Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנרטור לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Haim_gds כתב:

איפה תשים אותו? מהניסיון הקצר שלי בעבר עם גנרטורים ניידים הם רועשים ומסריחים. מילא אם אתה שם אותו בקצה השני של החצר, אבל אם הוא יהיה במרפסת/חדר שירות אתה לא תשמח במיוחד

יש לי חצר יחסית גדולה.

לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

מה הצריכת דלק שלו ואיפה תאחסן את הדלק?

פחות חשבתי על זה האמת אבל גם כן - בחצר, רק צריך לחשוב על פתרון לנעול את הדלק איכשהו, שלא ייגנב.

אגב לדלק יש גם תוקף, אז בכל מקרה לא כדאי לאחסן דלק לאורך זמן, כי הוא מתקלקל.

התוכנית היא להחזיק טנק מלא וג׳ריקן של 4-10 ליטר ליד, ובעת הצורך לעשות גיחות לתחנת דלק.

אבל אתה צודק - צריך למצוא פתרון אחסון בכל מקרה, שגם יהיה חסין מפני מזג אוויר וגם נגד "צדיקים" למיניהם.

לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

איך תחבר אותו לתשתית? אם אתה מתכונן להפעלת מקרר/מחשב בלבד ניתן למשוך כבל מאריך, אם תרצה להפעיל גם תשתית קיימת (תאורה, מזגן, טוחן אשפה וכו') תצטרך להכין חיווט בארון חשמל

פשוט - לתקוע אותו בשקע ולנתק צרכנים לא חיוניים. מתאר לעצמי שזה לא בדיוק פתרון אידיאלי, אבל נוסה ועובד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

פשוט - לתקוע אותו בשקע ולנתק צרכנים לא חיוניים. מתאר לעצמי שזה לא בדיוק פתרון אידיאלי, אבל נוסה ועובד.

התואר שלי הוא באלקטרוניקה אז אתה יכול להבין למה אני חוטף מזה צמרמורת...

בכל מקרה, נתק קודם את המאמ"ת הראשי ואז את שאר הפיוזים שאתה לא רוצה להזרים דרכם מתח לפני שתחבר את הגנרטור.

ד"א שוב, מה אמורה להיות צריכת דלק שלו?

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

ברור שיעבוד,
זו אחת העצות הכי חסרות אחריות שקראתי פה בפורום בשנים האחרונות.

שלא תעז לעשות את זה!

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

ד"א שוב, מה אמורה להיות צריכת דלק שלו?

אין לי מושג, עוד לא בחרתי דגם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, Haim_gds כתב:

-איפה תשים אותו?

הוא לא באמת מתכוון לקנות, סתם משתעשע ברעיון להבין איך העניין פועל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלום

הניסיון שלי עם שטל ומנוע רובין סובארו היה מצוין. לא משנה כמה זמן הכלי עמד ללא שימוש תמיד הניע בפעם הראשונה. אבל כבר מעל עשר שנים אני לא משתמש בגנרטור לעבודה.

• תוכן חדש...