Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כבר כמה שירשורים אך לא הייתי רוצה סתם להקפיץ.

לפני כשנה אישתי התחילה להציע שנקנה תמי 4 אך אני חשבתי שעדיף לשים מסנן לברז מאשר לתקוע משהו גדול, יקר ומכוער על השיש. אז אחרי שקניתי מסנן איכותי הבייתה והרכבתי אותו היא עדיין מתעקשת על תמי 4 כדי "לההנות" (לדבריה) מהיתרונות חימום/קירור שלו... באו מים עד נפש (תרתי משמע🙂) ונכנעתי.

ראיתי תמי 4 Edge באתר שלהם במחיר שנע בין 3000 ש"ח ל 4500 ש"ח (בתלות בתקופת שירות) והייתי שמח אם מישהו יוכל לייעץ איך להמשיך. מכוון שהיא בעיקר עומדת להשתמש בו אני לא מאמין שתשתמש בו הרבה מאוד לאחר שתעבור ההלהבות הראשונית.

-בשלוש אלפיות מקבלים אחריות לשנתיים הכוללת שני פילטרים+נורה לשנה, מה שמביא את המחיר לכמעט 1500 ש"ח לשנה (יותר מטיפול גדול למרצדס שלי שמבוצע כל 4 שנים...).

*האם באמת צריך להחליף פילטר כל חצי שנה?

*האם ניתן להמשיך לתחזק (עצמאית או בעזרת טכנאי שירות) לאחר השנתיים?

-האם התמי 4 Edge שווה את המחיר שלו או שישנו תמי כלשהו במחיר יותר שפוי?

-האם יש "תואם" לתמי 4? לא אכפת לי לקנות משהו ג'נרי ללא המדבקה כל זמן שיעשה את העבודה ל 3-4 שנים הקרובות וירשים את אשתי.

פורסם

תרכוש תמי 4 פרימו יד שנייה במצב טוב, תחבר אליו מסנן חיצוני שעלותו כ 50 שח והחלפה פעם בחצי שנה, קיבלת תמי 4 ללא תשלום חודשי ובעלות מינימלית, אני רץ על זה כבר תקופה ארוכה ומרוצה, משתמש בפילטר איכותי מדגם k2010.

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

...אז לא סיפרתי את כל הסיפור. אחותי נתנה לנו את המכשיר המשומש שלה (איזהשהו דגם של תמי) לפני כארבע שנים יחד עם סט של מנורות ומסננים שלא השתמשה בהם והתקנתי אותו בלי הרבה בעיות. גדול, מרעיש ומנפח את חשבון החשמל אבל מילא.

לפני שנה אשתי אמרה שהוא לא מתאים יותר(?) והתעקשה על חדש, מה שמביא אותי לכאן...

פורסם
לפני 6 שעות, Haim_gds כתב:

...אז לא סיפרתי את כל הסיפור. אחותי נתנה לנו את המכשיר המשומש שלה (איזהשהו דגם של תמי) לפני כארבע שנים יחד עם סט של מנורות ומסננים שלא השתמשה בהם והתקנתי אותו בלי הרבה בעיות. גדול, מרעיש ומנפח את חשבון החשמל אבל מילא.

לפני שנה אשתי אמרה שהוא לא מתאים יותר(?) והתעקשה על חדש, מה שמביא אותי לכאן...

אז תקנה edge משומש במצב חדש ותעשה את אותה פעולה שהמלצתי... לא רואה שום סיבה הגיונית לשלם תשלום חודשי על פאקינג מים, כן מבין את הצורך במים קרים באופן מיידי ונוח...

Miata ND2

פורסם

ההורים שלי עם תמי 4 מהדור הראשון וכל פעם שיוצא דגם חדש הם משדרגים.

תכלס, אני ממש לא אוהב את המכשיר הזה..

יקר, חלפים יקרים וגם אופן הפעולה של הסודה שהוא צריך להכין את עצמו כ7 שניות כל פעם שאתה לוחץ על כוס סודה וגם אז מוציא אותו בלחץ כאילו לא יודע מה..

הפלוסים שראיתי זה שאפשר להגדיר כמות מים לכוס ושיש לו גם מים פושרים ועוצמת גזים בסודה.

איפה שאני עובד יש מיניבר שעושה את העבודה מעולה כבר מס שנים, מים קרים / חמים / סודה בצורה מיידית, אני לא זוכר איזה חברה זה.. יום רביעי בעז"ה אבדוק.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אין תחליף ברמה של תמי 4 בישראל. הם מתכננים אותם בארץ ומייצרים בחו"ל וכל יבוא שניסה להתחרות בזה נכשל.

מה שכן מיובא לא באותה רמה, ואם המכשיר הישן שלהם הרגיש לאישתך מעפן - בוודאות שום תחליף אחר לא ירגיש טוב יותר.

פורסם

חשוב לציין, שגם אם לוקחים מסלול של שנה/שנתיים בלבד - לאחר התקופה הזו הם דוחפים תשלום חודשי של 70 שקלים עבור שירות או שקר כלשהו.

רבתי איתם מלחמת חורמה כדי שיחזירו לי את הכסף (עד ששמתי לב שזה קורה...), בסוף סגרנו על זה שהסנן שקיבלתי יישאר אצלי וזה יהיה התשלום.

בקיצור - אפשר להתייחס לזה כמכשיר שאתה קונה ללא עניין של תשלומים(אנחנו רכשנו את המכשיר עם שירות לשנה ללא תשלומים).

לא יכול לדמיין הרמת כדים/בקבוקים הביתה ולדאוג למים קרים/חמים כל הזמן.

פורסם
לפני 4 שעות, Ooga כתב:

אין תחליף ברמה של תמי 4 בישראל. הם מתכננים אותם בארץ ומייצרים בחו"ל וכל יבוא שניסה להתחרות בזה נכשל.

מה שכן מיובא לא באותה רמה, ואם המכשיר הישן שלהם הרגיש לאישתך מעפן - בוודאות שום תחליף אחר לא ירגיש טוב יותר.

גם אם לא צריך את כל עניין הסודה הזה??

פורסם

הייתי בין הראשונים לקבל את הedge, חוויתי את התקלות, מכשיר הוחלף 3 פעמים עד שטכנאי מוצלח עלה על התקלה (זאת אומרת בחברה עלו סוף סוף על התקלה הכמעט רוחבית) נכון להיום עובד מצויין וללא תקלות, מדחס די מרעיש אך הבנתי שגם משתמש המון כל היום, סוס עבודה וגם פשוט המוצר הכי יפה שיש בקטגוריה.

לא רואה מתחרה ראוי למוצר

גם לגבי המדחס הבנתי שזה כבר סודר, מה שמרעיש זה המאוורר ולא המדחס, בהזדמנות אבקש להחליף את המאוורר, הבנתי שמטופל ללא ויכוח.

פורסם

אני די בטוח שניתן למצוא ביד2 את התמי 4 החדש ביותר במחיר עממי.

מעבר קליל על היד2 אני רואה שיש פרימו ב800 שקל, תוסיף סנן ואת הדלק שצריך בשביל להביא את מכשיר הביתה. סגרת אלפייה. 

לא הכל צריך חדש אבל כן הייתי מחכה טיפה אולי יהיו אנשים שיהיו לחוצים לכסף וישחררו את המכשיר שלהם בפחות כסף

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, DareDevil כתב:

אני די בטוח שניתן למצוא ביד2 את התמי 4 החדש ביותר במחיר עממי.

מעבר קליל על היד2 אני רואה שיש פרימו ב800 שקל, תוסיף סנן ואת הדלק שצריך בשביל להביא את מכשיר הביתה. סגרת אלפייה. 

לא הכל צריך חדש אבל כן הייתי מחכה טיפה אולי יהיו אנשים שיהיו לחוצים לכסף וישחררו את המכשיר שלהם בפחות כסף

פרימו אפשר להשיג גם ב400, אני מכרתי 2 כאלה ב 400 וזה מחיר השוק פלוס מינוס למכשיר בין שנה-שנתיים.

Miata ND2

פורסם

יש לנו הedge כבר שנה וחצי
עושה עבודה מצויינת!
לא זול... אבל מאוד שימושי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...