Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומרים על SEAFOAM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Seafoam זה רק שם חברה לאיזה מהמוצרים שלהם אתה מתכוון?

יש להם מוצר לניקוי סעפת יניקה, לדעתי זה מוצר חובה עבור כל רכב עם מנוע הזרקה ישירה.

ביצוע ניקוי עם הספריי בסעפת יניקה כל טיפול/שתיים ימנע הצטברות פיח על שסתומי היניקה ויפתור בהמשך את הצורך לבצע ניקוי שסתומים פיזי שעולה כמה אלפי שקלים.

פורסם
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

יש להם מוצר לניקוי סעפת יניקה, לדעתי זה מוצר חובה עבור כל רכב עם מנוע הזרקה ישירה.

זה!

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

Seafoam זה רק שם חברה לאיזה מהמוצרים שלהם אתה מתכוון?

ביצוע ניקוי עם הספריי בסעפת יניקה כל טיפול/שתיים ימנע הצטברות פיח על שסתומי היניקה ויפתור בהמשך את הצורך לבצע ניקוי שסתומים פיזי שעולה כמה אלפי שקלים.

gumout multi system tune up

ההנחיות רשומות על הפחית? לא עשיתי את זה אף פעם ולא רוצה שיהיו טעויות

מאזדה 3 2016

יש לי כבר אחד כזה, השתמשתי בו לניקוי בית מצערת, ממה שאני רואה הוא גם משמש לניקוי סעפת, אפשרי להשתמש בו?

ראיתי סרטון של סקוטי מוסיף תוסף דרך מיכל הדלק, אני משער שמדובר היה ברכב עם מנוע בהזרקה רב נקודתית, כי זה בדיוק העניין שהדלק מובל ישירות לצילינדר בהזרקה ישירה ואז פספסנו את הפואנטה של לנקות את הסעפת.

ראיתי גם ששולפים איזה צינור של VACCUM ועושים מה שנקרא ''אינפוזיה'' ומתחילים להכניס לאט לאט את החומר, צריך חבר שיתן קצת גז כי בסרק המנוע נחנק ונכבה

מבחינתי לעשות את זה היום אבל אני רוצה לעשות את זה כמו שצריך.

ספריי לניקוי סעפת יניקה BG

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • תוכן חדש...