Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכולם כבר אמרו , הדו"ח חוקי ב200% . אני נוסע בצומת הזו מספר פעמים בשבוע, לעיתים כמה פעמים ביום. אורך הגשר מהרמזור של גבעת שמואל, עד הרמזור של כהנמן הוא כ300 מטר, כך שיש מספיק זמן לעבור נתיב עד הרמזור. 

הפניה שמאלה עמוסה בשעות מסויימות, והפניה ימינה עמוסה בשעות מסויימות (חמישי בערב למשל), לכן יש לא מעט "מתבלבלים" בחותכים נתיב ברגע אחרון. כן ירבו לאכיפה כזו!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 30.1.2023 בשעה 09:43, cohen motor 377 כתב:

אז כנראה שאתה לא מכיר את הצומת הסו טוב מספיק כי אחרי הפניה שמאלה עדין יש שני נתיבים כמו שידני כתב..

אני מכיר את הצומת מצוין, ניתן לפנות שמאלה מהנתיב השמאלי בלבד זה שיש לך בהמשך הפניה 2 נתיבים לא אומר שמותר לך לפנות שמאלה מנתיב שהוא ימינה בלבד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, darkboy245 כתב:

אני מכיר את הצומת מצוין, ניתן לפנות שמאלה מהנתיב השמאלי בלבד זה שיש לך בהמשך הפניה 2 נתיבים לא אומר שמותר לך לפנות שמאלה מנתיב שהוא ימינה בלבד.

שמעת פה מישהו שאומר שמותר?!

למה אני לא שמעתי/קראתי.

ולכתוב דברים פשוטים ומובנים זה כולם יכולים.

בכל זאת אתה רוצה לכתוב?! תכתוב סיבה שהיא בעצם משמעות החוק. תביא מקורות משהו אל תכתוב דברים פשוטים.

כי את זה כולם יכולים.

ואני הבנתי שהדוח צודק ב100000000000000 אחוז למי שעושה את זה באמת.

פורסם
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

שמעת פה מישהו שאומר שמותר?!

למה אני לא שמעתי/קראתי.

ולכתוב דברים פשוטים ומובנים זה כולם יכולים.

בכל זאת אתה רוצה לכתוב?! תכתוב סיבה שהיא בעצם משמעות החוק. תביא מקורות משהו אל תכתוב דברים פשוטים.

כי את זה כולם יכולים.

ואני הבנתי שהדוח צודק ב100000000000000 אחוז למי שעושה את זה באמת.

לא הבנתי מדוע אתה אומר שאני לא מכיר את הצומת ומה הקשר לכך שיש 2 נתיבים בהמשך הפניה, יש נתיב לפנייה ימינה ויש נתיב לפנייה שמאלה על הכביש מסומנים חיצים שמראים לך לאן לפנות.

• תוכן חדש...