Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

לאור התרחבות המשפחה מחפש רכב 7 מקומות, היום אני נוהג על טויוטה אוונסיס 2009 אז מחפש משהו ברמת אמינות דומה,

תקציב יחסית נמוך: 60000 +-

אמין ואם ניתן חסכוני בדלק.

בשיטוט מהיר ביד 2 נתקלתי בעיקר בניסאן קשקאי +2, סיטרואן C4, קיה קארנס וכמובן טויטה ורסו.

אשמח לתובנות בקשר לרשימה הזאת.

תודה רבה 

פורסם

סיטרואן C 4 לא אמינה בכלל

קיה קארנס אאל"ט נחשבת לאמינה יחסית.

ורסו אמינה מאד, רק קח בחשבון שהתא מטען כמעט ולא קיים בשימוש בשורת מושבים שלישית, זה רכב קצר יותר מהרבה משפחתיות רגילות, וכל התא מטען הולך למושבים, תצטרך לקשור מטען על הגג.

יש גם שברולט אורלנדו שרמת האמינות דומה לקיה קארנס עד כמה שזכור לי, בנזין קצת יותר אמינה, והדיזל קצת יותר חסכונית, אם יש לך נסועה גבוהה מומלץ דיזל, ואם נמוכה אז בנזין.

פורסם
לפני 55 דקות, chezik כתב:

סיטרואן C 4 לא אמינה בכלל

קיה קארנס אאל"ט נחשבת לאמינה יחסית.

ורסו אמינה מאד, רק קח בחשבון שהתא מטען כמעט ולא קיים בשימוש בשורת מושבים שלישית, זה רכב קצר יותר מהרבה משפחתיות רגילות, וכל התא מטען הולך למושבים, תצטרך לקשור מטען על הגג.

יש גם שברולט אורלנדו שרמת האמינות דומה לקיה קארנס עד כמה שזכור לי, בנזין קצת יותר אמינה, והדיזל קצת יותר חסכונית, אם יש לך נסועה גבוהה מומלץ דיזל, ואם נמוכה אז בנזין.

הייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד את מה שאמרו פה, להגיד שC4 לא אמינה בכלל ומהצד השני לומר שהאורלנדו אמינה יחסית?? מוזר...

בכל אופן, בC4 יש מנוע 1.6 טורבו בנזין עם 165 כ״ס שיש בו מחלות באיזור ה100 אלף ק״מ ויש על זה המון מידע בפורום, אני לא יודע אם זה נכנס בתקציב שלך אבל גם אם כן אל תתקרב למנוע ה1.2 טורבו בנזין, יש גם את האופציה לדיזל ברכב הזה והוא יהיה חסכוני מאוד אבל גם לו יש כמה מחלות, בקיצור תרשום בחיפוש בפורום C4 פיקאסו ותמצא המון מידע על כל המנועים/רמות האבזור למיניהם.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

תודה לכולם

בסה"כ משיטוט בפורום ראיתי שC4 165 יחסית לשם המפורסם של סיטראון סבירה בסה"כ, הפער מהמחיר של הורסו ככ משמעותי שאני קצת נוטה לכיוונו.

על הניסאן לא מצאתי מספיק מידע והקיה בכלל לא מוכרת לי.

עריכה אחרונה על ידי יעקב סלויז
פורסם

אמינות צפויה בפיקאסו בסדר יורד (הכי אמין למעלה הכי פחות אמין למטה)

1.6 דיזל

2.0 דיזל

1.6 165 כ"ס בנזין

1.2 בנזין

1.2 156 כ"ס בנזין

כמובן גיר אוטומאט ולא רובוטי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 3 שעות, avargel כתב:

אמינות צפויה בפיקאסו בסדר יורד (הכי אמין למעלה הכי פחות אמין למטה)

1.6 דיזל

2.0 דיזל

1.6 165 כ"ס בנזין

1.2 בנזין

1.2 156 כ"ס בנזין

כמובן גיר אוטומאט ולא רובוטי

תודה

פורסם
לפני 7 שעות, chezik כתב:

בנזין קצת יותר אמינה, והדיזל קצת יותר חסכונית,

לגמרי לא

אם אורלנדו אז רק דיזל

הבנזין מונע לא אמין בכלל

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

לדעתי c4 פיקאסו הכי משתלמת בפער. (יש לי כזו) 

המחיר כיום כל כך נמוך שלא משנה מה יקרה אתה תישאר ברווח ועם רכב מעולה מבחינת שימושיות. 

אם תטפל במקומות מתמחים. תיכנס לקבוצת הווטצאפ המאוד פעילה ותבין מראש מה צריך לקנות ומאיפה 

התחזוקה סבירה לחלוטין.

לא ורסו אבל לא נורא. ועולה חצי מחיר!

לרכב הרבה יותר נעים למשפחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

המחיר כיום כל כך נמוך שלא משנה מה יקרה אתה תישאר ברווח ועם רכב מעולה מבחינת שימושיות. 

אם תטפל במקומות מתמחים. תיכנס לקבוצת הווטצאפ המאוד פעילה ותבין מראש מה צריך לקנות ומאיפה 

התחזוקה סבירה לחלוטין.

תודה

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, yd b-4 כתב:

התחזוקה סבירה לחלוטין.

חד משמעית מבחינת שימושיות היא ליגה מעל כל האחרות שהוזכרו פה, כולל מעל אאוטלנדר דורות קודמים, מזדה 5, וכו'

עם זאת, אני לא מסכים ש"מה שלא יקרה אתה תישאר ברווח..."

אם אתה נופל על דגם לא מוצלח אתה יכול לשלם עשרות אלפי שקלים ועדיין להשאר עם בור בחניה

יש לנו בקבוצה בחור עם פיקאסו 14 ששילם בשנה אחת מעל 24,000 ש"ח

ואני לא יכול לומר לך שהרכב שלו מיושר לגמרי ומעכשיו צפוי לו שקט

לדעתי האישית - אם לא מוצאים את דיזל 1.6 אוטומאט (יש גם רובוטי שם, לא להתקרב) 120 כ"ס - עדיף לא לגעת

אני חיפשתי 3 חודשים עד שמצאתי את שלי

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למיטב ידיעתי ה2.0 דיזל יותר מוצלח ואמין, אבל לא חקרתי יותר מדאי לעומק.

מה שחשוב שאם קונים בנזין. בניגוד לאינטואציה הראשונית . כדאי לקנות רכב שכבר החליפו בו כמה חלקים ידועים שהולכים בסביבות ה100 אק"מ. יש הרבה מאוד שרשורים כאן והמידע זמין.

הכי חשוב ויקר מהם זה ממיר קטליטי. אפשר לשים רק מקורי (אם רוצים שיעבוד יותר משנה) והוא יקר מאוד.

פורסם
בתאריך 15.6.2023 בשעה 16:22, Jeka88 כתב:

הייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד את מה שאמרו פה, להגיד שC4 לא אמינה בכלל ומהצד השני לומר שהאורלנדו אמינה יחסית?? מוזר...

למה מוזר?

יש כאן שרשורים ארוכים על איך להתמודד עם הבעיות של הפיקאסו, להחזיק מלאי חלפים מראש כדי לחסוך עלויות, ואז אחת לכמה חודשים לגרור למוסך גבע - ולא משנה מאיפה אתה בארץ - כדי לקבל אינדיקציה מה הפעם הלך, להביא מהבית את החלק שהכנת מראש, ולקבל רכב נוסע לעוד כמה חודשים. אמין מאד, נכון?

על האורלנדו אין שרשורים כאלה ולא סתם, אני אישית מכיר כמה אורלנדו דיזל, אחת לשנה - שנתיים יש תקלה שיגרתית שכל מוסך מדרכה מצליל לאבחן ולטפל, אז זה נקרא מבחינתי 'אמינות יחסית', ואם הוא רוצה להשקיע יותר אז יש את הורסו או פריוס פלוס ששם האמינות היא יותר מ'יחסית'

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, chezik כתב:

להחזיק מלאי חלפים מראש כדי לחסוך עלויות, ואז אחת לכמה חודשים לגרור למוסך גבע

בתור בעלים של אחת, לא זוכר שרשורים על מלאי חלפים ועל גרירה למוסך גבע (או אחר) כל כמה חודשים.  יש להן תקלות, אבל גם לא צריך להגזים.

• תוכן חדש...