Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חבר בעבודה קיבל CX5 חדשה. שאל אותי לגבי חיפוש קולי בעברית באנדרואיד אוטו ולא ידעתי מה לענות  לו .
אני הפסקתי לחבר אנדרואיד אוטו כי הWAZE משום מה לא מתפקד -לא מצליח להיכנס דרך AA וגם בפעם האחרונה שבדקתי -לפני כחצי שנה ,החיפוש הקולי בעברית לא עבד אז השימוש נעשה די מסורבל והעדפתי לוותר .

פורסם

עובד יופי בעברית.

אצל מי שלא עובד שייכנס לחנות האפליקציות, יחפש שם google, יסחר אותה ויהיה חיפוש קולי בעברית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

AA עבד אצלי מצוין עד לפני כחודש וחצי (לא זקוק לחיפושים בעברית, רק שיתחבר!). מאז לא מתחבר. חושד שהיה איזה עדכון אוטומטי שכרגיל רק חירבש את מה שעבד. 

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

ייכנס לחנות האפליקציות, יחפש שם google, יסחר אותה ויהיה חיפוש קולי בעברית.

לא מבין. זו בדיחה, רציני? להסיר את גוגל רק בשביל זה? או שהכוונה לשנמך עדכון?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 5 שעות, Jack457 כתב:

AA עבד אצלי מצוין עד לפני כחודש וחצי (לא זקוק לחיפושים בעברית, רק שיתחבר!). מאז לא מתחבר. חושד שהיה איזה עדכון אוטומטי שכרגיל רק חירבש את מה שעבד. 

לא מבין. זו בדיחה, רציני? להסיר את גוגל רק בשביל זה? או שהכוונה לשנמך עדכון?

זה משנמך. לא יהיה שום שינוי בפעולת המכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להסיר חשבון גוגל זה לא אופציה מבחינתי .
אני משתמש באנדרואיד 8 - תמונה מצ"ב איזו גרסה של AA צריך להתקין כדע שה-WAZE יפתח (כרגע אפילו לא נפתח)   ?
איך לשנמך עדכון ?

אסוס.jpg

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

עובד יופי בעברית.

אצל מי שלא עובד שייכנס לחנות האפליקציות, יחפש שם google, יסחר אותה ויהיה חיפוש קולי בעברית.

לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

והסר אותה.

למרבה ההפתעה- הכל עובד :)
כמה דברים אליהם שמתי לב-

1.על מכשיר עם אנדרואיד 8- לא נפתח הWAZE. אם מחברים מכשיר עם אנדרואיד 10 -הכל עובד די חלק.
2.ניווט קולי בעברית עובד בשתי תוכנות הניווט-WAZE \GOOGGLE MAPS

3.שפת המכשיר =עברית.

4.אחרי שנכנסים ומסירים את גוגל כאמור, קרוב לוודאי, המכשיר ממשיך לתפקד כרגיל - GMAIL ו-YOUTUBE עובדים בוודאות
5.החיפוש הקולי בעברית מאוד מקל על התפעול של תוכנות הניווט  במאזדה- אפילו בזמן נהיגה-מה שפחות מומלץ.
תודה למגיבים , בזכותכם נוספה פונקציונליות מועילה לרכב !!!

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

עובד יופי בעברית.

לא עובד אצלי. אני עם אנדרויד 12.

הסרתי את כל העדכונים של גוגל. העברתי את הטלפון לעברית וקיבלתי את ההודעה הבאה מיד כשפניתי לגוגל בעברית:Screenshot_20220903-115519_Google.thumb.jpg.9ebc089e8e9e9f989b72b4034c5a1164.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תוכן חדש...