Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי שוב, הדוח מופיע בדף התשלומים של העיריה (500₪), כך שלא סביר שמדובר בעקיצה 

לדעתי חסר לנו חלק מהמייל המקורי - הדוח המקורי (או העברה שלו לפורמטנאינטרנטי), צילום העבירה, אולי עוד משהו.

וגם פות"ש נאלם ונעלם, לא ברור מה עלה מהבירור בעיריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש לא. זה נראה אתר גנרי  שבו משלמים גם ארנונה ומים. ויש בו משהו קצת  מוזר - צריך רק פרט מזהה אחד (מספר אסמכתא) - אני גריל שהאתר מצליב לפחוץ שני פרטים (למשל מספר דו"ח ומספר רישוי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון לא טרי: הצלחתי לסחוט מעט פרטים מהנציגה במוקד של עירית ירושלים. הדו"ח אכן קיים אבל היא לא אישרה לי שזה מספר הרכב שמקושר לדו"ח. אני שותף לדעה של רוןפה שמשהו לא כשר.

עכשיו אני צריך שמי ששכר את הרכב בפועל ישלח לי ייפוי כח ע"מ שאוכל לטפל בזה. אני חושב שאתקשר למוקד שוב ממספר אחר ואתחזה אליו. אולי אצליח להבין יותר. 

• מעניין 1
פורסם

לא בדקתי מס' דוח וכאלה.

על פניו נראה תקין, מה שמחשיד מאוד זה שאין תמונה של הרכב מבצע עבירה ואין כתובת של מקום העבירה, אלא רק של לוחית הרישוי. גם אם המדובר בדו"ח אמיתי - כדאי להשפט עליו אם אין תמונה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

והשוכרת  תגיע מארה"ב למשפט? שיהיה בהצלחה.

השוכרת, או מישהו שהוסמך לפעול בשמה, צריכים לדרוש מהעיריה את הדוח המקורי, ואז להתקדם. אפשרות נוספת - לפנות לחברת ההשכרה שקיבלה את הדו"ח ולבקש אותו. מה שלא בידוע לי הוא מה נדרש לצורך ייפוי כוח, ואני חושש שזה יעלה יותר מתשלום הדו"ח. כאן צריך מיחה של משפטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

והשוכרת  תגיע מארה"ב למשפט?

יכולה להשפט בכתב. וגם יכולה לשלוח את דנה גיסתה. אף אחד לא בודק ת.ז.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יפוי כח = טופס מאתר עיריית ירושלים שעליו יחתום מי ששכר את הרכב (או שני אחתום בשמו). לא צריך עו"ד במקרה זה.

אני מחכה למס' דרכון וכו' בשביל להתקדם. עדיין חושב שמשהו פה מסריח.

• תוכן חדש...