Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חדש בפורום,

כיום, יש רכב מהעבודה קורולה היברידי , עלות שנתית מהנטו (חישוב גס) 15K , נגמרה התקופה והוזמן קיה נירו החדשה - אין תאריך אספקה כרגע ולכן יכול לשנות.

התבשרנו על הרחבת המשפחה ונדרש רכב - 6 או 7 או 8 מקומות (6 נפשות וציוד) ומכיוון שאין לי רכב נוסף, אני בלחץ מפני שנדרש לבטל את ההזמנה על הנירו דרך העבודה...

בדקתי אאוטלנדר מליסינג - עלות כ40K מהנטו בשנה - נראה שלא משתלם.

אני נוסע כ17 K בשנה , במידה ואחזיר את הרכב ליסינג אקבל אחזקת רכב (דלקן, ביטוח, טסט).

אשתי נוהגת מרחקים קצרים ולכן לא מתאים 2 רכבים

התחלתי לחפש המלצות לרכבים יד 2 , והלכתי לאיבוד בין החלום שלי שזה רכב 4X4 שאפשר לטייל איתו קצת לבין רכב הנדרש באמת...

בקיצור, מחפש המלצה לרכב (ואשמח לדעת גם לדעת למה לא להתקרב...לא רוצה ליפול עם טיפולים לא צפויים, מנוע, גיר וכולי..)

מחפש שהרכב יהיה בטיחותי , מרווח כמה שניתן ,אמין, מפנק מבחינת אביזרים, ניראות וקרוב לחלום...

תקציב כ90K 

אשמח גם להתייחסות האם כדאי בכל זאת לקחת מהעבודה או כליסינג פרטי...

תודה רבה

פורסם

אם תמצא אווטנלנדר 4*4 יכולות השטח שלו יכולות להביא אותך מעבר לשבילי קק"ל של רכב רגיל. זה אומנם לא רכב שטח אמיתי אבל ב90k אין אפשרות לרכב שטח אמיתי 7 מקומות (יש אפשרות. אבל סביב 2010 ומטה)

אם אתה לא רוצה יכולות שטח בכלל,

יש רכבים פרטיים שיכולים להתאים ב90 אלף (טיוטה ורסו. מאזדה 5 וכו')

.

פורסם

סאניונג רקסטון הוא רכב שטח אמיתי עם יכולת טובה מאוד ו7 מקומות,
השאלה היא הם אתה צריך את זה? באמת תרד לשטח פעם בשבוע-שבועיים בכדי שזה ישתלם?
רכב שטח הוא רועש יותר גם יותר לנהיגה, ובדרך כלל אחזקה יותר יקרה.
תתפלא עד כמה אפשר להגיע עם אוטלנדר בשבילי קק"ל...

• תוכן חדש...