Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי סופ"ש מאוד עמוס, אז שכחתי מהמתנה... אבל לא אזניח אתכם, הנה הסרטון הבא:

בסרטון זה שתי מכוניות מבית TVR עומדות למבחן החלקות היסטרי ומצולם להפליא, מומלץ מאוד!! (עדיף כפתור ימני ושמור בשם...)

כרגיל, 26 מגה, 4 וקצת דקות, DIVX.

תהנו!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה כזה צדיק! אתה לא צריך תירוץ למה להביא אותם, אבל אפשר למען הטעם הטוב,.. אני כרגיל צופה בזה איזה חמש-שש פעמים, אז עדיין לא גמרתי עם הכתבה הנוכחית..

למה הגיעו למסקנה שזה לא הרכב ליומיום? כי הפלסטיקה מתפרקת בידיים? והמכוניות שלהם היו יותר איכותיים לפני שהחברה נקנתה בידי איש העסקים הרוסי?

פורסם

TVR האלה, תאמינו לי, למישהו נפל בורג כשהוא תכנן את המכוניות.

מה שכן, תמיד אהבתי לראות את המכוניות שלהם, יש בהם משהו, מתחת לכל העיצוב המטורף, שמאוד מייחד אותם. זה נראה שיש להם גישה שונה למכוניות, מאשר כל שאר יצרני הרכב.

סרטון נהדר רוני, תודה רבה :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
והמכוניות שלהם היו יותר איכותיים לפני שהחברה נקנתה בידי איש העסקים הרוסי?

אני דווקא הבנתי הפוך.. שהאיכות של הרכב השתפרה מאז שהחברה נקנתה ע"י אישה העסקים הרוסי..

(אם כי לא מספיק..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דווקא קצת מאכזב אותי, הסרט הזה.

כאילו שנגמר לבמאי הדמיון, או משהו. כל הצילומים אותו דבר (חלקם מהממים בהחלט, אבל OK, הבנו את העקרון). משעמם, במיוחד בהשוואה לטופ-גיר, עם המגוון האינסופי של צילומים - ולא הכל בתנועה, דווקא. אפילו ויקי ומה-שמו נראו קצת משועממים.

בקיצור, לא עשה לי את זה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כאילו שנגמר לבמאי הדמיון, או משהו. כל הצילומים אותו דבר (חלקם מהממים בהחלט, אבל OK, הבנו את העקרון). משעמם, במיוחד בהשוואה לטופ-גיר, עם המגוון האינסופי של צילומים - ולא הכל בתנועה, דווקא. אפילו ויקי ומה-שמו נראו קצת משועממים.

בקיצור, לא עשה לי את זה.

טל

קץ כל הדורות - משהו שקשור ל-TVR לא הרשים את טל"ש. מה צריך בשביל לעשות לך את זה? ב.מ.וו סדרה 3? :-D

אני אודיע לויקי שאתה מאוכזב, אני בטוח שהיא תשתדל יותר :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור, לא עשה לי את זה.

טל

צודק בהחלט, אני גם מרגיש כאילו ה-"מבחנים" לא ממש ממצים ולא מנסים לעמוד באיזה סטנדרט זמנים(כמו בטופ גיר) ולמען האמת הם לא ממש מתעללים ועושים דברים מעניינים כמו בטופ גיר...

שלד

פורסם
צודק בהחלט, אני גם מרגיש כאילו ה-"מבחנים" לא ממש ממצים ולא מנסים לעמוד באיזה סטנדרט זמנים(כמו בטופ גיר) ולמען האמת הם לא ממש מתעללים ועושים דברים מעניינים כמו בטופ גיר...

שלד

גם בטופגיר הזמנים הינם דבר יחסית שולי ומה שחשוב להם הוא דיעת המנחה.

חוצמזה שטופגיר אני רואה בשביל בידור (ואפילו אמא שלי אוהבת לראות את זה).

הילוך חמישי רואים כשרוצים לדעת איזו מכונית לקנות: "מזדה3 או גולף?"

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

עושה רושם שנתנו להם לבחון את השברולט אופטרה החדשה.

לא מי יודע מה.

תודה רוני.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...