Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

אבל אם הייתם שותים כוס מים קרים ומסתכלים ימינה ושמאלה על המתחרים, יכול להיות שהייתם מבינים שב'יוניון מוטורס' יושבים אנשים שמבינים את שוק הרכב פי 100 יותר טוב מגולשי קארספורום

לאף אחד לא היה ספק שהם מבינים עם מי יש להם עסק, זה בדיוק מה שרשמנו, יש להם עסק עם עם של מטומטמים.

לפני כשעה, discoTD5 כתב:

ספורטאז' מתחיל ב 165.0 אש"ח, טוסון ב 167.0 אש"ח, פיג'ו 3008 מתחיל ב 169.0 אש"ח. קארוק עם בסיס גלגלים של 2.638 מטר מתחיל ב 168.5 אש"ח. 

הקוראנים והפג'ו רכבים עדיפים, כנ"ל הCX-5 של מאזדה. אין בכלל מה להשוות.
מספיק להסתכל בתמונות הבאות כדי להבין איזה סחורה רעה במחיר מפוקע מוכרים לעם המטומטמים בציון.

2023 toyota corolla cross se hybrid

קיה ספורטז'

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

הקוראנים והפג'ו רכבים עדיפים,

אני מבין שנהגת בהם ואתה יודע? 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 28 דקות, MZN כתב:

@פבל אתה המנהל הבכיר כאן? תוכל בבקשה לראות את ההודעה שנמחקה לי ולראות אם היא שווה מחיקה ואזהרה? סתימת פיות הזויה… 

היא שווה לא מחיקה, אלא חסימה לאיזה שבוע כדי שתתקרר ותבין את עצם הביקורת שנכתבה כלפייך ולא תתפוצץ בטנטרום עם הגזמות של פוליטיקאית בת 20 (לכאורה).
דיסקו לא רק צודק ב-100%, אלא הוא אפילו היה עדין. אבל הוא כבר החליט על עונש קל ואני לא שובר למנהלים את המילה.

לאף אחד מהמנהלים אין שום בעיה עם ביקורת. לראייה אני - בתור עובד של יבואן רכב - משתתף בדיון על החזירות של יבואני רכב שנמשך כבר איזה 40 וחמשה-שה עמוד. 

מה שכן יש לנו איתו בעיה - זה סגנון ושפה. אתם רוצים שיקחו אתכם ברצינות, תדברו ברצינות. תסבירו את העמדה שלכם, תשוו  למתחרים, תוכיחו למה המחיר מוגזם לטעמכם. אל תצווחו על "חתיכת צואה" או "מחיר מפגר" לפני שאפילו ראיתם את הרכב בלייב.

אין לי מושג אם המחיר שווה את התמורה. באמת. לטעמי המחירים של טויוטה בישראל גבוהים מדי ב-10-15 אחוז ברוב הסגמנטים, אבל אני יכול להבין את זה, הם "רוכבים" על מוניטין שמירת ערך ואמינות ויש לזה פרמיה כלשהי. 

האם 180 אש"ח זה מחיר סביר עבור הקורולה קרוס? וואלה אין לי שמץ של מושג, ובניגוד לרוב הנחרצים פה, לי יצא לנהוג בעשור האחרון על איזה 600-700 מכוניות שונות. אז קצת ענווה לא תזיק. אולי אפילו מישהו מהיבואן יראה שיש פה שיח איכותי ובוגר, עם נקודות הגיוניות ששווה להתייחס אליהן, ואולי הוא יעלה את הנקודות האלה לבוסים שלו והם יקחו אותן בחשבון בתמחור/אבזור וואטאבר.

וכל זה אפילו בלי שאפילו בנאדם אחד (חוץ מדיסקו, אבל הוא, כמוני וכמו שאר המנהלים, שליחם של השטן וחבריו החזירים) לא טרח לציין את העובדה שרק לפני שבוע פות"ש (שהתרומה שלו לפורום לא תסולא בפז, אז נא לא להבין אותי לא נכון) פתח שרשור אחר ופספס במחירים שהוא כתב שם באיזה 40-50K ככה... 

אבל לא, בואו נהיה כמו חבורת קופים בפשפשוק ונצווח על חזייייייייריייייים מפגגגגרייייייים חראחראחראחרא!!!! זה בדוק יותר ת'מחירים אחי. עסקים מתים על זה שצועקים עליהם מילים מעליבות-אך-קצרות.

אשכרה צריך למחוק את כל השרשור ולתת לו להתחיל מחדש.

• אהבתי 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

מספיק להסתכל בתמונות הבאות כדי להבין איזה סחורה רעה במחיר מפוקע מוכרים לעם המטומטמים בציון.

2023 toyota corolla cross se hybrid

קיה ספורטז'

בוא ספר איזה תמונות של איזה גירסאות הבאת? 

לגירסה הפשוטה של הספורטאז' יש ידית הילוכים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

אהבתי את הלכאורה חחח.. 

טוב נו, לא היו לי הרבה תקוות אחרי הלך הרוח שלכם בשרשור העושק של יבואני הרכב, לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין לאן נושבת הרוח… 

מצחיק לדבר על סגנון ופה, תראה איך המנהל שלך פונה לחברי הקהילה…

לא שההודעה שלך טובה יותר…

״ לאתתפוצץ בטנטרום עם הגזמות של פוליטיקאית בת 20 ״

זה פחות גרוע מ״מחיר מפגר״?

בכל מקרה , להתראות, היה נחמד…

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, discoTD5 כתב:

בוא ספר איזה תמונות של איזה גירסאות הבאת? 

לגירסה הפשוטה של הספורטאז' יש ידית הילוכים. 

פרימיום.
מוזר לי שאתה חושב שבגרסאות הפשוטות יותר התמונה משתנה דרמטית...הטויוטה עדיין נראית אפורה ומשעממת בדיוק כמו קורולה רגילה...
לי היה קשה למצוא תמונה של גרסת הטופ של הספורטג' (שנמכרת במחיר דומה עד זהה), זה הכי טוב שמצאתי ביד 2:
y2_5_04364_20220916110728.jpeg

אבל אתה מכיר את הרכב, אז למה סתם להעמיד פנים?

לפני 25 דקות, discoTD5 כתב:

אני מבין שנהגת בהם ואתה יודע? 

לפעמים לא חייבים לאכול סטייק כדי לדעת שהוא גרוע.
מספיק להסתכל על תא הנוסעים שנראה כמו העתק הדבק מהקורולה. אותו מנוע וגיר זוועתי שלא מפסיק ליילל כמו חתול מיוחם. נסעתי שבוע על CHR עם הגיר והמנוע הזה, איזו זוועה... לא מבין איך הרכב הזה הוא רב מכר.
באמת שאני לא מבין מה בדיוק גורם לך לחשוב שיהיה הבדל תהומי בין הרכב הזה לקורולה? 

לדעתי למכור רכב ב180K עם המנוע הזה זו בושה לא פחות ולא יותר, אבל אנשים משלמים אז אפשר להאשים את היבואן? לא. אפשר להאשים רק את הקונים.

דרך אגב ממה שהבנתי טויוטה כבר הכריזו על דגם מעודכן ל2023.
זה הדגם שהגיע לארץ? או שדוחפים לנו שאריות שקיבלו במבצע לפני השידרוג?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

תראה, נהגתי בשתי גירסאות הכניסה של הספורטאז' והטוסון.

ונהגתי בגירסה מפוארת של הטוסון. 

לכאורה - אין הבדל בין טוסון לספורטאז', אבל בפועל התחברתי יותר לטוסון. 

עד שלא אנהג בקורולה קרוס - לא אחווה עליה דעה. 

לגבי הקורולה -  אני חושב שהקורולה מצוינת, נוחה ומרווחת ועושה בדיוק מה שהיא צריכה לעשות. 

אני משער שיהיו הבדלים במתלים, בצמיגים, במושב הנהג, ואולי כיול שונה של המנוע והגיר.

בעצם אופתע מאוד אם לא יהיו הבדלים. 

כאמור, עד שלא אנהג, אני באמת לא יודע. 

הנה תמונה של תא הנוסעים של ספורטאז' 'פשוט'. 

20220630_194332.jpg.a76618aed06735377a87f58d8a6dd919.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לשעבר:

פורסם
לפני 10 דקות, MZN כתב:

אהבתי את הלכאורה חחח.. 

טוב נו, לא היו לי הרבה תקוות אחרי הלך הרוח שלכם בשרשור העושק של יבואני הרכב, לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין לאן נושבת הרוח… 

אתה באמת חושב שמעניין לי את ה*** אם יוניון ימכרו קורולה קרוס אחת? באמת? להזכירך, אני עובד אצל המתחרים!!!! השרשור הזה (ושרשורים שכמותו שמדברים על המתחרים של החברה שאני עובד בה) הם לא פחות ממצויינים בשבילי!!! אני פשוט אתן לכם לקבור את כל היבואנים, ובשקט בשקט אמחק כל מילה רעה על החברה שבה אני עובד. מושלם. 

אתה פשוט כנראה חושב שאם מישהו לא מסכים עם 100% ממה שכתבת, הוא אוטומטית "מטעם" או ש"הרוח נושבת..." 

תתעורר, טמבל. כל המטרה של האתר הזה מזה 20 שנה היא לנהל שיח אובייקטיבי, נטול פניות ואיכותי.

נראה לך באמת שאני צריך את הכאב ראש התמידי הזה של ניגוד אינטרסים אחד אחרי השני? לרקוד בין הטיפות? לאפשר ביקורת מבלי שהמעסיק שלי יציב לי אולטימטום ומאידך לנהל שיח ביבים כמו זה שרץ כאן מבלי להיחשב "שתול"? אני מרוויח מספיק בעבודה ה"אמיתית" שלי ולא צריך את הפורום בשביל לסגור את החודש. אבל זה חשוב לי מספיק בשביל אשכרה לענות להודעות מטומטות כמו שלך ברצינות. 

לפני 10 דקות, MZN כתב:

מצחיק לדבר על סגנון ופה, תראה איך המנהל שלך פונה לחברי הקהילה…

לא שההודעה שלך טובה יותר…

״ לאתתפוצץ בטנטרום עם הגזמות של פוליטיקאית בת 20 ״

לא התפוצצת? לא הגזמת? בוא תסביר לי איפה התגובה שלך שקולה, אחראית ובוגרת. בבקשה. תראה לי שאני טועה. 

כשאנשים פה מתנסחים כמו זונות נמל, אז כן, יש מקום להגמיש קצת את הסגנון המלכותי והמתנשא הרגיל שלנו ולרדת לרמה של השיח כדי להסביר כמה זה מגעיל אותנו בשפה שתובן. 

לפני 10 דקות, MZN כתב:

זה פחות גרוע מ״מחיר מפגר״?

אמ.... כן. ולו לפחות כי "מחיר מפגר" זה פשוט שטות תחבירית חסרת כל משמעות. 

זה מפגר בקטע רע? בקטע טוב? זה מפגר בקטע של איחור? שהם מזמן היו צריכים לתת את המחיר הזה? 

לפני 20 דקות, MZN כתב:

בכל מקרה , להתראות, היה נחמד…

בונוויאז'. תצליח בכל אשר תפנה.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, discoTD5 כתב:

כאמור, עד שלא אנהג, אני באמת לא יודע

ממתין בקוצר רוח למבחן שלך.

לגבי התמונה קבל ח"ח. לטעמי נראה הרבה יותר טוב משל הקורולה קרוס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

אולי קצת הגזמתי אמוציונלית, אבל האוטו הזה לא שווה מאה ושמונים אלף שקלים. פשוט לא. 

אולי,עם הנעה כפולה ומנוע חזק יותר.

אולי, עם תא נוסעים איכותי והתראת שטחים מתים. 

אולי.

הייתי בטוח שהם ייכנסו חזק במחיר של ה- 165. עד לא מזמן ראב4 עלה לא רחוק משם.

אבל ככה, כמו שהיא הובאה לכאן? אכזבה טוטלית. 

ואם תחזרו לשרשור הקודם בנושא המכונית הזו תראו שבהחלט שקלנו כזו למשפחה. אז דובר על מנוע ראוי.

כמו שהיא? קש להאכיל עדר. ואין ספק, העדר רעב.

לפני שעה, motior כתב:

ואם לא תקנה אותה (ואני די בטוח שלא) איך בדיוק נדפקת?

כולנו נדפקנו. זה המחיר מטרה של המשפחתיות שעלו עד לא מזמן 140. האוטו הארור הזה יקפיץ למעלה את כל השוק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

לפעמים לא חייבים לאכול סטייק כדי לדעת שהוא גרוע.

תרשה לי ספציפית בנקודה הזו לחלוק עלייך. חייבים לאכול סטייק כדי לדעת שהוא גרוע.

בניגוד, אגב, למכוניות של טויוטה, שברוב המקרים אפשר לדעת שהן די גרועות עוד לפני שהם נחשפו בתמונות. אבל אנשים קונים אותן בערימות, ואנשים רוצים קרוסאוברים, והקרוסאובר הזה מתומחר (אם הוא אכן יהיה סביב 180, מה שנשמע לי די הגיוני) בסביבה הגיונית למול המתחרים שלו.

בנימה אישית, רוב הסיכויים שהייתי תולש לעצמי את הז** עם השיניים של עצמי לפני שהייתי משלם כסף על קורולה כזו (אני שומר לעצמי יציאה למקרה שהקורולה GR איכשהו אי פעם תהיה אופציה עבורי). אני חושב שהמתכון של הקורולה שאומר "תפנה למכנה הכי רחב ותעשה אותו הכי אמין שאפשר על חשבון כל דבר אחר" הוא הבסיס לכל מה שרע בתחום הרכב, הוא המקור לכל המכוניות הגנריות והמעפנות וחסרות הנשמה שמציפות את העולם, החוסר המוחלט בהוט האצ'ים מגניבים או סתם מכוניות שמוכנות להקריב קצת אמינות לטובת נשמה. 

אבל הדעה וההעדפות שלי לא מעניינות, כי הקורולה לא סתם מנצחת כמעט כל טבלת מכירות מאז שאנשים הפסיקו לרכוב על דינוזאורים ועברו אליה. 

מה שאני חושב שהוא הבעיה האמיתית פה, הוא דווקא לא המחיר, אלא המחיר אל מול השם והמיצוב שהוא גורר אחריו. 

הרי אף אחד לא מניד עפעף כשאומרים לו שטוסון, ספורטאז', טיגואן, 3008, CX5 וכו' עולים 180K או אפילו 200K ויותר, אבל מה ההבדל בינם לבין הקורולה קרוס חוץ מזה שלהם השכילו לתת שמות אחרים ולכן הם "דגם אחר ולא קורולה מוגבהת"? מה הם אם לא בדיוק אותן סיד, i30, גולף ו-3 מוגבהות? 
אז טויוטה החליטה שהשם קורולה חזק מכדי לוותר עליו לגמרי והחליטה לא לקרוא לדגם החדש שלה RAV3 או D-HR. אבל בפועל זה בדיוק אותה דיאט קולה, אבל בפחית שחורה ומסוקסת. 

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

לדעתי למכור רכב ב180K עם המנוע הזה זו בושה לא פחות ולא יותר, אבל אנשים משלמים אז אפשר להאשים את היבואן? לא. אפשר להאשים רק את הקונים.

"אנשים מטומטמים כי הם לא חושבים ומתנהלים כמוני".

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אף אחד לא מכריח את הרוכשים לרכוש רכב זה או אחר.

ההחלטה אם לרכוש או לא היא של הרוכשים בלבד.

אם הם עדר של מטומטמים, אז כנראה מגיע להם.

אני רק אציין שהספורטאז' ההברידי עולה עוד 50K עם אבזור די דומה, ושאת הרוכש הממוצע לא ממש מעניין יתרון הביצועים שלו.

למי שמחפש קרוסאובר הברידי יש אמנם עוד כמה אופציות זולות יותר, אבל לא מאד רחוקות במחיר.

כן, הייתי שמח שהוא יתומחר ב-159900 ש"ח, אבל זה לא יקרה (אולי תהיה גירסת SUN עם טאסות ב-169900 ש"ח?)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

@discoTD5

היות ובטויוטה עסקינן אז הפעם המילה חזירות נופלת עליו.. וזה לא מצדיק את החזירות של שאר היבואנים.. מחירי הרכב הפכו מזמן ללא ריאלים בעליל והתמורה לכסף צונחת מחודש לחודש.

שערי המטבע מדשדשים כבר תקופה ואף יבואן לא הוריד שקל - נהפוך הוא, רק מעלים את המחירים ומאיימים בעוד העלאות..

מודע לבעיות הצ'פים, ולזה שיש מלחמה באוקראינה, וזה שסין מתעללת בעולם - אבל הלקוח הישראלי הוכיח שהוא מוכן לחטוף אין סוף מכות, העיקר שיגשים חלים ויקנה רכב חדש.. כי לא משנה כמה עולה תמיד יוכל לקחת הלוואת בלון רצחנית או משכנתא לקניית רכב במאה תשלומים..

לפני 4 דקות, zvit כתב:

אף אחד לא מכריח את הרוכשים לרכוש רכב זה או אחר.

ההחלטה אם לרכוש או לא היא של הרוכשים בלבד.

אם הם עדר של מטומטמים, אז כנראה מגיע להם.

אני רק אציין שהספורטאז' ההברידי עולה עוד 50K עם אבזור די דומה, ושאת הרוכש הממוצע לא ממש מעניין יתרון הביצועים שלו.

למי שמחפש קרוסאובר הברידי יש אמנם עוד כמה אופציות זולות יותר, אבל לא מאד רחוקות במחיר.

כן, הייתי שמח שהוא יתומחר ב-159900 ש"ח, אבל זה לא יקרה (אולי תהיה גירסת SUN עם טאסות ב-169900 ש"ח?)

בנוסף חסכון הדלק של ההיברידי לא יקזז את הפרש המחירים.

אמורה להיות גרסה עם טאסות ב 165 אלף ₪.. וגם אותה יחטפו. אל דאגה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...