Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD חוות דעת והמלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, לב טוב כתב:

זה בהחלט נקודת התורפה, החבר עם הג'ילי כבר פלט לי השבוע ש'קרה לי משהו בטעינה, וזה מטעין לאחרונה נורא לאט'. 

מוציא לי את החשק להיות שפן של הסינים, נראה לי שאעדיף להמשיך עם המוכר והטוב.

עד עכשיו נמכרו כ-6,000 רכבי ג'ילי בארץ. אני עוקב אחרי ג'ילי ברשת והרוב הגדול של הרוכשים מאוד מרוצה מהקניה.

לגבי BYD, מדובר ביצרנית רכבים מהגדולות בסין, שמייצרת רכבים רכבים וסוללות כבר עשרים שנה. היא מייצרת סוללות לרכב חשמלי שנחשבות איכותיות גם עבור טסלה.

ככה שלהגיד שאתה שפן נסיונות זה בעיקר לשכנע את עצמך להישאר עם הרכב המזהם והמיושן.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, Gopher כתב:

ככה שלהגיד שאתה שפן נסיונות זה בעיקר לשכנע את עצמך להישאר עם הרכב המזהם והמיושן.

לגבי המזהם- אם אתה מגיע לרכב חשמלי מאג'נדה של איכות סביבה, מציע לך לעשות שיעורי בית איזה רכב מזהם יותר.

אל תשכח שחוץ מהנסועה של הרכב, ישנו תהליך היצור של הרכב, וברכב חשמלי הוא מזהם בכמה מונים יותר.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ועדיין מזהם פחות לאורך תקופת חיי הרכב (ובסוללות lfp מזהם אפילו פחות עוד יותר) והסוללות ניתנות למיחזור ועל כל זה יש להוסיף שהזיהום לא נעשה במרכזי הערים ולא מפרנס מדינות אויב. מספיק סיבות לעבור לחשמלי.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 11 שעות, Gopher כתב:

עד עכשיו נמכרו כ-6,000 רכבי ג'ילי בארץ. אני עוקב אחרי ג'ילי ברשת והרוב הגדול של הרוכשים מאוד מרוצה מהקניה.

לגבי BYD, מדובר ביצרנית רכבים מהגדולות בסין, שמייצרת רכבים רכבים וסוללות כבר עשרים שנה. היא מייצרת סוללות לרכב חשמלי שנחשבות איכותיות גם עבור טסלה.

אני בעלים של ג׳לי 350 מפברואר ומאוד מאוד מרוצה , לא מרגיש הבדל מרכב קוריאני או יפני . 

וברמת מחיר ששילמתי אני מרגיש שקיבלתי רמת גימור הרבה יותר גבוהה ממה שהייתי מקבל מכל יצרן אחר ותיק 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, o.r כתב:

לגבי המזהם- אם אתה מגיע לרכב חשמלי מאג'נדה של איכות סביבה, מציע לך לעשות שיעורי בית איזה רכב מזהם יותר.

אל תשכח שחוץ מהנסועה של הרכב, ישנו תהליך היצור של הרכב, וברכב חשמלי הוא מזהם בכמה מונים יותר.

זה פשוט לא נכון,  יש אפשרות למחזר סוללות, להשתמש בסוללות המשומשות לאגירת אנרגיה, סוללות שמשתפרות כל הזמן עם חומרים וטכנולוגיות יצור מתקדמות ועוד ועוד.

זה שאתה מוציא את זיהום האוויר ממרכזי הערים כבר שווה את המעבר - אלפי אנשים שלא יסבלו ממחלות קשות ואף מוות וכמובן תועלת כלכלית.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.11.2022 בשעה 15:29, לב טוב כתב:

זה בהחלט נקודת התורפה, החבר עם הג'ילי כבר פלט לי השבוע ש'קרה לי משהו בטעינה, וזה מטעין לאחרונה נורא לאט'. 

יש מכוניות בהן ניתן לנהל את מהירות הטעינה. 

שיכנס לממשק הרכב, לניהול הטעינה ויחפש את ההגדרות המתאימות. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בג'ילי זה גם כך? הוא נסע השבוע עד מודיעין בשביל זה ולא חזר ברור עם תשובה. 

אעביר לו בכו"א, אולי יצליח לסדר.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 27.11.2022 בשעה 09:14, לב טוב כתב:

התחלתי להסתפק אם להזמין אחת כזו או שמא להמשיך ולהשתמש בשתיינית האמינה שלי (אוונסיס 2008), מה אומרים? 

בנסועה שלי אני משלם על דלק בסביבות ה-1700 ש"ח לחודש, במחיר כזה יהיה לי כדי לרכוש כזו?

אתה שואל ברצינות?

אתה מנסה לחסוך כסף ע"י החלפת רכב ישן ואמין ללא פחת ברכב חדש ב-165 אלף?

אתה מבין שעוד כ-4 שנים ה-BYD יעלה חצי כמשומש. פחת של כ-80 אלף ש"ח.

הכי כלכלי לך יהיה להשאר עם האוונסיס עד שתלך לברזל, עוד המון שנים.

אם בא לך להשתדרג ולהתפנק, אז כן, תקנה BYD חדשה.

אישית התרשמתי מהאוטו ממש לטובה ביחס למחיר.

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

הוא משלם 20 אלף ₪ דלק בשנה, ב- 4 שנים 80 אלף ₪ כשברכב חשמלי יעלה לו במקרה הרע 10,000 ₪ עלות חשמל (אם לא יהיה מס נסועה).

אגרת רישוי הוא ישלם עוד איזה 1,500 ₪ יותר כל שנה באוונסיס שלו וסה"כ עוד 6,000 ₪.

תיקונים ואחזקה עודפת באוונסיס עוד 5,000 - 10,000 ₪ בהערכה גסה בארבע שנים. 

אבל אם ייקח הלוואה כדי לרכוש את ה- byd ישלם ריבית כמה אלפי ₪ כל שנה כי הריבית די גבוהה או אם ישלם מזומן יפסיד תשואה על ההשקעה.

וגם ה- byd לא בהכרח תפסיד 50 אחוז ב- 4 שנים אולי היא תפסיד פחות, בייחוד אם המס על רכבים חשמליים ימשיך לעלות.

סה"כ ההוצאה תהיה דומה אם יקנה את ה- byd.

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

עם נסועה כמו שלו ה-BYD תפסיד יותר מ-50 אחוז.

אגרת רישוי ישלם יותר 700-800 שח ולא 1500 יותר כל שנה.

מה עם עלות ביטוח לשנה? חישבת את זה?

ב-BYD יגבו ממנו על בדיקה תקופתית במוסך (הוא חייב) באוונסיס הכל עולה גרושים, אחזקה עודפת תהיה זניחה או לא תהיה בכלל בעקבות החלפת צמיגים הראשונה ב-BYD.

ריבית על הלוואה / תשואה תהיה יותר מ-20,000 ש"ח ל-4 שנים.

לא משנה איך תסובב את זה, כדי לחסוך דלק באוונסיס 2008, לא קונים רכב חדש מהחברה ב-165,000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 4.12.2022 בשעה 10:20, Shmelov כתב:

אתה שואל ברצינות?

אתה מנסה לחסוך כסף ע"י החלפת רכב ישן ואמין ללא פחת ברכב חדש ב-165 אלף?

אתה מבין שעוד כ-4 שנים ה-BYD יעלה חצי כמשומש. פחת של כ-80 אלף ש"ח.

הכי כלכלי לך יהיה להשאר עם האוונסיס עד שתלך לברזל, עוד המון שנים.

אם בא לך להשתדרג ולהתפנק, אז כן, תקנה BYD חדשה.

אישית התרשמתי מהאוטו ממש לטובה ביחס למחיר.

ה byd לא ירד ב 50% ב 4 שנים מכיוון שיש קהל גדול שמחכה לקנות אותו משומש

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם

איך לרכב שרק הגיע לארץ יש קהל גדול שמחכה לקנות אותו משומש?  כמה שנים הקהל הזה יחכה?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש פה כול כך הרבה נעלמים שלא ברור איך אתה קובע בכזאת נחרצות. 

הרכב החשמלי היחיד שאפשר לדבר עליו בצורה יותר נחרצת זה טסלה, כול השאר - זה בגדר נעלם אחד גדול. 

רכב חשמלי סיני זה אחלה אם אתה נוסע המון בשנה, אוהב את האופי החשמלי של הרכב, האבזור ואפילו אם אתה חושב שאתה שומר על הסביבה.

אבל אם המטרה שלך זה לחסוך לאורך זמן בדלק או לגזור קופון במכירה עתידית- יותר סיכוי שתתבאס מאשר תרוויח. 

בתאריך 1.12.2022 בשעה 00:43, Gopher כתב:

זה לא מדד. 

אתה יכול להחליף את המילה "ג'ילי" ב- "סוזוקי קרוסאובר" והמשפט יהיה נכון לגמרי. 

יש אנשים שהדרישה שלהם מהרכב היא רק שלא יעשה בעיות. דברים אחרים פחות מעניין אותם. נדיר שרכב ממש חדש יעשה בעיות, לכן לא פלא שמרוצים ממנו. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 8.12.2022 בשעה 21:22, motior כתב:

איך לרכב שרק הגיע לארץ יש קהל גדול שמחכה לקנות אותו משומש?  כמה שנים הקהל הזה יחכה?

תלך לשלמה מוטורס ותיראה את ההתנפלות על ה atto3

בנוסף 30% מהרכבים החדשים שנימכרו בנובמבר הם חשמליים ולכן יש פה הזדמנות עד עלית המס, עלית המס תיגרום לבלימה לא ברור מה סדר גודל של הבלימה

עריכה אחרונה על ידי levy

• תוכן חדש...