Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

המצב הוא כזה.

יש לי אלמרה 1.6GX 99' אוטומתית

אתמול כשעצרתי את הרכב והוא היה במצב PARKING הסל"ד עלה פי 2.

אותו הדבר קורה בNEUTRAL. בDRIVE/REVERSE/1/2 אני מרגיש שהסל"ד טיפה יותר גבוה מבדרך כלל.

הכוונה כשאני בעצירה מוחלטת ועובר מDRIVE לPARKING הסל"ד קופץ.

עוד שמתי לב שבזמן הנסיעה במעבר הילוך אוטומת הרכב קופץ. כאילו הוא מדלג על הילוך או לא עובר בזמן.

האם אפשר לסוע עם הרכב למוסך או חובה לגרור אותו?

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכול להיות שבאמת יש בעיה עם המגביר טורים של המזגן ככה שברגע שעצרת הוא השתגע והעלה את הטורים.

תיכנס למוסך שאתה מטפל עם הבעיה הזו אני בטוח שהם ימצאו פיתרון.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

המתואר כאן (קפיצות סל"ד בהילוך סרק) הוא סימפטום אופייני למנוע צעדים בערוב ימיו.

מנוע הצעדים הוא בעצם מגביר הסל"ד, ולאו דווקא בהפעלת מזגן - זהו אמצעי ויסות סל"ד הסרק של המנוע.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות!!

מה הנזק הכספי המוערך שצריך שאמור להיות בהחלפת "מנוע צעדים" שכזה?

האם זה מנוע שקשור לאופציית ה"OVERDRIVE"?

התנעתי היום את הרכב בשביל לבדוק את עניין המזגן אבל המזגן כבוי והטורים קופצים.

האם אתם ממליצים לגרור את הרכב או לסוע למוסך (האם שווה לקחת את הסיכון)?

תודה,

-נועם

פורסם

שחף תאר מנוע השולט על כניסת אוויר לסעפת, כמנגנון שליטה על הסרק, והוא אינו קשור להילוכים (או לאופצית האובר דרייב בלשונך).

אני התייחסתי לסיבה אפשרית לזיוף בקריאות שמחשב המנוע מקבל, ומכאן הוראות הפעלה לא תקינות שהוא משדר למנוע הצעדים.

אם המרחק למוסך הוא בן כמה קילומטרים והסל"ד לא עולה על 2000 או משהו כזה, לא יקרה נזק גדול אם תנהג למוסך. כמובן שעדיף לבחור שעה בה הנסיעה רציפה ולא מלווה בעמידה בפקקים וכדומה. יש להתחשב בכך שהבלימה חלשה יותר (בגלל הכוח של המנוע גם כשאינך לוחץ על דוושת הגז), ולנהוג בזהירות המתחייבת.

יוסי

פורסם

נאלצתי ללכת למוסך המורשה בצפון ת"א. הרכב בטיפול. פתרון הבעיה הוא כנראה ניקוי מערכת ההזרקה (הערכה של 500-700 שקל).

נקווה שזה יפתור את הבעיה.

ירון, בעל הבית אמר שהוא לא ראה כזה דבר באלמרה עד היום.

• תוכן חדש...