Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני 6 שעות, Igalz כתב:

כפי שכתבתי הפתרון הנכון הוא לא לנעול אף אחד, אלא להתרגל ולהרגיל את החתול לישון עם בני האדם מבלי להפריע להם. זה אפשרי, מליוני בעלי חתולים עושים זאת על בסיס יומי.

כן 6 שעות בחלל סגור כאשר כל בני הבית מחוץ לדלת סגורה זאת טראומה שתביא לחרדת נטישה. אל תנסה להבין זאת מנקודת מבט של פסיכולוגיה אנושית.

כאשר החתול יבלה לילה שלם בדפיקות וגירודים של הדלת אתה תבין לבד. או לחילופין כאשר יתחיל להשתין שלא במקום המיועד לכך.. וזה כבר מאוחר מידי.

כל ההפחדות שרשמו מעלה על חתולים שעושים צרכים על המיטה זה בדיוק בגלל ניסויים כאלו.
חתול בריא וללא טראומות לעולם לא יעשה צרכים באיזורים שבהם הוא רובץ.

גרמת לי לחשוב על זה אחרת.

לפני 4 שעות, oryo כתב:

עם זאת - הייתי ממליץ לך לתת לזה קצת זמן ולראות, החתול כרגע גור וזה לא באמת מייצג את ההתנהגות כבוגר. אני מקווה לחזור לשרשור עוד כמה חודשים ולגלות שגם אתה עברת את הטרנספורמציה (המאוד שכיחה) מ"הכריחו אותי" ל"וואלה אני די אוהב את הטמבל הזה". לחתולים רבים יש איזושהי נטיה להתחבר דווקא לאלו שפחות מתלהבים מהם, חוק מרפי משעשע כזה, ולעתים זה מקבל הד. נחיה ונראה

לא הכריחו אותי. למעשה אני זה שנתן את הגונג.

וכבר כתבתי, מהיום הראשון מצאתי אותו כטיפוס חביב ואני לגמרי "משתתף" בבעלות עליו.

כתבתי שלא בא לי עליו כמו שלא בא לי על אף חיית מחמד כרגע. אבל אשתי ואני עושים את זה בשביל הילדים כמובן, אבל לא שגר ושכח. ממש לא.

רק עכשיו ישבתי איתו על השטיח 20 דקות, קיבל מסאז' של החיים שלפי רמת הגירגורים גם כלל הרפיה.

אני רגיל לכלבים. גידלתי כאלה כמעט ברצף מהילדות עד 30 פלוס. הם יצורים אנלוגיים ופשטניים יותר, חתול יותר אניגמטי ועצמאי ואני צריך להתרגל לזה.

לפני 4 שעות, Be roo כתב:

אולי להם זה לא מפריע? אמרת שזה משהו שאתה לא מוכן לסבול, אולי הילדים כן?

שאלה חכמה, השלכתי עליהם אוטומטית את החוויה שלי.

לקטנה אני מניח שיהיה פחות נעים להיבהל ככה, הגדולים לא יתעוררו גם אם יקלפו להם את העור.

PXL_20221219_182447424.thumb.jpg.0759e5c33e749ef4ee0355050a16d29c.jpg

• אהבתי 8

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 7 שעות, itaysamurai כתב:

יש גבול שצריך לשים בחיים המשותפים האלה עם חיית בית.

לא לאמלל אותו? כמובן. מצד שני, לעשות התאמות אבל גם לא להפריע למהלך חיים סטנדרטי שלנו

תראה, אתה מכניס ייצור חי לחיים שלך ושל המשפחה שלך, צריך לעשות התאמות, אין מה לעשות.

אל תתנהג כמו ערסוואת ישראלי מצוי שלוקח חיה הביתה כי הילדים רצו (וכמובן גם מספר לכולם בכמה אלפים הוא קנה אותה), ובועט אותה מהבית כשמגלה שצריך גם לטפל בה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 30 דקות, itaysamurai כתב:

(כלבים) הם יצורים אנלוגיים ופשטניים יותר, חתול יותר אניגמטי ועצמאי ואני צריך להתרגל לזה.

לגמרי, וזה חלק מהקסם.

חתולים אוהבים את המשפחה שלהם, אבל בדרך מאוד שונה. לכלב יש פרצוף מחוייך, אנרגיות גבוהות, וכל המהות שלו היא לרצון את הבעלים. אהבה מאוד מוחצנת ויפה וברור לי למה אנשים (myself included) אוהבים כלבים - או יותר נכון - לא ברור לי בכלל איך ניתן שלא לאהוב אותם.

לעומת זאת, חתול תמיד עם פרצוף רציני, מה שעושה את הסרטונים שלהם לפי 100 יותר מצחיקים כי לעשות שטות עם פרצוף רציני זה תמיד יותר מצחיק מאשר לדעת שאתה טמבל. קומיקאים טובים (בד״כ) לא צוחקים מהבדיחות של עצמם.

אחד הדברים המגניבים בחתול בית זה שהוא הצליח להתעלות על האלפא-פרדטור ולהיות הבוס של הבית. הוא לא משרת אותך, אתה משרת אותו, ו-וואלה כן אני מעריך את זה. סחטיין עליהם! כל שעושים זה להיות פרוותיים וגרגוריים ובתמורה מקבלים את כס המלכות. כל פעם שהחתולה נרדמת עלי בפוזיציה שלא נוחה לי, ואני לא קם כי ״לא מזיזים חתול ישן״ (WTF - it doesn't make ANY sense) אני קולט כמה שהם מגניבים.

אבל בתכלס הם מביעים אהבה פשוט בדרך יותר subtle, יש להם פאסון, ועבורי זה גורם לזה להיות הרבה יותר כיף כשאתה ׳זוכה׳ בכך, עם כל חוסר הרציונליות שבדבר.

Just now, vadim6385 כתב:

אל תתנהג כמו ערסוואת ישראלי מצוי שלוקח חיה הביתה כי הילדים רצו (וכמובן גם מספר לכולם בכמה אלפים הוא קנה אותה), ובועט אותה מהבית כשמגלה שצריך גם לטפל בה.

מעצם השרשור הזה, גם בלי היכרות מקדמת ברור שזה לא המקרה. לדעתי התגובה מיותרת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 דקות, oryo כתב:

כל פעם שהחתולה נרדמת עלי בפוזיציה שלא נוחה לי, ואני לא קם כי ״לא מזיזים חתול ישן״ (WTF - it doesn't make ANY sense) אני קולט כמה שהם מגניבים

אני מנסה להרים את החתול כמו שהוא, בלי לשנות את התנוחה, ולהניח אותן בעדינות במקום אחר.

עובד כפונקציה של עד כמה החתול עצלן ועייף.

לפעמים קם ובורח, לפעמים מסתכל עליך במבט של WTF וחוזר לישון במקום החדש.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

בתכלס הם מביעים אהבה פשוט בדרך יותר subtle, יש להם פאסון, ועבורי זה גורם לזה להיות הרבה יותר כיף כשאתה ׳זוכה׳ בכך, עם כל חוסר הרציונליות שבדבר.

אני אנסה להגיד את האנלוגיה שלי בצורה הכי PC* שיש:

את מי תהנה לז**ן יותר, את זו שנותנת לכולם או את הקשה להשגה?

*לא צריך Pc בפורום ש99.9 אחוז ממנו גברים

לפני שעה, itaysamurai כתב:

PXL_20221219_182447424.thumb.jpg.0759e5c33e749ef4ee0355050a16d29c.jpg

אין לי בעיה שהיצור החמוד הזה ילך לי על הראש בלילה

• רעיון טוב! 1
פורסם

כתבו פה הרבה דברים טובים ונכונים.

החתולים הם בהחלט יצורים חברותיים, זה פשוט עובד בצורה אחרת מהסגידה האינפנטילית-משהו של רוב הכלבים. בגדול, כמו כל יצור חי, יחס גורר יחס, ואחרי שאתה לומד למצמץ באיטיות תוך כדי דיבור רך ועדין - אתה תרכוש את אמונו של החתול.

כל חתול לוקח את זה לכיוון אחר, יש כאלה שהם ממש פיזיים וקולניים, אבל החתולה הנוכחית היא מהסוג שתמיד תהיה במרחק של קצת יותר מנגיעה. גרגורים נון סטופ מהקצה השני של החדר, אבל שומרת נגיעה...

עוד משהו שאני לא זוכר אם הוזכר - משחקי "מחבואים", מארבים וזינוקים בהפתעה מדי פעם - זה חלק מהמשחק שחתולים/אריות/נמרים עורכים ביניהם באופן טבעי, במינון הנכון זה עובד גם עם בני אדם.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, itaysamurai כתב:

בהמשך לזה, נקרע לי הלב לראות אותו יושב ובוהה בחלון כמו מרקו שמחכה לאמא.

יש לנו חתולה שאומצה בשלב שבו לא הצלחנו להרגיל אותה לארגז, עושה צרכים רק בחוץ - משמע יש לה פתח בחלון והיא יכולה לצאת מתי שבא לה.

ועדיין בערך חצי יום היא יושבת ליד החלון ומסתכלת החוצה.

בקיצור חתולים סקרנים ואוהבים לראות מה קורה בחוץ ולא חייבים להוציא אותם. כל עוד הם לא מתחרפנים, אין באמת צורך (ואם חתול באמת רוצה משהו, הוא לא סתם יושב בשקט).

לפני 13 שעות, itaysamurai כתב:

פתרון בנתיים/קבוע הוא לסגור אותו במקלחת של הילדים+חדר הכביסה הצמוד לו, מדובר על כ-15 מ"ר מוארים עם כל הציוד שלו וכמובן שזה רק לכמה שעות בלילה.

לחתולים יש צרכים נפשיים וחברתיים קצת יותר מורכבים משל כלבים, הייתי אומר יותר קרובים לשלנו. לתקוע אותו במקום כזה מלא שעות זה ממש גרוע, במיוחד אם אין לפחות איזה חלון לשבת עליו להסתכל החוצה.

באופן כללי, יש חתולים שבאופי שלהם ממש דורשים הרבה תשומת לב, וללכת עליך באמצע הלילה זה חלק מזה. זה קשוח אבל איכשהו צריך למצוא את הגבול שבו גם מרגילים את החתול להציק פחות, וגם מתרגלים להצקות עצמן.

יש אמירה כזו "לגדל חתול אחד זה כמו לגדל שלושה חתולים. לגדל שני חתולים זה כמו לגדל שניים".

אז כל עוד אין לך חתול נוסף (ואני בהחלט לא אומר שצריך), תצטרך לזכור שמישהו צריך להעסיק אותו במקום.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
פורסם

תחפש סרטונים ביוטיוב של ג׳קסון גלקסי - בעיקרון? לשחק איתו הרבה שיהיה עייף יבטיח שישן מאוחר, חתלתולונים זה חייה של הרגלים - הם אוהבים שגרה, תרגיל אותם אחרצ ובערב לשחק לאכול ולישון? הם ישנו עד הבוקר בול עד השעה שאתם קמים כל יום.

• אהבתי 2

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 7 שעות, Ooga כתב:

ש אמירה כזו "לגדל חתול אחד זה כמו לגדל שלושה חתולים. לגדל שני חתולים זה כמו לגדל שניים".

אז כל עוד אין לך חתול נוסף (ואני בהחלט לא אומר שצריך), תצטרך לזכור שמישהו צריך להעסיק אותו במקום.

זה כמו עם ילדים - צריך להיות או אפס או יותר מאחד.

אם יש אפשרות להביא חתול נוסף, זה בהחלט מומלץ, שישחקו ביחד.

פורסם
לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

את מי תהנה לז**ן יותר, את זו שנותנת לכולם או את הקשה להשגה?

זו שנותנת לכולם תהיה זיון יותר מהנה, בפער משמעותי. 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אנחנו כבר סוטים מהנושא, אבל אני אגיד שמנוע עם צילינדר גדול מהבוכנה לא יעבוד טוב

פורסם

מצד שני

לפני 23 דקות, EliC25 כתב:

אנחנו כבר סוטים מהנושא, אבל אני אגיד שמנוע עם צילינדר גדול מהבוכנה לא יעבוד טוב

מצד שני בוכנה גדולה בצילינדר גדול נותנת יותר הספק. אם הבוכנה שלך קטנה מידי אל תאשים את הצילינדר.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

או יריבו או יתעלמו זה מזה

מניסיון שלי - לא בהכרח נכון.

החתול והחתולה אצל ההורים שלי חיים ביחד טוב מאוד. רבים מדי פעם - כן. לפעמים מתעלמים אחד מהשניה - כן, אבל בגדול חיים טוב ביחד ואף אחד מהם לא משתגע מבדידות

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...