Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, טס בדצמבר לחופשה בורשה הקפואה.

מעולם לא הייתי במזג אויר שכזה 0 עד מינוס 5 מעלות.

המלצות איך להתלבש ומה לקנות לפני יתקבלו בברכה

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח איתך פנס, יושבים שם בחושך.

זה לא באמת קר, לא צריך ציוד מיוחד. זו לא קנדה. מעיל טוב (דגש על טוב), כובע וכפפות חובה, רצוי צעיף, נעליים טובות, גרבי צמר עבות. נסיעה טובה. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם

לאחרונה רכשתי מעיל מקולומביה מהסדרה החדשה שלהם עם הבטנת זהב (Omni heat infinity)

קראתי ביקורות שהוא עושה עבודה מאוד טובה

הוא יקר, מאוד, אבל אמור ללכת איתך שנים

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לגבי מעיל - לך לחפש מעיל בקולומביה או חהות דומה. אם יקר - רשום את המק"ט והמידה (מתוך התווית) וקנה באמאזון. כנ"ל נעליים.

קמה לך גם שכבה של בגדים תרמיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 52 דקות, קורן בן אשר כתב:

זה לא באמת קר, לא צריך ציוד מיוחד. זו לא קנדה.

שוודיה דווקא קרובה יותר, אבל באמת לא צריך להתרגש יותר מדי. הבקרים אצלינו (אזור סטוקהולם) כבר קרירים עם טמפרטורות של כמה מעלות מעל לאפס ואני לובש חולצה ארוכה, לפעמים פליז ומעיל על הכל אבל בדרך כלל לא טורח אפילו לסגור אותו. כפפות וכובע לא יזיקו, אבל שוב אין צורך להשקיע במשהו יקר.

פורסם

בהחלט אפשר להסתדר עם כפפות וכובע גנריים מפליז שקונים בכל חנות טיולים פה. מסתדר כבר 20 שנה עם כאלה בטמפרטורות עד מינוס 20. (הייתי שכן שלך למשך שנה וחצי ב"סניף" שלכם ממזרח, זה שמדברים בו פינית, ולפני כן שלוש שנים אצל השכנים שלכם מדרום מערב, אלה שמדברים עם תפוח אדמה בפה.)

• מצחיק 1

חזיר דיזל

פורסם

ההמלצה שלי לציוד של קולומביה (או משהו דומה) נובעת גם מכך שמדובר בבגדים שישמשו אותך גם בשנים הבאות בטיולים נוספים. עם שכבה פחות או שכבה יותר בהתאם למזג האויר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כובע וצעיף ואתה מסודר.

הבעיה הגדולה היא ללכת על הקרח במדרכות. בשביל זה צריך נעליים ועדיין ראיתי הרבה מקומיים מחליקים על המדרכות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תלוי כמה אתה רגיש לקור.

לפני נסיעה לטמפ' דומות קניתי מעיל סביר ב H&M ב 150 שקל ומתתי מחום (על כובע וכפפות אין מה לדבר). מישהו שנסע איתי היה עםפ ביגוד תרמי ומעיל פוך יקר ולא הפסיק לרעוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לשים לב להבדלי מחירים בין הארץ ליבוא אישי - לפני נסיעה חורפית ללפלנד אשתי מדדה מעיל ונעליים בקולומביה בחיפה - כ-750 ₪ לכל פריט. אותם מוצרים (אם כי בצבעים אחרים, מבחר מצומצם במידות שלה) עלו באמאזון 200-250 ₪. 

ואם שאלתם האם מה שנרכש עבור לפלנד לא חם מדי - התשובה שלילית, בלפלנד 25- ביום חם, כמובן שעוד כמה שכבות. הציוד עדיין משמש אותה לטמפרטורות 0-10°.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בימים האחרונים כאילו קוראים לי מחשבות ופותחים שרשורים במקומי, גם אני אטוס בדצמבר לוורשה

מה שתכננתי לעשות זה לקנות את המעיל הזה:

https://www.decathlon.co.il/iw/מעילים-וג-קטים-לטיולים-גברים/12077-40-trek500-.html?sfdr_ptcid=41853_1356_672061258&sfdr_hash=47793e2b77a78df6b94b14ede1ce06a5&gclid=Cj0KCQjwqoibBhDUARIsAH2OpWjnhYTyDyFOT34r1Ew3xXEQYjbpaod11uicJC5WZ_8e07kXFBOv2vwaAs_REALw_wcB#/12-demodelsize-200xl/21-demodelcolor-8317909

אם אני מבין נכון הוא עם איזה מילוי שעושה שהוא יהיה מחמם עד מינוס 10 מעלות למרות שהוא דיי דק. זה באמת יספיק? עוד איזה 2 שכבות של גופיה וחולצה + המעיל וזה יעבוד? לא מחפש לקפוא בשביל הכיף, שיהיה לי נעים ונוח.

תמיד נמנעתי מהמעילי ניילון המכוערים האלה וכל הטרנד שנהיה סביבם אבל אני רוצה משהו קליל כזה רק לחו״ל שלא תופס מקום.

• מצחיק 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא מכיר את המעילים האלה של דקאתלון, אם כי באופן בסיסי אני אוהב את החנות, בדרך כלל איכות טובה מאוד עם VFM מעולה.

מכל מקום, קח איתך פליס ובגדים תרמיים, כך שתוכל להתלבש לפי מזג האוויר.

מה שחשוב מאוד הוא כפות הרגליים - גרבי צמר טובים (המלצה חמה על צמר מרינו, במידת הצורך 2 שכבות) ונעליים אטומות היטב, מבודדות ועם סוליות אוחזות. החלקה על הקרח היא צרה גדולה ויכולה בקלות להסתיים במיון. לשים לב למדוד את הנעליים עם גרביים עבים.

פורסם
בתאריך 2.11.2022 בשעה 17:06, קורן בן אשר כתב:

קח איתך פנס, יושבים שם בחושך.

זה לא באמת קר, לא צריך ציוד מיוחד. זו לא קנדה. מעיל טוב (דגש על טוב), כובע וכפפות חובה, רצוי צעיף, נעליים טובות, גרבי צמר עבות. נסיעה טובה. 

איזה מעיל. יש המלצה?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אם אתה נוסע לורשה ונוחת שם בשעות פתיחת העסקים ובהנחה שיש לך קצת זמן פנוי (ושאתה לא מגיע בימים של חג המולד עצמו) קח הובר משדה התעופה לאחד מהקניונים הרבים ופשוט תקנה שם  זה בטוח יהיה זול יותר והמבחר יותר גדול.

דרך אגב בשיא החורף שם הטמפרטורה יכולה לרדת די הרבה מתחת לאפס

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...