Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

לפני שאני הולך למוסך ויחשבו שאני מוזר, אולי מכאן תבוא הכוונה מה יכולה להיות הבעיה. 

טיגואן אולספייס 1.5 2022 קיימת מערכת חניה אוט', בלימה אוט' בנסיעה לאחור ומצלמת רוורס (אובייסלי). 

הרכב בן 3 חודשים סה"כ. גר בגוש עציון ונוסע מעת לעת לירושלים. 

כמעט כל פעם שאני עובר במנהרה הדרומית מדרום לצפון (הארוכה הישנה) בערך ב-50-70 קמ"ש, פתאום נדלקת התראה שה- Rear Trrafic Alert לא פעיל, המערכת מולטימדיה משתגעת 

ומתחילה לזפזפ בין המצלמת רוורס למה שמופעל באותו רגע, והתראה על חניה אוט' לא פעילה וכל זה עם צפצופיאדה שלמה של התראות. 

איך זה נפתר? ברמזור הראשון מכבה את הרכב ומדליק, העסק מתאפס כל הנורות כבות והכל עובד חלק. 

מה שמוזר כל כך זה שזה קורה אך ורק במנהרה הספציפית הזו ואך ורק בנסיעה מדרום לצפון גם ביום גם בלילה. כשאני חוזר הביתה בכיוון השני זה אף פעם לא קורה (ולך תסביר את זה במוסך ברכב חדש, יסתכלו עליך כאילו אתה על משהו...). 

ניסיתי לחשוב מאיזה רכיב זה יכול להיות, אני חושב רק על החיישני רוורס/מצלמה אבל מה כבר יכול לגרום להם לזה?

אם יש למישהו כיוון אפשרי אשמח. 

מצ"ב תמונה של לוח השעונים כשזה קורה, אולי זה יתן מידע מסוים מההתראות שנדלקות. 

תודה.

תקלה אוטו.jpg

פורסם

שים לב האם הבעיה מופיעה תמיד באותו המקום במנהרה או שהיא מופיעה במקומות שונים?

אם הבעיה מופיעה באתות המקום, אז ראה מה יש על קיר המנהרה שאולי מטעה את קריאת מצלמת צד

(ציור/שלט פרסום/צבע מסוים וכו') ונא עדכן.

זה רק איזה ניחוש פרוע מצידי.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...