Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחפש מוסך טוב ואמין באיזור ירושלים, 

הרכב טויוטה ספייס ורסו 2012, 

האם יש למישהו המלצות על מוסך בירושלים והסביבה? אמין, בעיקר כזה שעושה את העבודה בצורה מקצועית ולא מחפש לסובב ולקמבן,

המחיר פחות חשוב כי אני מוכן לשלם על מישהו אמין, אם כי כמובן בתחום הסביר

פורסם
לפני 4 שעות, תום שדה כתב:

צר לי לבשר, מניסיון ארוך שנים אין בירושלים מוסך איכותי שיענה על דרישותך.

סע לאזור המרכז

שמח לבשר, מנסיון עשרות שנים, מוסך מקצועי ואיכותי שיענה על דרישותיך: מוסך אלפא מוריס בתלפיות, מורשה אופל אך נותן שירות לכל סוגי הרכב.

המוסך בבעלות מוריס ברדוגו, אדם ישר, הוגן ומקצועי מאוד, נדיר למצוא היום כאלה. אני לקוח וותיק שלו זה כ- 35 שנים. תמסור לו ד"ש חם ממיכאל ממודיעין.

פרטי המוסך, ראה רצ"ב.

בהצלחה, בטוח שלא תתאכזב.

Screenshot_20221007_181104.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, מייק24 כתב:

תודה, 

יש עוד המלצות למישהו?

אם משהו ממש מומלץ אפשרי גם באזור המרכז(לא תל אביב)אלא ראשל''צ וכדו'

תתחיל בירושלים במוסך אלפא מוריס, מצפה לתגובה שלך אחרי שתפגש איתו, כי כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת, לא תמצא הרבה ברמתו המקצועית וגישתו האנושית. מזכיר לך, שיש לי נסיון איתו במשך 35 שנים.

• תוכן חדש...