Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

נשבר לי הפלסטיק החיצוני בדלת שליד החלון, כמו שסימנתי בתמונה (התמונה מאינטרנט).

כמו שהבנתי דיי פשוט להרכיב את זה.

אבל איפה אפשר לקנות כזה במחיר סביר?

הרכב במוו 120i שנת 2016.

אשמח מאוד לעזרתכם (פה או בפרטי).

0F2CD864-CA1C-497B-98F7-B5461BF4E585.jpeg

פורסם

שלוש דרכים:

א) לקנות אצל היבואן במחיר מופקע

ב) לחפש משומש בפירוקיות

ג) לחפש באיביי ושאר אתרים בחו"ל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

יש באיביי מחיר סביב 300 שקל אם אני זוכר נכון

קודם תמצא מק"ט של החלק בrealoem ואז תכניס את המקט בחיפוש באיביי. 

החלפה מאד פשוטה אבל שים לב לגומיות שנכנסות טוב בפנים אחרת הקליפסים לא ייסגרו. כשתפרק תבין על מה מדובר

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תודה רבה!!

מצאתי את המק"ט ואיביי מחזיר כמה חנויות שמוכרות את החלק:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=51337340626&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=51337240864&_osacat=0

יש אחד ב- 150 ש"ח אבל Genuine שאני מניח שזה לא מקורי, ויש אחד שטוען שהוא מוכר חלק מקורי אבל עם משלוח שעולה יותר מהפלסטיק עצמו וסה"כ יוצא 350 ש"ח , בנוסף יש גם חלקים משומשים.

האם רואים שזה לא מקורי?

מה הייתם ממליצים לקנות?

פורסם

אם הרכב לא היה חשוב לי לא הייתי טורח להחליף את זה בכלל - יש לי שם שיפשוף שמעצבן אותי.

הבעיה שחלק כותבים שזה מקורי ונותנים תמונה עם כיתוב של genuine… וההבדל בהימור הוא יותר מפי 2 :)

יש המלצות למגרשים בארץ באיזור המרכז? אפשר לבדוק את זה בטלפון? הם יכולים להראות את החלק לפני שקונים?

פורסם

החלק הזה לא קיים כלא-מקורי.

יש מקורי חדש ויש מקורי משומש מפירוק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...