Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 1 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

שאלת תם לגבי רכב שרכשתי לפני כשלוש שנים יד ראשונה מליסינג.

מדובר על רנו גרנד קופה.

כאמור לפני כשלוש שנים רכשתי רכב יד ראשונה מליסינג ולאחר כשבועיים שמתי לב של הפנס השמאלי (פנס full led) שלי לא תקין כשהלכתי לתקן אותו במוסך מורשה אמרו לי שכדי לבדוק את הפנס צריכים לפרק את הפגוש הקדמי וכשבאו לעשות זאת אחרי האישור שלי ראו שיש שם ברגים, משמע שהרכב עבר תאונה (לאחר מכן גם בחורף גם ראיתי שיש טיפות בתוך הפנס השמאלי האחורי).

השאלה שלי היא האם חברת ליסינג (במקרה הזה ליס4יו) מתקנים תאונות מבלי להפעיל ביטוח כדי שלא יהיה תיעוד?

אם לא והם חייבים לדווח, אני יכול למצוא מידע על זה? כי אצלם "לא מתועד כלום".

נ.ב.: לפני שתתעצבנו עליי, עשיתי בדיקה לפני קניה ואמרו לי שיש תיקוני פח עם "משמעות נמוכה" והבוחן לא ראה כלל את הברגים כי היו מוסתרים טוב טוב. אבל בכל זאת, זה רכב שני בסך הכל שאני קונה (וראשון שאני קונה לבד) אז כן, יצאתי טמבל...

פורסם

בדרך כלל חברות ליסינג גדולות לא מבטחות רכבים מעבר לביטוח חובה כי זה לא משתלם להן כלכלית.

קיבלת טופס גילוי נאות בזמן הקניה? אם כן, מה כתוב בו?

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

גם אם ליס4יו התחייבו אז שהרכב חדש מהניילון ולא השתמשו בו,

חנה בתת קרקעי עם מיזוג, ועבר פוליש אחת לחודש,

אין כנראה אפשרות לתבוע עכשיו כלום.

רכשת לפני שלוש שנים, זה כמעט נצח...

• אהבתי 2
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 11 שעות, borsood כתב:

בדרך כלל חברות ליסינג גדולות לא מבטחות רכבים מעבר לביטוח חובה כי זה לא משתלם להן כלכלית.

קיבלת טופס גילוי נאות בזמן הקניה? אם כן, מה כתוב בו?

וואלה לא זוכר אם קיבלתי כזה והאמת שאני גם לא חושב...

לפני 10 שעות, M H כתב:

גם אם ליס4יו התחייבו אז שהרכב חדש מהניילון ולא השתמשו בו,

חנה בתת קרקעי עם מיזוג, ועבר פוליש אחת לחודש,

אין כנראה אפשרות לתבוע עכשיו כלום.

רכשת לפני שלוש שנים, זה כמעט נצח...

בגדול רציתי לדעת האם משתלם לי להוציא דוח בלק"ר כדי לדעת אם יש משהו שקרה לרכב לפני שהוא היה ברשותי ואז אולי אוכל לעשות משהו עם זה.. אבל אתה צודק, 3 שנים זה באמת נצח..

אז התייעצות קלה..

אם אני צריך לתקן את הפנס (3000₪) וכדי לעשות את זה צריכים להוציא את הפגוש (עוד כ2500₪, כל המחירים לא כולל מע''מ ועבודה כמובן), כדאי לי לתקן לבד ולשלם את הסכום המטורף הזה או איכשהוא לנסות לברר עם הביטוח על תביעה?

פורסם

דו״ח בלקר לא יעזור לך כי הרכב לא מבוטח ולא יהיה רישום שם.

הליסינג יכולים לטעון שנתנו לך טופס גילוי נאות והפגיעה הייתה רשומה שם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חברותהליסינג אינם מבטחות את הרכבים שלהם.

כל התיקונים נעשים במוסכי הסדר שלהם , רמת תיקון הפחחות שלהם נע במסגרת נמוך - בינוני בלבד. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעתיים, Moah89 כתב:

אם אני צריך לתקן את הפנס (3000₪) וכדי לעשות את זה צריכים להוציא את הפגוש (עוד כ2500₪, כל המחירים לא כולל מע''מ ועבודה כמובן), כדאי לי לתקן לבד ולשלם את הסכום המטורף הזה או איכשהוא לנסות לברר עם הביטוח על תביעה?

אתה יכול לקנות את הפנס בעצמך, להזמין פנס מהאינטרנט יהיה רבע מחיר

אתה יכול גם לחפש הצעה יותר זולה לפירוק והרכבה, ההצעה שאמרת זה מהיבואן?

פורסם
לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

אתה יכול לקנות את הפנס בעצמך, להזמין פנס מהאינטרנט יהיה רבע מחיר

אתה יכול גם לחפש הצעה יותר זולה לפירוק והרכבה, ההצעה שאמרת זה מהיבואן?

זה לא עולה פחות.. המחיר של הפנס הוא 3000 שקל גם אם אני קונה לבד.. בדקתי בכמה מקומות..
וכמו שציינתי, כדי לפרק את הפנס צריך לפרק את הפגוש שמשם מתחילה הבעיה.. הוא עם ברגים וכל פחח שהלכתי אליו אמר שצריך למשוך את הפגוש ורוב הסיכויים זה יגרום להרס שלו מה שיוביל להתקנת פגוש חדש... ואת זה אני לא יכול לעשות לבד..

לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

בדוק אם יש לך ביטוח פנסים ושמשות,  מופיע כמעט תמיד בחבילות המצורפות (גרירה, טכנאי וכו') למקיף.

יש לי.. אני יכול לדבר עם הביטוח על סיוע כספי בתיקון? 

פורסם (נערך)

זה לא סיוע כספי. אתה הולך לאן שהביטוח שולח אותך והוא מחליף לך פנס חינם. לא נחשב תביעה.

לגבי העניין של התאונה - אתה עשית בדיקה. כתבו לך תיקוני פח משמעות נמוכה. 

תיקון פגוש זה תיקון פח משמעות נמוכה. מה הבעיה פה?

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
לפני שעתיים, Moah89 כתב:

כמו שציינתי, כדי לפרק את הפנס צריך לפרק את הפגוש שמשם מתחילה הבעיה.. הוא עם ברגים וכל פחח שהלכתי אליו אמר שצריך למשוך את הפגוש ורוב הסיכויים זה יגרום להרס שלו מה שיוביל להתקנת פגוש חדש... ואת זה אני לא יכול לעשות לבד..

לפני 39 דקות, Nakamichi כתב:

זה לא סיוע כספי. אתה הולך לאן שהביטוח שולח אותך והוא מחליף לך פנס חינם. לא נחשב תביעה

תן לביטוח פנסים לשבור את הראש בנוגע לפו"ה של הפגוש. אתה משאיר את הרכב במוסך של הנותן שירות והוא מבצע את זה. צלם היטב את כל הפגוש לפני שאתה מוסר את הרכב, אתה לא רוצה לקבל אותו בחזרה שבור ומחוזק עם בורגי גבס.

לפני שעתיים, Moah89 כתב:

יש לי.. אני יכול לדבר עם הביטוח על סיוע כספי בתיקון? 

בדוק את הביטוח פנסים שלך, חלק מהם מגבילים את סכום הטיפול ואם העלות גבוה ממנו אז או שתשלם לביטוח את ההפרש או שתקבל את סכום הטיפול המקסימלי מהם ותפתור את הבעייה בעצמך.

פורסם

הפנס נפגע בתאונה? 
ככל שקראתי בפוליסות שלי, ביטוח פנסים שמשות ומראות הם ביטוח שבר. בדוק האם בכלל יש לך כיסוי לתיקון פנס. 

לגבי הסטוריה. חברות הליסינג לא מבטחות את צי הרכב שלהן למעט ביטוח חובה שהוא בכלל עבור ניזקי גוף.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 11 שעות, Sparrow420 כתב:

ההצעה שאמרת זה מהיבואן?

אם כן זה רצחת וגם ירשת קלאסי, ליס4יו של קרסו מוכרת לך רכב עם בעיה בלי שתדע וכדי לתקן תשלם מחיר מפולפל ליבואן שהוא.. קרסו כמובן.

• אהבתי 1
פורסם

תכלס לא רימו אותך, מה שאתה מתאר זה באמת משמעות נמוכה.

אין מה לעשות יותר מידי, הם רוצים להכין רכב שחוזר מלקוח ליסינג כמה שיותר מהר למכירה בכמה שפחות כסף. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 8 שעות, tza כתב:

אם כן זה רצחת וגם ירשת קלאסי, ליס4יו של קרסו מוכרת לך רכב עם בעיה בלי שתדע וכדי לתקן תשלם מחיר מפולפל ליבואן שהוא.. קרסו כמובן.

קשקוש, ועל גבול עילה לתביעת דיבה.

מכרו רכב, בטופס בדיקה היה רשום 'משמעות נמוכה', וזה בדיוק מה שזה. משמעות נמוכה. 

עכשיו עזבו את קרסו. קנית רכב לפני שלוש שנים. אולי אתה עשית תאונה ותיקנת במוסך של חבר כדי שלא יהיה תיעוד ואתה מנסה להפיל את זה על קרסו? אולי שכן פגע בך ואמר לך 'אני אקח את הרכב למוסך של אחי ונתקן על חשבוני'? אני חלילה לא אומר שזה מה שהיה, אבל אתה יכול להוכיח שזה לא מה שהיה? 

בקיצור יש כאן המון אפשרויות, האחרונה שבהן זה לפנות עכשיו לקרסו. 

כשהיה רשום 'משמעות נמוכה' מה חשבת שזה? פנצ'ר? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...