Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהבהב מרחק, אם זה לא עוזר מהבהב כשמתקרב ואם גם זה לא עוזר אז אני נצמד לתחת שלו ומשאיר את האורות הגבוהים דלוקים...

רק אם אין לי ברירה אני עוקף מימין.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ג'רמי - מסכים איתך ב100%,

ואם הוא נוסע בשמאלי לרוב פשוט הבהוב קטן, אם זה לא עוזר או סתם אין לי כוח להתעקש איתו עוברים לימני, וממשיכים בימני ככה זה לא נחשב עקיפה למרות שגם אם אתה עוקף לא נראה לי ששוטר ייתן לך דו"ח דווקא... בדר"כ הם מבינים למה ולא סתם נטפלים אליך...

מה שמזכיר לי סיפור...

לפני איזה שבועיים נסעתי בכביש החוף משהו כמו 120, מהירות סבירה, טיפה מעל רוב האנשים שנסעו שם באותה שעה, עקפתי כמה וחזרתי לימין כל פעם, ואז באתי לעקוף משאית שנסעה איזה 110 אז אני מתחיל לעקוף לאט ובאה מאחוריי אימפרזה WRX עם נהגת בפנים, אז אני חושב, נהגת בטח לקחה לבעלה את הרכב :lol: - בטח היא לא תטוס וממשיך לי בעקיפה, היא התעצבנה, הורידה הילוך ועל איזה 150 טסה ביני לבין המשאית!!! :shock: (כל זה תוך צפירה עצבנית ותוך שנייה היא נעלמה...)

פורסם

הפתרון לתופעה- להדבק לו לתחת כך שבמראה שלו הוא יראה את הפרצוף החמוץ שלכם, ותוך כדי הדבקות הבהובים כאילו אתם באמצע התקף אפילפסיה!

תאמינו לי זה יכול לשגע כל אחד, בסופו של דבר הם זזים הצידה, אמנם מסתכלים כמו על איזה עב"מ אבל זה פסדר...

פורסם

אני עושה, כמו כולם, נוסע מאחוריו, כמובן לא נצמד כי תמיד הוא יכול לדפוק ברקס ומאותו מספר פעמים עם האורות, לא עוזר? נאלץ לעקוף מימין, אין מה לעשות, ככה זה ישראלים. בכל פעם שאני נוהג לצערי אני נתקל בזה לפחות פעם אחת....:x

אני זוכר שפעם אחת הייתה איזו משהי שנהגה בג'יפ (בשמאלי כמובן) וכל רגע לחצה על הברקס ולא שמה לב בכלל שאני מאחוריה. בעשות מרוב פחד ממנה, עקפתי אותה מימין ושמתי לב שהיא מדברת בכלל בטלפון (רק שהיא צדיקה שמשתמשת בדיבורית) וצועקת שם כמו מטורפת יחד עם תנועות ידים.:roll:

ואחר מתפלאים למה יש תאונות, טוב נו בגלל שהמהירות הורגת וגם רכבי ספורט זה מסוכן...:shock:

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

הבעייה הכי גדולה היא שכאשר נצמדים לנהג הדביל שנוסע בנתיב השמאלי במהירות נמוכה ומתחילים להבהב לו עם האורות או לצפור, מעטים מהנהגים יעבור לנתיב הימני ויפנה לנו את הדרך. רובם פשוט מתחילים להאיץ (מעלים את המהירות שלהם בעוד כ- 4 קמ"ש....), דבר שיקשה עלינו את העקיפה מימין מאוחר יותר. חלקם אף יתן ברקס.

מסקנה - לעקוף מימין בלי סצינות מיותרות. וכשעוקפים את הנהג עושים ךו סימן של - "למה לנסוע בנתיב השמאלי - תעבור לימין !". לפעמים זה עוזר ולפעמים צריך לשבור לו את המראה הימנית כדי שהוא יבין הדביל...:wink:

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני ,

אני

אני

ואני

אני נוגח בו עם ה BULL BAR , מסבסב אותו 360 מעלות

אחרכך פותח נתיב נוסף משמאל וגוזר אותו לימין לתוך הכנף השמאלית שלו

אחרי שהוא נעצר בשוליים וכבר מת מהתקך לב אני דואג לבזבז אותו עם ה מקוצרר שהצבא השאיל לי

נו ביחייאת רבקום ,הוא לא זז לכם ואם לא תיגזרו אותומימין אז מקסימום יומיים תקטרו "פשש איזה נהגים יש בארץ"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה רכב פרטי, מילא.

הבעייה היא כשזה אוטובוס שעוקף משאית. אז הוא חותם קבע על הנתיב ולא מש עד שהוא מצליח לעקוף את המשאית, רק שהוא לא נוסע מהר יותר ממנה.

dirty old man

need love too

פורסם

אני אתרום את חלקי גם:

אז ככה, לפני מס' ימים אני נוסע לי להנאתי על כביש בין עירוני שבו מהירות מותרת 90, לכביש שני נתיבים כאשר בנתיב הימני נוסעות משאיות ובנתיב השמאלי נוסעת גברת, והגברת נוסעת בדיוק במהירות של המשאית מימין לה! המהירות היתה בין 50 ל60 קמ"ש. הצלחתי לראות כי הגברת תפסה את ההגה אם שני הידיים כאילו הוא יברח לאן שהוא והייתה מפוחדת.

בקיצור הגברת הזאת הוציאה לי את הנשמה אם הנסיעה שלה, היא הייתה כאילו סגורה בתוך עולם משלה או שהייתה לה טראומה מכבישים מהירים.

אחרי כעשר דקות של נסיעה כזאת כבר הייתי מוכן ".... לה את האוטו יחד איתה".

דרך אגב, נעשה מחקר בנוגע לנהגים ויכולתם לוותר על נתיב נסיעה. המחקר קבע מפורשות כי הנשים הרבה פחות ותרניות על הכביש! ותסכימו איתי כי ברוב הפעמים מי שתופס את הנתיב השמאלי סתם הן הנשים.

פורסם
אני אתרום את חלקי גם:

אז ככה, לפני מס' ימים אני נוסע לי להנאתי על כביש בין עירוני שבו מהירות מותרת 90, לכביש שני נתיבים כאשר בנתיב הימני נוסעות משאיות ובנתיב השמאלי נוסעת גברת, והגברת נוסעת בדיוק במהירות של המשאית מימין לה! המהירות היתה בין 50 ל60 קמ"ש. הצלחתי לראות כי הגברת תפסה את ההגה אם שני הידיים כאילו הוא יברח לאן שהוא והייתה מפוחדת.

בקיצור הגברת הזאת הוציאה לי את הנשמה אם הנסיעה שלה, היא הייתה כאילו סגורה בתוך עולם משלה או שהייתה לה טראומה מכבישים מהירים.

אחרי כעשר דקות של נסיעה כזאת כבר הייתי מוכן ".... לה את האוטו יחד איתה".

דרך אגב, נעשה מחקר בנוגע לנהגים ויכולתם לוותר על נתיב נסיעה. המחקר קבע מפורשות כי הנשים הרבה פחות ותרניות על הכביש! ותסכימו איתי כי ברוב הפעמים מי שתופס את הנתיב השמאלי סתם הן הנשים.

בנוגע לזה אני לא עוקף ככה נשים

ספיור אמיתי הייתה אישה שנהגה באותה מהירות 60-70 כמו המשאית שליידה בזסופו של דבר המשאית מימין עקפה אותה בסדר עליתי לנתיב הימני ואז היא שוברת לנתיב שלי ואני לשוליים ונתקעתי בחתיכה של מתכת על הכביש שרטה לי את הפגוש הקידמי...

נשים!!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

פורסם
הבעייה הכי גדולה היא שכאשר נצמדים לנהג הדביל שנוסע בנתיב השמאלי במהירות נמוכה ומתחילים להבהב לו עם האורות או לצפור, מעטים מהנהגים יעבור לנתיב הימני ויפנה לנו את הדרך. רובם פשוט מתחילים להאיץ (מעלים את המהירות שלהם בעוד כ- 4 קמ"ש....), דבר שיקשה עלינו את העקיפה מימין מאוחר יותר. חלקם אף יתן ברקס.

מסקנה - לעקוף מימין בלי סצינות מיותרות. וכשעוקפים את הנהג עושים ךו סימן של - "למה לנסוע בנתיב השמאלי - תעבור לימין !". לפעמים זה עוזר ולפעמים צריך לשבור לו את המראה הימנית כדי שהוא יבין הדביל...:wink:

יש עוד מקרא דומה, ברגע שאתה עוקף מימין, יש כאלה שפתאום שמים גז ולא נותנים לעקוף.

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

בוא נחשוב על זה ככה, הרי תמיד יהיה מטומטם שיסע סתם על הנתיב השמאלי. השאלה היא האם הוא או היא שווה את העצבים שלנו?

:idea:

פורסם

להיצמד או להבהב עם האורות ובטח שלצפור, רק יגרום לנהג הארצישראלי הממוצע לרצות לעשות לכם דווקא ולא לזוז.

אני ממליץ לכולכם להשתמש בשיטה שאני משתמש בה כבר הרבה שנים, וגם אם היא לא עובדת על כולם, היא גורמת להרבה יותר נהגים לפנות לימין מאשר הבהוב. אני מניח שכל הנצמדים העצבניים פה בפורום לא יעברו לשיטה הזו כי היא לא מספיק "גברית" עבורם, אבל הם ממילא נצמדים לזה שלפניהם בשביל להוכיח שהם יותר גברים (נקודה שהם צריכים להדגיש לעיתים קרובות בשל קוצר איברם).

השיטה, המקובלת מאוד בארצות המתורבתות יותר, היא פשוטה: כאשר אתה מאחורי הרכב במרחק סביר, לא רחוק מאוד אבל לא קרוב מידי, פשוט תתחיל לאותת שמאלה.

אני יודע שזה נשמע תמוה. אתם בטח חושבים שרוב הנהגים בכלל לא ידעו למה אתה מתכוון.

אני מזמין את כולכם לנסות: תעשו ניסוי מדעי. סעו מהר בכביש דו נתיבי בזמן עומס בינוני. מהר מאוד תגיעו לשורצי הנתיב השמאלי הממוצעים. הבהבו ל-10 נהגים, ואותתו שמאלה מאחורי 10 נהגים נוספים. בידקו באיזו משתי השיטות זזים יותר אנשים לימין.

הסיבה שזה עובד היא טריוויאלית: הבהוב הוא הפגנת כוח. הוא הוראה תקיפה: "זוז הצידה!". אנשים לא אוהבים שאנשים אחרים נותנים להם הוראות ולכן הם עושים דווקא. איתות לשמאל, מבלי להיצמד, נתפס אצל רוב האנשים כבקשה מנומסת, כביכול מעמדת נחיתות של המבקש, ולכן הם נענים: זה מוציא אותם "גברים".

אם אתם לא מאמינים פשוט נסו. זה עובד.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ואתה בטוח שאם המטומטם לא הבין את הנסיעה שלי מאחוריו הוא יבין את האיתות?

וממתי נהגים שמים לב לאיתות?

הנושא יבדק אבל אכן נשמע תמוה

פורסם

כל העיניין של להיצמד תחת של הרכב לפניך או לצפצף או להציק עם אורות גבוההים במשך הרבה זמן לא יעזור... להפך סתם יגרום לעוד עצבים \ סיכון מיותר...

פשוט להמשיך בנסיעה חלקה גם אם זה דורש עקיפה מימין.. אין מה לעשות.. לא אני ולא אתה נצליח ללמד את הישראלי המצוי להשתמש בנתיבים בצורה חכמה ויעילה לכולם.

hope for the best, expect the worse.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...