Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שאני מעוניין בו שמפורסם על ידי אוטודיל.

המחיר שהם מבקשים בפרסום הוא מוגזם.

אם יירדו באיזה 4000 שח, והרכב אכן כמו שפורסם, הוא מתאים לי.

מניסיונכם, האם מקובל אצל האנשים האלה לפתוח במשא ומתן ולהוריד במחיר?

אם יתעקשו על המחיר הנוכחי חבל לי לבזבז את הזמן לנסוע לבדוק את הרכב.

תודה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מקובל במיוחד אם לא תצטרך מימון או טרייד אין אלא תגיע עם יכולת קנייה ב״מזומן״.

אפילו טרייד מוביל שהם תמיד מגזימים ועיקשים עושים הנחות ללקוחות רציניים.

אבל תלוי גם באיזה מחיר מדובר, אם אתה מעוניים ברכב שפורסם ב20 ואתה רוצה 16 אז זה כמעט ולא יתאפשר אבל אם אתה רוצה רכב שפורסם ב84 לקבל ב80 אז זה יותר אפשרי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפני שש שנים קניתי מקרסו טריידאין והם נתנו שווה כסף למשל טסט , טיפול גדול וביטוח חובה אצלם לשנה. אולי אפשר לנסות להוציא גם דברים כאלה

פורסם

ברוב המקומות לא תקבל מחיר סופי לסגירה בטלפון,רק במקום.

כמו בכל דבר יש תמיד מקום למשא ומתן,לפעמים פחות לפעמים יותר,אתה יכול להתקשר ואני מאמין שיתנו לך פרטים יותר מעמיקים על הרכב,נשמע לך טוב? לך תראה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה, ברור שאין טעם לנהל מיקוח בטלפון.

אני משלם במזומן ולא עושה טרייד אין.

אין לי צורך בטסט, טיפול או ביטוחים שלהם.

דבר נוסף שחשוב לי  לדעת, באתרים אמריקאים מסבירים שכל הרווח של הסוחרים הוא ממתן אשראי ללקוחות ולא במכירת הרכב עצמו.

לכן ההמלצה, אם אתה משלם במזומן, היא קודם כל לנהל משא ומתן על מחיר הרכב ורק לאחר מכן לומר שאתה משלם במזומן.

איך בארץ? הם מרוויחים מהרכב או מהאשראי? כלומר, באיזה שלב כדאי לומר שאתה משלם במזומן?

אשמח לדוגמאות התקופה האחרונה על עיסקאות שהגיעו לכלל מימוש, מחיר פרסום מול מחיר סגירה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בדרך כלל 10% ניתן לקבל הנחה.

אלא אם כן זה מחיר שחיטה מראש (מתחת למחירון) ואז לא הייתי ממליץ להתקרב כי זה מראש נבלה.

.

פורסם

אין כללים בענין, חוץ מכלל אחד, והוא שלא תדע עד שלא תתחיל לנהל מו"מ שם. בעקרון הכל אפשרי, תלוי עד כמה האוטו מבוקש, כמה זמן הוא שוכב אצלם ועד כמה תנאי התשלום שלך אטרקטיביים מבחינתם.

פורסם
לפני 12 שעות, amosbmw כתב:

תודה, ברור שאין טעם לנהל מיקוח בטלפון.

אני משלם במזומן ולא עושה טרייד אין.

אין לי צורך בטסט, טיפול או ביטוחים שלהם.

דבר נוסף שחשוב לי  לדעת, באתרים אמריקאים מסבירים שכל הרווח של הסוחרים הוא ממתן אשראי ללקוחות ולא במכירת הרכב עצמו.

לכן ההמלצה, אם אתה משלם במזומן, היא קודם כל לנהל משא ומתן על מחיר הרכב ורק לאחר מכן לומר שאתה משלם במזומן.

איך בארץ? הם מרוויחים מהרכב או מהאשראי? כלומר, באיזה שלב כדאי לומר שאתה משלם במזומן?

אשמח לדוגמאות התקופה האחרונה על עיסקאות שהגיעו לכלל מימוש, מחיר פרסום מול מחיר סגירה.

בארה"ב זה עובד אחרת.

בארץ קונים את הרכב במחיר מחירון מינוס X.

שהX מחושב בתוכו ירידת ערך של חודש חודשיים + השבחה וכו'.

יש מקומות שמציעים גם ביטוחים וגם מימונים In house וזה מעלה את הרווח אבל יש גם מקומות שלא.

אצלי במגרש אם תיקח מימון או תעשה ביטוח, זה רק מגדיל לי את הכאב ראש ולא מגדיל לי את הרווח, כי אלו פתרונות שהם לא in house והחברה מקבלת על זה תגמול מינורי אם בכלל.

בארץ אם תגיד שאתה משלם מזומן בלי טרייד וכו' לרוב זה מקל על העסקה וכנראה שתקבל מחיר טוב יותר.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...