Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2008-2009 - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מאזדה 3 מהשנים האלה

ראיתי שיש דגמי 2009 שעדיין יש להן את הצורה הישנה (דור 1) ויש 2009 שיש להם כבר את הצורה החדשה, נדמה לי שהן נקראות "מאזדה 3 החדשה"?
איך זה בעצם שבאותו שנתון יש כאלה עם צורה חדשה וכאלה בלי?
הצורה אמנם לא הכי חשובה, אבל בעיקר חשוב לי לדעת מה ההבדל בעצם בין השנתונים האלה - 2008 צורה ישנה לעומת 2009 צורה חדשה והלאה - חוץ מעיצוב הרכב.
צריכת דלק, אמינות באופן כללי, עלויות חלפים וכו', בעצם כל דבר שתוכלו לספר לי עליהן וההבדלים השונים.
לגבי מנוע, יש כאלה 1.6 ויש 2.0 , על מה כדאי לי ללכת? גם מבחינת צריכת דלק, ה-2.0 תצרוך יותר?
ושאלה אחרונה - ראיתי שדגמי האצ'בק יקרים יותר, מה הסיבה?

תודה חברים!

פורסם

בגדול למעט עיצוב ההבדלים לא מהותיים. אתה יכול לראות עוד כאן:

מנועי 2.0 ליטר ממה שזכור לי (מקריאה) חזקים משמעותית והצריכת דלק יותר גבוהה אבל לא בהרבה ולא בכל תוואי.

עלות אחזקה גם קצת יותר גבוהה.

ההאצ'בק יותר יקר כי הוא יותר מבוקש. למה? נחשב יותר יפה וגם יותר שימושי.

תכל'ס, אם העיצוב לא מעניין אותך נראה לי שעדיף ללכת על דור ראשון.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ההבדל בעיקר עיצובי , הדור הראשון לטעמי האישי יפה יותר, הדור השני יותר כבד מהדור הראשון 

מבחינת יחידת הנעה הם די זהות ה2.0 ליטר טיפונת יותר חסכוני מה1.6 ליטר בדור השני לגרסת 2.0 התווסף הילוך 5 ,אז הוא קצת יותר חסכוני אבל שניהם זריזים ועם סחירות טובה אם קיימת האפשרות לך על ה2.0 ליטר

• רעיון טוב! 1
פורסם

מאזדה 3 2009 דור 2, זה רכב חדש לגמרי ביחס ל2007, ראה תמונות מצורפות.

דור 2, יותר מרווח, עולם אחר.

יש לי דור 2 1.6 סדאן שנת 2013, זה 8 שנים, סוס עבודה. סחיבה מעולה, מתאים למשפחה, תא מטען די גדול, עגלה נכועוד נכנסים בשקט. צריכת הדלק מקובת בקטגוריה, 10 בעיר ו 14 מחוץ לעיר, ממוצע 12 שזה סביר.

דור 2 מנוע 2.0 יצרוך יותר דלק.

לגבי האצבק, מעריך שיקר יותר בגלל המראה הספורטיבי.

המלצתי, לך רק על דור 2, דור 1 גם ניראה מיושן וגם ישן.

ראה תמונות מצורפות.

בהצלחה

Screenshot_20221004-111848_Chrome.jpg

Screenshot_20221004_111931.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ממליץ על הדור הראשון,הרבה יותר יפה ומעודנת,יותר נוחה גם,לדעתי הרבה יותר מוצלחת וכיפית(נהגתי בשנייהם)ואמין בצורה ברוטאלית.

לך על ה 2.0 כמובן למרות שה 1.6 גם טובה.

עריכה אחרונה על ידי miatanc
  • תוכן חדש...