Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, התעוררו אצלי שאלות דומות בכל פעם שנשלחתי לאיזה 'חזי השחזות' בדרום ת"א. את הכסף שלי הם לא ראו מעולם, אבל ותיקי התעשייה משום מה שמרו להם אמונים וחורי התחת האלה עוררו אצלם איזו נוסטלגיה מעוותת, למרות שבד"כ אפשר היה לקבל את אותו שירות באשדוד או בנתניה, עם חניה ומזגן. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Derish כתב:

תודה, אתה מרים לי להנחתה בשרשור הבא, בו אבקש המלצות למסעדות אליהן ניתן ללכת ברגל מאתר הלקוח.

בגבעת שאול? אאוץ׳. מסעדות פועלים כשרות למהדרין. בין ״סוגר פינה״ להצילו.

מבחינת תחב״צ, יש דווקא לא מעט קווים שמחברים את האזור למרכז העיר (הרבה יותר מעניין קולינרית), בתדירות סבירה ועד קרוב לחצות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מיקום פגז. שכרתי פעם 200 מטר משם. בול באמצע בין מרכז העיר לתחנה המרכזית, מאוד מאוד נוח. יאפשר לך אפילו יציאות הלוך-חזןר לתל אביב בערב עם תחב"צ בלבד. מה שכן, אני מהמר שזה לא כולל מקום חנייה ואין לי שמץ בנוגע למחיר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה נחמד, אבל היעדר החניה הוא דיל-ברייקר בשבילי, כמו גם בעלי נכסים שלא מציינים זאת במפורש. אעביר את ההמלצה לחבר'ה מחו"ל, למרות שהם יצטרכו לריב על מי הולך ללון שם קודם, כי הדירות הגדולות שאפשר לחלוק אינן זמינות בספטמבר.

מבחינת מחיר - הדירה הכי זולה שלהם בתקופה המדוברת היא 140 יורו ללילה, אחרי המע"מ שהייתי צריך לחשב ידנית כי באתר מופיע מחיר ללא. (WTF? הם חולקים את השטח עם מוסך?)

נראה שאני מסודר בינתיים במבשרת, תודה לכל המגיבים.

פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

סבבה, אבל כשהעמוד מוצג בעברית והמחיר בשקלים? לא לעניין. 

אם אני לא טועה, הייתה אפילו תביעה בנושא מול בוקינג. אני לא יודע מה נסגר עם זה. אני יודע רק שאני מתבאס כל פעם מחדש כשאני מגיע לישראל וצריך לשכור רכב ומלונות…

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 10.7.2022 בשעה 23:08, Nakamichi כתב:

אני ממשיך את הדיון וסוטה.

אני לא מבין את הקטע של חברות להשתקע במקומות הנוראיים האלה כמו הא.ת ההוא.

כלקוח שיש שם עסק אני מחפש אחד אחר.

זה סיוט להגיע לשם.

גם עובדים שונאים להגיע לשם בבוקר.

להסתובב שם עם משאית זה סיוט.

סבבה שזה מקום מרכזי שכולם מכירים.

כולם גם יודעים שזה גרוע להתקרב לשם.

זאת סתם דוגמא לעוד כמה מקומות כאלו בארץ. שפשוט סיוט

בתאריך 10.7.2022 בשעה 23:18, Derish כתב:

אכן, התעוררו אצלי שאלות דומות בכל פעם שנשלחתי לאיזה 'חזי השחזות' בדרום ת"א. את הכסף שלי הם לא ראו מעולם, אבל ותיקי התעשייה משום מה שמרו להם אמונים וחורי התחת האלה עוררו אצלם איזו נוסטלגיה מעוותת, למרות שבד"כ אפשר היה לקבל את אותו שירות באשדוד או בנתניה, עם חניה ומזגן. 

במחילה מדריש, אני ממשיך את הסטייה.

אתם לא מבינים את מצוקת הנדל"ן המסחרי במרבית הארץ (והיכן שאין בעיה, בד"כ גם אין ממש עבודה).

לי לקח 3 שנים למצוא מבנה בשכירות שעונה על רוב הדרישות (שלא לדבר על 10 שנים של חיפוש לקניה), עד אותה נקודה הייתי כלוא בדיוק ברחוב הזה ללא חניה ועם רוחב של 10 ס"מ יותר ממשאית קטנה שגם נראה כמו משהו שצה"ל הפגיז לאחרונה.

אז היום אני משלם כפול על נוחות וגם קצת נראות.

יש עסקים שזו תוספת קטלנית עבורם, אז הם תקועים.

ובלי קשר, יש ביניהם מקצועני על. תנו להם צ'אנס.

סתם שתבינו את הקו המנחה של מנהל מקרקעי ישראל. הצליחו להוציא 80 דונם ממושב סמוך לפה.

הכל הולך לתעשייה. שמחה וששון?

לא. 75 דונם הולכים לתעשייה נקיה והייטק.

5 לתעשייה רגילה לא מזהמת. 

כלומר שום אופק לתעשייה קלאסית.

ולעירייה אין מה לעשות מול זה, ציטוט של ראש העיר.

• מבאס 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה כבר תלוי באיזור התעשייה. יש כאלה שמיועדים לתעשייה מסורתית, יש להיי טק, יש למחסנים ויש מעורבים. באיזור התעשייה נעם למשל אין בעיה לפתוח מפעל מסורתי, היי טק או חנות מפעל אבל לא מחסן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...