הליכה על שדרת הדיאגונל יש את כל השופינג שאפשר לרצות, אבל בפורמט אירופאי מנומס ולא בצעקות ובדחיפות שיש בסניפים של הראמבלה.

• אחראי פורום
פורסם

מה שאתה מתאר היה לי פול גז בפעם האחרונה, יש חלקים פשוט מצחינים משתן.

בכלליות לוקח את מדריד בכל זמן.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

אצל דריש.

בארנק של אישתו של ספריאל

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעה, itaysamurai כתב:

בכלליות לוקח את מדריד בכל זמן.

כל שנה אנחנו מאבדים (לא רק לטובת מדריד) כמה אנשים טובים כמוך, ומקבלים במקומם את אלו שנהגו לנפוש בסחנה וכיום יכולים להרשות לעצמם כרטיס טיסה עם וויזאייר. אכן תמונות קשות.

• מצחיק 3
פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

בארנק של אישתו של ספריאל

אבל כייסו אותה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

אבל כייסו אותה

בדיוק בגלל זה 🤣 יזכה לטיול חינם בכל האטרקציות התיירותיות שיש לברצלונה להציע!

• תוכן חדש...