Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

אז התחייבו. תמיד עומדים בהתחייבויות? הלקוח יודע בדיוק מה קורה בארץ/בחו"ל עם הרכב? וחזירות הביאה לפרשת רמדיה, ולאסון אולמי ורסאי , עד כמה שזכור לי,

אז לא זכור לך. 

עדיין לא ענית לשאלה, האם כל היבואנים נהנים מרווחיות גבוהה? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, פבל כתב:

image.png.ee6ccc437961033ea360b06ec23be882.png

image.thumb.png.19f1cf4f5508eeb38b6dd7eb0f8d34c7.png

אפילו לבדוק כמה "מכוניות" נפרקו אי אפשר היה לבדוק לפני שכתבו את ערימת ההשערות חסרות הבסיס על גבול הוצאת דיבה האלה?

הוא כאילו אשכרה כותב "עובדים עליכם בעיניים כדי לגנוב אתכם". זה פשוט הזוי בעיניי.

תראה, בעידן הנוכחי זה שווה כמו שלושה רכבים, הראשון רוכש רק בשביל למכור ברווח מסוים והשני נוסע קצת ואז מוכר במחיר בו רכש כי המחירים ממשיכים לעלות. אז בחצי שנה רכב אחד שרת 3 אנשים :-) 

לפני כשעה, MZN כתב:

https://fb.watch/fzcTqOHy4O/
״פרייארים לא מתים, הם רק ישראלים״ 

באמת מעניין אותי מי הם כל הרוכשים האלה 🤔

המוני בית ישראל והאמת היא שאני יכול להבין אותם. כל עוד אין מס נסועה ובלו על טעינת רכב חשמלי, בסוף זה עדיין חיסכון מאוד משמעותי לעומת רכב בנזין וככל שנוסעים יותר חוסכים יותר. 

פורסם

איזה שטויות. מוכיח מצויין שיש דרישה ואנשים מוכנים לשלם. מי זה תומר הדר שיגיד למישהו כמה שווה או לא שווה לשלם לו על מה שהוא רוצה??

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, falou כתב:

אז לא זכור לך. 

עדיין לא ענית לשאלה, האם כל היבואנים נהנים מרווחיות גבוהה? 

יכול להיות שלא זכור לי. מוזמן להזכיר.

עניתי לך על כל היבואנים, לא?

לפני 16 שעות, mcaspi כתב:

לא יודע על רווח של כל יבואן ויבואן, ויהיה אולי מעניין אם מישהו ייקח על עצמו לבדוק את הנושא פר חברה. הבדיקה נעשתה כמובן על הענף.

לא מחייב שכל היבואנים נהנו מרווחיות גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 9 שעות, MZN כתב:

https://fb.watch/fzcTqOHy4O/
״פרייארים לא מתים, הם רק ישראלים״ 

באמת מעניין אותי מי הם כל הרוכשים האלה 🤔

זה רק אני או שלא הייתה שום דוגמה ספציפית?

כלומר גם אני יכול להגיד שיש בנמל אילת מלא רכבים, פשוט כניראה מאלו שיש להם פחות דרישה.

האם אוגרים טויוטה קורולה?

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

עניתי לך על כל היבואנים, לא?

אז לא קראת את הדוח...

אם זה לא מתייחס לכל היבואנים, אז איזו רגולציה אתה ממליץ להשית? ולמה?

כי הדוח מתייחס לזה. 

פורסם
לפני 16 שעות, RK כתב:

רק שאף אחד עדיין לא הוכיח חזירות, ואף אחד אפילו לא הגדיר אותה. 

מה דעתך על ההגדרה הזו, ואני לא טוען כרגע שום דבר על יבואני הרכב אלא באופן כללי - חזירות היא השינוי במחיר המכירה כתלות בשינוי בתחרות - בסימן הפוך, כמובן.

זאת אומרת שאם נכנסה תחרות ומחיר המכירה ירד ב - 50%, אז כנראה שהייתה פה חזרזירות מלכתחילה.

אפשר להוסיף הסתייגויות שהשינוי במחיר צריך להיות לאורך זמן ולא רק ניסיון זמני לחסל את המתחרה החדש ושהתחרות צריכה להיות אמיתית (כלומר לא שני אתרי חיפוש טיסות ששייכים לאותו בעל בית) וכו'

פורסם

מה שאתה אומר שחזירות זה כשאתה לא מוריד מחיר למרות שהלקוח מוכן לשלם אותו?

זה מעניין מאוד, אז חזירות של הלקוח זה כשהוא יכול לשלם יותר אבל משלם מה שמבקשים ממנו?

פורסם
לפני 23 דקות, stx כתב:

זאת אומרת שאם נכנסה תחרות ומחיר המכירה ירד ב - 50%, אז כנראה שהייתה פה חזרזירות מלכתחילה.

היית פעם נציג בלעדי של יצרן מחו"ל?

כשהתחרות משתנה אתה מדבר עם היצרן שדואג לעדכן מחיר/לשנות מפרט/ לעשות מה שצריך כדי שתוכל להתמודד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, falou כתב:

מה שאתה אומר שחזירות זה כשאתה לא מוריד מחיר למרות שהלקוח מוכן לשלם אותו?

כן, אם מתקיימים שני תנאים:

- אם אין תחרות ולכן אתה יכול להרשות לעצמך לא להוריד את המחיר.

- אם מספיק לך להוריד את המחיר כשתיכנס תחרות ולהישאר בעסק, כלומר בלי לייעל את הייצור ,לחפש בעצמך ספקים יותר זולים וכו'

בהיבט הזה, יבואן זו דוגמה קלאסית - אבל של מוצר 'קומפלט' כמו רוטב סויה או וופלים של לואקר - היצרן לא ישנה כלום במוצר במיוחד בשבילך אלא אם אתה היבואן הבלעדי לסין.

לפני 52 דקות, falou כתב:

זה מעניין מאוד, אז חזירות של הלקוח זה כשהוא יכול לשלם יותר אבל משלם מה שמבקשים ממנו?

זה באמת מעניין אבל אני חושב שלא - בניגוד ללקוח שבוי, קשה לחשוב על מצב שבו ליצרן/יבואן/מוכר אין היצע של לקוחות לבחור ממנו.

לפחות כשזה נוגע ללקוחות פרטיים שעליהם אנחנו מדברים.

לפני 44 דקות, Night Driver כתב:

היית פעם נציג בלעדי של יצרן מחו"ל?

שכיר כל חיי.

יש עוד כמה מותגי רכב שלא הגיעו לארץ - אם אתה רוצה לייבא ביחד, אני פתוח להצעות - אומרים שיש שם ים כסף...

פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

שכיר כל חיי.

מ.ש.ל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, stx כתב:

זאת אומרת שאם נכנסה תחרות ומחיר המכירה ירד ב - 50%, אז כנראה שהייתה פה חזרזירות מלכתחילה

לא, זה אומר שתנאי השוק השתנו וכדי להישאר אטרקטיבי צריך להוריד מחירים.

אם יש מי שיקנה במחיר גבוה, למה זאת חזירות? אלה תנאי השוק.

מה ההבדל בין זה לבין שכיר שמבקש העלאה ונשאר באותו תפקיד?

לא חושב שאפשר להשתמש במונח חזירות בעסקים. כל עסק יש לו מטרה למקסם רווחים, ואין כזה דבר יותר מדי רווח. אז כל עסק הוא חזירי?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, stx כתב:

כן, אם מתקיימים שני תנאים:

- אם אין תחרות ולכן אתה יכול להרשות לעצמך לא להוריד את המחיר.

- אם מספיק לך להוריד את המחיר כשתיכנס תחרות ולהישאר בעסק, כלומר בלי לייעל את הייצור ,לחפש בעצמך ספקים יותר זולים וכו'

בהיבט הזה, יבואן זו דוגמה קלאסית - אבל של מוצר 'קומפלט' כמו רוטב סויה או וופלים של לואקר - היצרן לא ישנה כלום במוצר במיוחד בשבילך אלא אם אתה היבואן הבלעדי לסין.

זה באמת מעניין אבל אני חושב שלא - בניגוד ללקוח שבוי, קשה לחשוב על מצב שבו ליצרן/יבואן/מוכר אין היצע של לקוחות לבחור ממנו.

לפחות כשזה נוגע ללקוחות פרטיים שעליהם אנחנו מדברים.

לאף עסק אין הצע של לקוחות לבחור ממנו. יש לקוחות והוא צריך להשיג כמה שיותר מהם עדי למלא את מלוא יכולת האספקה שלו.

לפני 39 דקות, stx כתב:

שכיר כל חיי.

גם כשכיר אפשר להיחשף לזה אבל אתה למעשה אומר שאתה נותן פרשנות לתחום שאין לך בו מושג.

לפני 39 דקות, stx כתב:

יש עוד כמה מותגי רכב שלא הגיעו לארץ - אם אתה רוצה לייבא ביחד, אני פתוח להצעות - אומרים שיש שם ים כסף...

לא חושב שיש לי את ההון והידע הדרוש. בגלל זה משלם עמלה לאלה שיש להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אז לא קראת את הדוח...

אם זה לא מתייחס לכל היבואנים, אז איזו רגולציה אתה ממליץ להשית? ולמה?

כי הדוח מתייחס לזה. 

מודה שלא קראתי את כל הדו"ח. אתה מוזמן להביא מהדו"ח למה אתה מתכוון, כי אין לי מושג על מה אתה מדבר. שאלת שאלה פשוטה: "האם כל היבואנים נהנים מרווחיות גבוהה", ועניתי לך שלדעתי, לא. יש כאלו שיותר, ויש כאלו שפחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...