Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סוף סוף אחרי שהחבילה שוחררה , ונדרשתי לשלם 86 ש"ח דמי אחסנה, היום אני הולך למוסך להתקנה.

כולי תקווה שזה יפתור את הבעיה להרבה שנים קדימה.

פורסם

על מנת לסכם, נדרשת לאישור כלשהו או שפשוט לקח זמן וקיבלת את החבילה?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אז ככה,

קודם כל הייתי צריך לשלוח להם מכתב שלם עם תמונות ורפרנסים לאתר רשות המיסים ואתר משרד התחבורה עם כל מה שנאמר פה בהודעות הקודמות עם דגש על כך כי לא נדרש פה אישור של משרד התחבורה על טבורי גלגל.

היה גם צורך לשלוח עבור המכס אישור תשלום עם פירוט מאיביי ומ Paypal כדי שיהיו בטוחים שמה שאני משלם זה מה שגם הספק קיבל בפועל.

אבל אני כרגע בבעיה אחרת לצערי...

הנבות בסדר גמור ובאיכות גבוהה מבחינת ברזל והרכבה, אבל החיבור פלסטיק לפלאג ABS שהתקבל (חלק מהנבה עצמה) מתאים לרכבי הייבריד בלבד, ולא לבנזין כפי שתואר בתאור המוצר בעמוד הקניה.

עכשיו אני צריך לשבור את הראש איך להחזיר את זה ולקבל את הכסף חזרה ואין לי פתרון בנתיים לתיקון הרכב עצמו.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אוקיי,  אז החלטתי למכור את הנבות..

למי שמעוניין , אני מוכר:

נבות חדשות לטויוטה יאריס היברידית 2016-2019

ייבוא אישי מארה"ב, יצרן TRQ

מחיר מבוקש 900 שקל לשתיהן (שמאל וימין) - גמיש

Screenshot_20230401_144116_Brave.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cheetah
  • תוכן חדש...