Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים, אני חדש כאן. לפני שבועיים בערך היו לי רעשי חריקה ברכב, הלכתי למוסך והוא אבחן שהרעש מגיע מהרצועת מנוע, הוא שם לי חדש והרעש של החריקה הפסיק. מאז יש רעש אחר, רעש שנשמע כמו צרצרים, זה קורה כשאני מפעיל את המזגן, לפעמים חוזר על עצמו בפניות ולפעמים בהתחלת נסיעה ברמזור. אשמח לדעתכם ממה זה יכול להיות. כמו כן, אני סוחב תקלת o/d off כבר כמה חודשים (אם לא יותר), שקורית בכול נסיעה, הרכב מקבל זעזוע ואז מהבהבת הנורה o/d off ולא ניתן לעבור הילוך (אוטומט) עד שאני עוצר, מעביר להילוך ניוטרל, ממתין כמה שניות וזה מסתדר. האם זה יכול לקרות כי חסר שמן גיר? במוסך האחרון שהלכתי אליו, אמרו לי שזה תקלה מהגיר ותיקון כזה עלול לעלות 3 אלף שקל. כשהתייעצתי איתו לגבי מכירת הרכב, הוא הציע לי להישאר עם הרכב עד שלא אוכל לנסוע איתו יותר, כי בגלל התקלה הרכב לא שווה יותר מאלף שקל, זה מה שהוא אמר לי. 

זה רכב אוטומט, שנת 2007, יד שלישית, קילומטראז' 220 אלף, נראה שרוט ומלא מכות ועיקומים מבחוץ. האם באמת ייתכן שהרכב שלי לא שווה יותר מאלף שקל? האם שווה לתקן את התקלות או להמשיך לנסוע עם הרכב כמו שהוא?

תודה רבה. 

פורסם

אכן נראה שהגיר לא תקין. לשיקולך אם לשפץ גיר או למכור בנזיד עדשים. רכב כזה בן 15 במצב חיצוני לא טוב, גיר לא תקין, וכולי. תקבל עליו במקרה הטוב אלפים בודדים.

פורסם
לפני שעה, yossid30 כתב:

האם זה יכול לקרות כי חסר שמן גיר?

יש מדיד, מה בעיה לבדוק?

בדיקה כשהמנוע פועל, אחרי נסיעה של לפחות 20 דקות, מקום חניה מפולס, גיר ב N. 

יש בסיריון תקלה שגורמת להדלקת נורת O/D Off בגלל בריחת פאזות תזמון שסתומים עקב התארכות שרשרת טיימניג וזה אופייני לקילומטרז' כמו שלך.

• מעניין 1

פורסם
לפני 44 דקות, Buki כתב:

בדיקה כשהמנוע פועל, אחרי נסיעה של לפחות 20 דקות, מקום חניה מפולס, גיר ב N.

לאחר העברה אטית של כל ההילוכים בידית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שהיום הייתי אצל מוסך מורשה דייהטסו בנס ציונה והוא אמר לי שהתקלה קורית בגלל מערכת טיימינג והחלפה שלה עולה 2600 שקל, מה דעתכם, לתקן ולהמשיך עם הרכב או למכור אותו כמו שהוא עם התקלה?

פורסם
בתאריך 26.8.2022 בשעה 11:16, yossid30 כתב:

הלכתי למוסך והוא אבחן שהרעש מגיע מהרצועת מנוע, הוא שם לי חדש והרעש של החריקה הפסיק. מאז יש רעש אחר, רעש שנשמע כמו צרצרים

הרצועה שהוא החליף, נעה על גלגלת (פולי) ועל מותחן, שלרוב רצוי להחליפם כל רצועה שנייה שמחליפים, יש לי הרגשה שהם מעולם לא הוחלפו אצלך ולכן אתה שומע את הרעש הזה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...