Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מכרתי לערבי, בא שילם מזומן בלי בדיקה ובלי בלבולי מוח.

לו מחבר הפוסט, לא היה מתייחס למוצאם של הרוכשים

זה היה מוסיף לו הרבה אמינות, בעיניי לפחות.

• אהבתי 1
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

המסקנה לפי הפוסט, אסור להציג תעודת זהות לאף אחד כי הוא יכול להעביר בעלות על הרכב שלך בלי ידיעתך?

נשמע שחסר כמה פרטים בסיפור ששכחו לציין כי אחרת אין סיכוי שהם העבירו בעלות על הרכב ללא הסכמתו.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 2

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

גם אני מכרתי רכב לערבים שבוע שעבר, באו ראו את האוטו ועשו העברת בעלות מבלי לעשות אפילו סיבוב, כמובן ששילמו במזומן(הסכום היה מתחת ל50 אלף ש״ח).

באותו היום גם מכרתי את האוטו של אשתי דרך האתר הממשלתי, צריך יותר ממספר תעודת זהות בשביל לעשות העברת בעלות, חסרים שם סיפור פרטים....

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

גם אני מכרתי אוונסיס ערבי בא עשה סיבוב של דקה שילם מזומן ולקח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

מאחר וגם לי יצא לבצע העברת בעלות באינטרנט (לפני כשנתיים) כל הסיפור על העברת בעלות באינטרנט כתוצאה מהסתכלות על ת.ז. הוא לא מדוייק בלשון המעטה.

הסיפור גם לא מספר שההעברה בוצעה דרך gov.il אלא ששם הוא ראה שהרכב כבר לא בבעלותו.

בנוסף, מכירה של רכב דרך gov.il מתבצעת על ידי זיהוי של הלקוח + תשלום העברת הבעלות יכול להתבצע אך ורק עם כרטיס אשראי של המוכר (כזה שרשום על שמו ותעודת הזהות שלו).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מסתבר שהעברה לא נעשה באיזור אישי

אפשר לבדוק 

אם זה נעשה באיזור אישי אפשר להוריד שם את אישור העבר בעלות

אם זה נעשה בדואר לא ניתן לראות שם אישור

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

כנ"ל מכרתי לערבים ולא הייתה אף בעיה, קודם כל מקבל את הכסף, בודק בדואר ורק אז מתקדמים, אי נוח לכל רוכש יהודי או נוצרי או רב צדיק.

אפשר להבין את הזעם של פות"ח,  מודה שגם לי עבר בראש מה יקרה אם א' או ב' וכד', מריץ תסריטים של הוליווד.

רובם ככלכל אחלה, להכליל אוכלוסיה מסויימת בגלל מקרה פרטי זה פחות נכון לעשות.

יחד עם זאת אי אפשר להתכחש לזה שמבחינת אחוזים הפשיעה אצלם הרבה יותר גבוהה, מי אשם ומי גרם לזה, גם ליהודים יש חלק לא קטן בזה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני שעתיים, D1winner כתב:

מי אשם ומי גרם לזה, גם ליהודים יש חלק לא קטן בזה

כן, ברור. 

גם למלחמה באוקראינה ולהפיכה בסודן.

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

1. העברת בעלות מקוונת מתבצעת על ידי שני הצדדים לרבות קבלת קוד אימות אצל כל אחד.

2. לא חסרים "לא ערבים" שעוקצים בשוק יד 2.

3. אתה אשם גדול שלא ספרת את הכסף כמו שצריך.

4. לא אמכור את הרכב לאבא שלי במזומן!! הגיע מוכר ונדלק על הבובה - תפאדל בכיף. לך תתארגן מבחינה בנקאית ותדאג לי להעברת זה"ב בלבד. לא שיק בנקאי ולא נעליים. 

במדינת ישראל כל דבר חוקי - גם מה שלא.. והנוכלים משתדרגים מיום ליום.. אז אם יש ספק - אין ספק.

בחמש שנים האחרונות אני ואשתי מתניידים ברכבים זולים יחסית.. בין 5 ל 30 א' ₪. כל פעם שפירסמתי התקשרו אלי הרבה תכשיטים (מכל המגזרים..). מכרתי לראשון שיכל לעשות העברת זה"ב. לא הסכמתי לקבל שקל במזומן גם יכולתי לפי החוק.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה הלכתם רחוק עם האינטרנט.

יש גם טופס ייפוי כוח (לדוגמה עבור טסט, אבל גם עבור מכירת רכב מטעם בעל הרכב).

אם יש צילום ת.ז, יכול להיות שמספיק איזה משתפ קטן בדואר (ראוי יותר לבקש תעודה פיזית עבור פעולה כזו, אבל אין לדעת).

אם יש חשבון אישי באתר הממשלתי, אני לא חושב שלזוג נוכלים כזה תהיה יכולת לבצע את ההזדהות הזו באתר(זיהוי כפול ב sms לדוגמה)

מה שבטוח - צילום תעודת זהות מלאה כמו שהיא אל תעבירו.

לי לדוגמה הפינקס עשו בעיות, פשוט דאגתי 'לחבל' בתאריך הנפקה בדרך שלא ניראת לעין(לא הסכימו לקבל כאשר הפרטים מחוקים)

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, איציק נ. כתב:

תשלום העברת הבעלות יכול להתבצע אך ורק עם כרטיס אשראי של המוכר

למיטב ידיעתי - לא מדויק. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 15 דקות, discoTD5 כתב:

למיטב ידיעתי - לא מדויק. 

יכול להיות שדברים השתנו מאז.

בוודאות המוכר משלם, עניין הכרטיס על שמו יכול להיות שעבר שינויים עם הזמן.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אי אפשר לבצע העברת בעלות באיזור האישי, אם המוכר והקונה לא מחוברים באותו זמן. גם אם היה להם את כל הפרטים שלו, אין סיכוי לעשות בעלות בצורה כזאת. צריך שהמוכר יעשה מהטלפון שלו (שמעודכן באתר הממשלתי), מספר פעולות. בלי זה אין העברה. 

עריכה אחרונה על ידי cabrio
טעות כתיב

• תוכן חדש...