Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום הנכבדים.
ברצוני לקבל המלצה על רכב משפחתי ספורטיבי (עדיפות להא'בק) עד תקציב 150 אלף שקל.

חשבתי על כיוון סקודה סקאלה ספורט. אשמח להמלצות וחוות דעת שלכם.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי _YAIR_
פורסם

בסקאלה "ספורט" יש מושבי ספורט מעולים, אבל המנוע 1.5 זה אותו המנוע שיש בגולף ( בלי כינוי "ספורט"),  אישית היתי מעדיף את גולף. 

או אולי  מאזדה 3, שהיא ללא טורבו, אבל מהנה לנהיגה.

אם אתה מעונין במשה באמת יותר ספורטיבי, כיד 2 יש את לאון קופרה,  גולף GTI. אפילו לאון FR יהיה קצת יותר ספורטיבי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

בסקאלה "ספורט" יש מושבי ספורט מעולים, אבל המנוע 1.5 זה אותו המנוע שיש בגולף ( בלי כינוי "ספורט"),  אישית היתי מעדיף את גולף. 

או אולי  מאזדה 3, שהיא ללא טורבו, אבל מהנה לנהיגה.

אם אתה מעונין במשה באמת יותר ספורטיבי, כיד 2 יש את לאון קופרה,  גולף GTI. אפילו לאון FR יהיה קצת יותר ספורטיבי.

לא רוצה להתעסק ברכב משומש.

פורסם

שתי המכוניות המשפחתיות שנחשבות הכי ספורטיביות הן מאזדה 3 ופורד פוקוס
אני הייתי מברר גם מתי מגיעה הסיוויק החדשה

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

סקודה סקאלה זה רכב שאולי נראה כמו ספורטיבי, אבל ללא שיפורים מיוחדים בתחום הזה.

תגדיר רכב ספורטיבי?

האם הכוונה לרכב שמתנהג טוב בפניות/כבישים מפותלים?

או בעיקר רכב שמאיץ חזק?

אם אתה מסתפק ברכב שמאיץ חזק, אתה יכול ללכת על יונדאי קונה עם מנוע בנזין רגיל.

לגבי רכב שיותר מתנהג, כפי שכתבו, מאזדה3 או פורד פוקוס.

אפשר גם ללכת בקטן ולקחת סיאט איביזה עם מנוע 1.5 שתיתן ביצועים יותר טובים מהסקודה סקלאה.

עוד כיוון אם אתה לא רוצה להתפשר על רכב ספורטיבי - ללכת עוד יותר בקטן עם  פיאט 500 אבארט .

בהצלחה

פורסם

מה עם ג'וליה בתקציב שלך תכנס אחת מ2016-2018 

יש לך אפשרות לM135 שבתקציב הזה בין השנים 2013-2015 +- 

וקאדליק ATS סביבות 2016-2018 
ג'וליה וATS לא האצבק אבל ספורטיביות 

פורסם
לפני 23 שעות, _YAIR_ כתב:

לא רוצה להתעסק ברכב משומש.

כבר קיבלנו תשובה. אין טעם להציע רכבים לא חדשים. וחדשים במחיר הזה לא ממש רכבים ספורטיביים. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הכוונה בספורטיבי היא בעיקר לעיצוב ותחושה (שהרי הסקודה סקאלה הייתה אופציה ממשית), הייתי מציע לבדוק את הקיה XCEED, מאובזרת, בטוחה, עיצוב "ספורטיבי" נאה מאד, הצ'בק עם תא מטען נדיב, מאובזרת ומבחר צבעים מגניב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...