Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן על קור באלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נוהג בסוזוקי אלטו אוטמט מנוע 1.0 ליטר 3 צילינדר

אוטו עייף שקשה לו להאיץ אם לא מדביקים את הדוושה לרצפה, ברגע שה AC דולק מרגישים אפילו עוד יותר איך  המנוע מתאמץ וגם שהאוטו עומד על ניוטרל אפשר לשמוע את המאמץ

אני משתדל לשמור על הרכב כמה שיוצר ואם לא צריך מזגן אני לא מדליק אבל בימים החמים האלה האוטו כל הזמן עם מזגן. השאלה שלי היא אם הדלקתי כבר את המזגן, על רמה 1 מרגישים ישר את המאמץ של המנוע אבל ברמות הגבוהות יותר נשמע שרק מוזרם יותר אוויר ולא שהמנוע מתאמץ יותר… תקנו אותי אם אני טועה

הפואנטה ההבדל הדרסטי הוא בין כבוי לבין 1 האם זה יהיה קריטי לשים כבר על 2 וכו׳? האם זה מאמץ יותר את המנוע או רק מזרים יותר אוויר?

פורסם

מבחינת  עומס שהמדחס מפעיל על המנוע במצב 1 ובמצב 4 העומס אותו דבר.

אבל במצב 1 או 2 יהיו פרקי זמן ארוכים יותר בהם המדחס לא פועל, הוא מופעל ומתנתק לסירוגין. במצב 4 בימים חמים המדחס עובד כל הזמן או כמעט כל הזמן. 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

מבחינת  עומס שהמדחס מפעיל על המנוע במצב 1 ובמצב 4 העומס אותו דבר.

אבל במצב 1 או 2 יהיו פרקי זמן ארוכים יותר בהם המדחס לא פועל, הוא מופעל ומתנתק לסירוגין. במצב 4 בימים חמים המדחס עובד כל הזמן או כמעט כל הזמן. 

אז זה בעצם אוכל יותר דלק אבל לא משפיע על הביצועים? 

פורסם

אני נוהג על אלטו 2014 אוטומטית. נכון שקשה לו אבל אני לא מדביק תרגל עד הרצפה.

נותן לחיצה קצת יותר אגרסיבי והגיר מוריד הילוך. באמידה אני לא מרגיש שום מאמץ מהמנוע.

אני נוהג הרוב במישורי.  בעליות קטנות צריך יותר למשוך. 

בעליות צריך להעביר תידית שמועלה ועז הגיר על שלושה הילוכים. זה עוזר לו.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

בעוצמה 1 מורגש שהמדחס נכבה ונכנס לפעולה כל דקה בערך. בעוצמות היותר גבוהות הוא דלוק באופן קבוע. באלטו זה מורגש מאוד. לגבי אובדן הכוח - מדובר בתופעה נפוצה בהמון רכבים, אפילו עם נפחי מנוע יותר גדולים. צריך להבין שלא צריך לצפות ממנוע קטן לביצועים, ועוד אם אתה מעמיס עליו תיבה פלנטרית ומזגן

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

• תוכן חדש...