Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פיאסטה ידנית שנת 2012 - עוד מעט תסגור 3 שנים. מחפש לשדרג לרכב ידני עם נסועה נמוכה במחיר שפוי.

ננעלתי על איביזה 1.4 ידנית שמתאימה להגדרת המחיר. 

נהגתי באחת כמה דקות בנסיעה עירונית - אך לאכזבתי הרגשתי שתגובת הדוושה יותר עצלה משל הפיאסטה (או זהה לכל היותר).. פשוט תוספת הנפח והסוסים הולכת לאיבוד.

מישהו נהג בשני הרכבים ויכול לעזור לי בעניין הביצועים - האם הסיאט יותר זריזה בעליות ומחוץ לעיר?

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

אם אתה כבר רוצה ידנית אז למה שלא תלך על דגם עם tsi? יהיה עולם אחר במיוחד כשאין פחד מהdsg ברקע.

לי הייתה איביזה 1.4 ידנית במשך שנה, מאוד אהבתי אותה אבל היא הייתה עגלה אין ספק.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במבחן השוואתי שנערך בicar בין סופר מיני ידניות ציינו את הפיאסטה בתור אחת עם מנוע חלש, לעומץ זאת האיביזה הייתה בין הזריזות.

אך מסכים לגבי tsi, זה כבר יהיה עולם אחר לגמרי, אני עברתי מקליאו ידנית 1.2 עם 75 כ"ס ל קקטוס עם טורבו שמיים וארץ.

עדיף לחסוך עוד ולרכוש tsi.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Gabi: 

Tsi חורגת מהתקציב ובפער. 

אני נבין שהאיביזה לא חזקה במיוחד.. רציתי לשמוע מבעלי ניסיון איזה יותר עגלה.. 🤦‍♂️

יוליאן:

אשמח אם תשלח לי קישור למבחן של איביזה 1.4 ידנית.

תודה..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...