Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי קנה פאסאט 1.9TDI הדגם עם 100 כ"ס מודל 2001.

הבעיה: הרכב עבר 210K והוא כבר לא ממש מרגיש כמו פאסאט מה יכול להיות בלאי טיבעי/הזנחה של בעלים קודמים ומה כדאי ליבדוק אם טופל או לא (אין טופס בדיקה כי לא היתה :shock: ):

הרכב רועד מעט יותר בעמידה ברמזור למשל, ניראה שהבעיה הזו החמירה אחרי איזה שהו טיפול בתיבת הילוכים (אוט').

הרכב מרגיש קשה יותר לא ממש נעים בנסיעה באיזור משובש, כמו כן בעליה על באמפר שומעים מעין נקישה/מכה. קשור אחד לשני ? בולמים ?

פורסם

רכב שעבר 210K לא אמור להרגיש כמו חדש, במיוחד אם הוא לא טופל בצורה גבוהה ביותר.

כמו שאייל אמר הרעידות זה כנראה תושבות גיר ומנוע, הנקישה היא בולמים שזקוקים להחלפה(גם לי יש את אותה הבעיה) .

חבל שלא עשית בדיקה אם הרכב נקנה לאחרונה, במיוחד ברכב יקר כזה לא היה צריך לוותר על הבדיקה. קנית חתול בשק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
רכב שעבר 210K לא אמור להרגיש כמו חדש, במיוחד אם הוא לא טופל בצורה גבוהה ביותר.

חבל שלא עשית בדיקה אם הרכב נקנה לאחרונה, במיוחד ברכב יקר כזה לא היה צריך לוותר על הבדיקה. קנית חתול בשק.

טופל ? הרכב במצב גרוע לדעתי ! רק ליפני שבוע +- הוא עבר שיפוץ ת"ה והוא הולך לעבור עוד הרבה ..

המלצתי היתה להמשיך לחפש ... אבל הוא סרב כי הוא טען שהמוכר יורד במחיר בצורה משמעותית (אין לי מושג כמה ) עוד מיקרה של קונים בזול משלמים ביוקר ... אולי בפעם הבעה הוא יקשיב לי :roll:

אפילו בדיקה הוא לא רצה לעשות .ד"א אני מקווה שהבנתה שהרכב לא שלי ...:wink:

מה לגבי הבולמים ? מקורי (של מונרו) או מונרו ישירות ? יש המלצה אחרת ?

ועוד שאלה .

קפיץ עייף יכול להסביר רכב שנוטה (כניראה ממש מעט רק הוא טוען את זה אני לא ראיתי ) על הצד או לכיוון האחורי או בכלל נמוך יותר ?

פורסם

פעם הבאה תכריח אותו לעשות בדיקה, זה הדבר הכי חשוב בקניית רכב חדש.

אם הבולמים המקוריים גם הם של מונרו אז יורת זול שתקנה מחנות חלפים בולמים זהים חליפים זה בסופו של דבר יהיה זהה.

וכן קפיץ עייף יכול להסביר רכב שנוטה קדימה או אחורה אבל זה יכול להיות גם בגלל בולם מת, לאחר החלפת הבולמים תבדוק שוב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...