Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה - JUMP STARTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט האם לקנות אחד.

צרכים:

פעם בכמה שנים כשנגמר המצבר להניע את הרכב שלי. 

אם אתקל במישהו שצריך עזרה אניע לו את הרכב. 

קניתי בעבר אחד סיני, החזיק חמש דקות, הוחלף באחריות. השני החזיק שנתיים ומת.

לא רוצה מוצרים נחותים, חבל על הכסף.

הבעיה, מוצר איכותי עולה כמו מצבר והצרכים שלי לא ממש מצדיקים את המחיר של מוצר איכותי.

מצד שני, ברגע האמת מעוניין להוציא את הבוסטר מתא המטען ולהניע את הרכב. לא רוצה להיתקע.

השאלה שלי היא כמה שנים מחזיק מוצר איכותי כמו NOCO ?

אני נעול על NOCO, בבקשה לא להציע אף מוצר אחר.

• רעיון טוב! 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש לי את הנוקו GB20, יושב באוטו ומדי כמה חודשים מושאל לחברים או משמש להתנעת האופנוע שלי. בינתיים אחרי שנה וקצת לא מראה סימני החלשות אבל אין לי נתונים לטווח ארוך.

אצל אמא שלי באוטו יש מכשיר סיני (מירה-משהו) שנמכר בזמנו בתחנות פז. יושב שם כבר שלוש או ארבע שנים ומתפקד כמו שצריך בהזדמנויות הנדירות שהיה בשימוש. לדעתי זה הכל עניין של מזל וקשה לדעת באמת מה תקבל מקריאת המפרט.

• אהבתי 1
פורסם

מאוד תלוי בסוג המצבר/סוללה פנימית.

אני מחזיק כבר 5 שנים GYSPACK 400  עם סוללה פנימית מסוג 6FM-18 ;ניתנת להחלפה !  לאחרונה המכשיר אמנם נטען אבל מתקשה להניע יותר מפעם אחת. הסוללה הפנימים ככל הנראה בסוף דרכה.

את המכשיר טענתי בבית מידי כמה חודשים, אבל בשנה האחרונה אני טוען מידי שבוע וההתרוקנות מהירה מידי.

סוללה חליפית עולה פחות מחצי עלות המכשיר. אילו ניתן היה לייבא סולות הייתי רוכש באמזון במחיר מצחיק יחסית ל 240 שקל שמבקשים כאן. 

אני לא בטוח שניתן להחליף סוללה ב NOCO. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הערה חצי קשורה - הייתי שומר את הסטרטר שלי בתא המטען. לפני כמה זמן רציתי לעזור למישהו שלא הצליח להניע, הוצאתי את הסטרטר ושמתי לב שהסוללה התנפחה. מן הסתם לא ניסיתי להשתמש מחשש להתלקחות/התפוצצות וזרקתי אותו. במידה והרכב חונה הרבה בחוץ, יכול להיות שעדיף לא להשאיר את הסטרטר באוטו.

פורסם

מוצר איכותי לא צריך לעלות כמו מצבר.

רכשתי לפני כמה שנים אחד בכ-230 ש״ח. (דגם שכבר לא קיים כנראה, מיני בוסטר להתנעת רכבים פרטים עד 2400 סמ"ק בנזין BASIC PRO)

נכון שצריך ״פעם ב...״ ושזה עולה כמו חצי מצבר סטנדרטי, אבל כשצריך, זה חוסך כל כך הרבה כאב ראש.

למצוא מישהו שיסכים לעזור, להתחיל לתמרן את הרכבים כך שהכבלים יגיעו... וכל זה כשאתה מן הסתם בדרך לאנשהו...

יצא לי פעם לעצור לשני חבר׳ה. הם התחיל להסביר לי איך לסובב את האוטו ברחוב חד סטרי צר. לא הבינו למה פשוט חניתי ליד. שלפתי מתא הכפפות, ותוך 15 שניות היה להם רכב מונע.

• אהבתי 1
פורסם

יש ידידים 1230 מכל טלפון,

מגיעים בחינם ללא שום תמורה ומתוך רצון לעזור,

אבל כמובן מי שרוצה ראש שקט שיחזיק בוסטר,

אך מחמת כך שפות"ש נעול על NOCO אני לא יתן כאן רעיונות אחרים,

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 13 שעות, WE988244 כתב:

אך מחמת כך שפות"ש נעול על NOCO אני לא יתן כאן רעיונות אחרים,

צודק, אני צריך לדייק את המשפט שכתבתי. אני פתוח למוצרים שלדעתכם הם יותר איכותיים מ-NOCO.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אז בבקשה,

קח את זה כדוג' 

https://he.aliexpress.com/item/4000979868978.html?spm=0.productlist.main.17.2cf8uK6xuK6x2W&algo_pvid=a696e443-aded-47c1-823b-f1212ad6fdcd&algo_exp_id=a696e443-aded-47c1-823b-f1212ad6fdcd-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000031514698739"}&pdp_npi=2%40dis!ILS!772.52!339.9!!!!!%40214528be16733329381667751d06b6!12000031514698739!sea&curPageLogUid=9XzpJCGRhm0q

המחיר שלו עם שימוש נכון עם קופונים הוא 280 ש"ח בלבד, מגיע תוך שבוע,

הוא מניע רכבים גדולים בקלות ללא שום מאמץ,

מנסיון!

ולכן לדעתי שווה לשלם כמה שקלים על מוצר שהוא לא מותג על ולקבל תוצאות טובות, מאשר לשלם על NOCO GB150 שמשתווה בערכו אולי קצת יותר, אבל במחיר כפול 6,

תחזיק 3 פשוטים באוטו מאשר אחד יקרררר,

בהצלחה.

• אהבתי 2
פורסם

אין שום צורך ב-GB150 למי שלא נוהג בסמי-טריילר, GB20 או GB40 יעשו את העבודה. הבעיה עם הסינים היא כאמור חוסר הוודאות - אפילו בשרשור הזה למישהו יש מכשיר שעובד חמש שנים ולמישהו אחר הוא מת אחרי שנה. ההסתברות שזה יקרה עם מותג כמו נוקו או CTEK נמוכה יותר. אם יש לך נסיון של מספר שנים עם המכשיר הנ"ל ואתה יודע להעיד שהוא לא מאבד קיבולת סוללה או מראה ירידה בפונקציונליות - אז אפשר לשקול אותו ברצינות, אבל זה לא מה שכתבת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי NOCO GB150 כמעט 3 שנים, באמת שאני מרוצה ממנו. משתמש בו גם כמקור מתח חיצוני למלחם נייד שיש לי שהכנתי לו כבל מתאים. והוא נכנס בדיוק לקייס המקורי של נוקו. לפעמים מחבר אליו גם קומפרסור לניפוח גלגלים, הפנס שלו כבר עזר לי בעבודות ליליות על רכבים, באמת מרוצה מהמוצר הזה. הוא אפילו מתניע רכבים 😄.

מהחסרונות: 

- גדול יותר פיזית מכל בוסטר שראיתי אצל חברים.

- הוא יקר.

- הקייס שהזכרתי נמכר בנפרד, כך גם מטען מהיר מקורי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

אין שום צורך ב-GB150 למי שלא נוהג בסמי-טריילר, GB20 או GB40 יעשו את העבודה. הבעיה עם הסינים היא כאמור חוסר הוודאות - אפילו בשרשור הזה למישהו יש מכשיר שעובד חמש שנים ולמישהו אחר הוא מת אחרי שנה. ההסתברות שזה יקרה עם מותג כמו נוקו או CTEK נמוכה יותר. אם יש לך נסיון של מספר שנים עם המכשיר הנ"ל ואתה יודע להעיד שהוא לא מאבד קיבולת סוללה או מראה ירידה בפונקציונליות - אז אפשר לשקול אותו ברצינות, אבל זה לא מה שכתבת.

בעיקרון אתה צודק, ויש משפט שאומר אני לא מספיק עשיר בכדי לשלם זול,

אבל,

בלי להוריד מערך הNOKO שהוא אחלה בוסטר,

הבוסטר ששלחתי למעלה,

א, הומלץ ע"י משתמשים נוספים בשרשורים אחרים בפורופ,

ב, הוא נמכר גם באמזון,

ג, הנעתי איתו במצבים שGB40 לא הצליח,

ד, יש עוד מתנדבים בארגון (ידידים)שממליצים עליו,

ה, הוא בעל פיק של 2500A'

אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו,

אבל ב300 ש"ח לכזה צעצוע לדעתי שווה.

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

אני מוכן להתערב איתך על 10 אלף שקל שה GB150 לא מסוגל להתניע סמי טריילר. 

בתאריך 9.1.2023 בשעה 11:46, amir74 כתב:

מתלבט האם לקנות אחד.

צרכים:

פעם בכמה שנים כשנגמר המצבר להניע את הרכב שלי. 

אם אתקל במישהו שצריך עזרה אניע לו את הרכב. 

קניתי בעבר אחד סיני, החזיק חמש דקות, הוחלף באחריות. השני החזיק שנתיים ומת.

לא רוצה מוצרים נחותים, חבל על הכסף.

הבעיה, מוצר איכותי עולה כמו מצבר והצרכים שלי לא ממש מצדיקים את המחיר של מוצר איכותי.

מצד שני, ברגע האמת מעוניין להוציא את הבוסטר מתא המטען ולהניע את הרכב. לא רוצה להיתקע.

השאלה שלי היא כמה שנים מחזיק מוצר איכותי כמו NOCO ?

אני נעול על NOCO, בבקשה לא להציע אף מוצר אחר.

שלחתי לך הודעה פרטית.

• מצחיק 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 20 דקות, WE988244 כתב:

ד, יש עוד מתנדבים בארגון (ידידים)שממליצים עליו

זה מידע חשוב שלא ציינת (או שלא ראיתי) קודם. מתחיל להישמע כמו רעיון טוב אם כך.

ההסבר שנתתי מבוסס על חוויית הרכישה הפרטית שלי - היו מאה דגמים באמאזון ועוד אלף בעלי אקספרס, אבל כולם גנריים ולך תבין עם מה יש לך עסק. העדפתי לחכות למכשיר ממותג כלשהו (לאו דווקא נוקו) במבצע ואז לרכוש, מניח שיש עוד כמה אנשים שהיו פועלים באופן דומה.

• תוכן חדש...