Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטר מומלץ לדירה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה הראוטר המומלץ לדירה קטנה (ועד 5 מכשירים כולל פלאפונים וטלויזיה שמשתמשים ב-wifi) ?

לא צריך משהו יקר מדי כי הדירה קטנה.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

מכשיר מצויין, רק אם זה מעניין, צריך לקחת בחשבון שעם - ips/ids מופעלים לא יסחוב קו של ג׳יגה. אבל מעטים הם מכשירי ה- consumer שיכולים לסחוב ips/ids בקצב ג׳יגה. כמובן אפשר לא להפעיל ואז לא צריכה להיות בעיה בכלל עם קו של ג׳יגה.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהנתבים של אסוס. הם יודעים להציג המון מידע על מה שקורה ברשת הביתית (למי שמעניין אותו. כמו  למשל עד מתי הילדים ערים בלילה) וגם קל מאוד להגדיר איתם חסימות של תוכן לא רצוי לקליינטים שונים. למשל הגדרה של תכנים שמוגדרים Adult ועוד.

כך זה נראה בהגדרות של הנתב:

image.png.1f0fa3cf418c21db4e53f2b619d7da66.png

כאן אפשר לשחק עם הממשק של נתב שלהם:

https://demoui.asus.com/

אם לא רוצים להוציא יותר מידי אז הייתי בוחר בדגם הזה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=55562

יש לו מעבד חזק למדי ואפילו חיבור WAN של 2.5G.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.7.2023 בשעה 15:34, אורי מ. כתב:

אני מאוד מרוצה מהנתבים של אסוס. הם יודעים להציג המון מידע על מה שקורה ברשת הביתית (למי שמעניין אותו. כמו  למשל עד מתי הילדים ערים בלילה) וגם קל מאוד להגדיר איתם חסימות של תוכן לא רצוי לקליינטים שונים. למשל הגדרה של תכנים שמוגדרים Adult ועוד.

כך זה נראה בהגדרות של הנתב:

image.png.1f0fa3cf418c21db4e53f2b619d7da66.png

כאן אפשר לשחק עם הממשק של נתב שלהם:

https://demoui.asus.com/

אם לא רוצים להוציא יותר מידי אז הייתי בוחר בדגם הזה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=55562

יש לו מעבד חזק למדי ואפילו חיבור WAN של 2.5G.

האם היית ממליץ ללכת על גירסה עוד יותר זולה כמו בקישור הבא ?

https://ksp.co.il/web/item/186876

הדאשבורד נראה ממש מגניב.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אני לא הייתי בוחר ב-53U.

ברוב הקריטריונים הטכניים ה-53U נופל מה-AX3000 ובנוסף חסרים לו כל מיני פיצ'רים של התוכנה.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בתאריך 9.7.2023 בשעה 20:53, אורי מ. כתב:

אני לא הייתי בוחר ב-53U.

ברוב הקריטריונים הטכניים ה-53U נופל מה-AX3000 ובנוסף חסרים לו כל מיני פיצ'רים של התוכנה.

תודה.

תודה לכולם על התשובות.

פורסם

מצטרף להמלצה על אסוס,מה שטוב בהם שגם הדגמים הזולים יותר הם עדיין מצוינים.

גם אצלנו דירה קטנה  ומעט מאוד צרכנים (7 סה:כ),לי יש את ה56U כבר חצי שנה ומבסוט ממנו עד השמיים.

מקווה שמדובר על חיבור סיבים עם ממיר סיב? כי האסוסים זה נטו ראוטר,לDSL דרוש ראוטר שהוא גם מודם (או עוד מכשיר ואז מגשרים ביניהם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחזק את שנאמר על אסוס.

הממשק שלהם מעולה

המכשירים יציבים ואיכותיים 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מתעלק - ואם צריך ראוטר לדירה גדולה יותר?

יש לי נטגיר R7000 דרך אמזון אנגליה שהייתי מאוד מרוצה ממנו בדירה הקודמת אבל בחדשה אבל נראה שהוא לא סוחב ב2.4 וגם ב5 למרבה ההפתעה שלי.

בעקרון יש כבלי רשת מושחלים שעוד לא שמתי להם קיסטונים, אבל הסלולריים לא סוחבים כרגע עם הרשת הנוכחית.

נראה שאמזון הפסיקו לשלוח לארץ מוצרי ראוטרים??

פורסם

אם הדירה גדולה ונתב אחד לא מספיק לכיסוי אלחוטי אז צריך להוסיף עוד יחידה, או יותר, וליצור רשת mesh.

רשת mesh יכולה להיות (וזה המצב העדיף) עם חיבור חוטי בין היחידות השונות וזאת על מנת שתהיה רשת יציבה (בלי ניתוקים מזדמנים) ומהירות מירבית מכל אחת מהיחידות. אם אין אפשרות לחבר בחוט ניתן ליצור רשת שמבוססת על wifi בין היחידות.

יש חברות שצריך לרכוש ערכה של כמה יחידות שיודעות ליצור את רשת ה-mesh. אצל אסוס, למשל, אפשר לערבב דגמים שונים, אפילו מדורות שונים, בשביל ליצור את הרשת. רק כדאי לוודא לפני שרוכשים, יש דגמים ישנים שלא תומכים באפשרות. אצלנו בבית יש יחידה ראשית עם wifi מדור 6 ויחידה משנית עם wifi  מדור 5. החיבור בינהם הוא חוטי (wired backhaul).

פורסם

אם אתה מחפש כן קצת להשקיע, אחד האסוסים גם אם זה הזולים יותר שביניהם.

אם אתה מחפש משהו טוב, זול שפשוט עובד - שיומי פשוט מצויינים. עברו אצלי כבר 4 דגמים מדורות שונים, כרגע עם AX6S\AX3200 (תלוי דגם סיני/אירופאי) שעלה 50 דולר, טווח קליטה אדיר (דירה בקומה שלישית על עמודים, מחובר אליו אפילו מהחניה למטה), ממשק פשוט ונוח בלי יותר מידי כאב ראש (מושלם למשתמש הממוצע), תומך Mesh גם בין דגמים אחרים של שיומי, ולמשתמשים המתקדמים תומך גם OpenWRT (צרוב אצלי מהיום הראשון, עובד נפלא).

לשואלים לגבי מהירות בWifi, סיבים 1G - מקבל 920-950 אלחוטי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

tp-link mash עובד נהדר ויש להם מוצר כמאט לכל תקציב.

לי יש 3 יחידות דור 6 שמכסות בית יחסית גדול (3 קומות) + חניה ללא שום בעיה.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...