Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מדבר על דגמי 2023.

אני קורא מידע מפרסומים מחו"ל ולא מספר רכב, שכרגע אין לא לקונא 2023 ולא לבאיון 2023 בארץ.

עד שזה יקרה, אני לא יודע מה המפרט של הדגמים שימכרו בארץ.

אבל, עבור מה שזה שווה:

https://www.hyundai.news/eu/articles/press-releases/all-new-kona-n-with-8-speed-n-dct-provides-uncompromising-performance.html

נכון להרגע, באתר של יונדאי ישראל, הקונא והבאיון מגיעות עם גיר שונה.

(אגב, ה"רקע" לכל החפירה הוא שאשתי נדלקה על הקונא ההיברידי).

image.png.542357b9b22de524641452d85314c77e.pngimage.png.58c6757871775bed0df26b1474de44fe.png

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אתה מעלה כאן מפרט של קונה הייבריד שיש לה גיר שונה. לקונה טורבו בנזין יש גיר רובוטי כפול מצמדים 7 הילוכים.

פורסם

ראשית, בלינק שצירפתי יש קונא טורבו בנזין עם גיר 8 הילוכים מצמדים רטובים. לא יודע יגיע ארצה. בספק.

שנית, אני אכן לא מתעניין יותר ברכבי בנזין נטו, אז זה לא כל כך משנה, לי לפחות.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אאלט  ה 1.0 טורבו של קאיה נמכר כאן מ 2018

לא זוכר פה בפורום תלונות על הגיר או המנוע.

מה שלדעתי שובר שוויון היא האחריות ויבואן למרות שיש מצב שהסיאט כחבילה עדיפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...