Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, השאלה כמו בכותרת.

השימושים הם אינטרנט/WORD וכו'. לא גיימינג, לא עריכת וידאו.

מבחינת תקציב - מסך 49 של עד 6,000 ש"ח אפשרי. 

תודה

פורסם

אישית לא מוצא את היתרון במסך ענק לשימושים גנרים כמו דפדפן או מסמכים (גיימינג/סרטים עוד מילא). אתה הרי לא תפרוס את הדפדפן על כל המסך כי זה פשוט לא קריא אלא אם יש לך ראיה ביונית, אז כמו הבחור אתה תתחום את החלונות ואז מה השגת במסך כל כך גדול? אם צריך את היכולות למולטיטאסקינג של חלונות כאילו אתה בחדר בקרה אני עוד איכשהו יכול להבין, מעבר לזה אני אישית מעדיף מסך קטן יותר בעל רזולוציה וhz גבוהים יותר מאשר לתת לעיניים לטייל בלי הפסקה במרחב העצום הזה (גם משהו שצריך לקחת בחשבון)

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, YoJ כתב:

אם צריך את היכולות למולטיטאסקינג של חלונות כאילו אתה בחדר בקרה אני עוד איכשהו יכול להבין

כן, זו הסיבה לרכישה הזו. אני צריך לפחות 3 חלונות פתוחים זו זמנית.

הסיבה למסך גדול, או לפחות ההשערה שלי היא שהוא יהיה יותר נח מבחינת הזוית והריצה של העיניים בין המסכים (ביחס ל-2 מסכים צמודים שבסוף מונחים אחד ליד השני)

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

חושב שיהיה הרבה יותר נח 2 מסכים, גם מהבחינה שהאם בכלל אפשר להשאיר 2 חלונות פתוחים על מסך אחד? 

אצלי במשרד יש 2 מסכים וזה הרבה יותר נוח

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אין לי ניסיון עם שטחי צפיה גדולים, אבל תביא בחשבון שמסך גדול צריך "סיור" עם העיניים לא רק ימינה ושמאלה, אלא גם מעלה-מטה. שני מסכים יצריכו שיטוט רק במימד האופקי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

אין לי ניסיון עם שטחי צפיה גדולים, אבל תביא בחשבון שמסך גדול צריך "סיור" עם העיניים לא רק ימינה ושמאלה, אלא גם מעלה-מטה. שני מסכים יצריכו שיטוט רק במימד האופקי.

זה יחס של 32:9 - הוא לא גבוה. זה לא כמו מסך TV.

image.png.ae0ccc80752756aafb748c77c8a25ce2.png

לפני 24 דקות, המהיר הזהיר כתב:

חושב שיהיה הרבה יותר נח 2 מסכים, גם מהבחינה שהאם בכלל אפשר להשאיר 2 חלונות פתוחים על מסך אחד? 

אצלי במשרד יש 2 מסכים וזה הרבה יותר נוח

אפשר לחלק את המסך לכמה תתי מסכים - זו תוכנה מובנית. אני משתמש היום בDell 34 אינצ' וזה עובד יופי

פורסם

קשה לדעת בדיוק בלי להבין את הצרכים, אבל מנסיון שלי, לצרכי עבודה מסכי גדולים לא יעילים. קל יותר לחלק את העבודה בין מסכים ולעבור בינהם לפי הצורך.

אצלי יש 3 מסכים, שניים חיצוניים עם דברים של עבודה שלפעמים צריך למקבל ואחד של הלפטופ לדברים אישיים.

למסך גדול יתרון בחווית צפיה של איזור התרחשות אחד כמו סרט או משחק.

פורסם
לפני 4 דקות, Be roo כתב:

קשה לדעת בדיוק בלי להבין את הצרכים, אבל מנסיון שלי, לצרכי עבודה מסכי גדולים לא יעילים. קל יותר לחלק את העבודה בין מסכים ולעבור בינהם לפי הצורך.

אצלי יש 3 מסכים, שניים חיצוניים עם דברים של עבודה שלפעמים צריך למקבל ואחד של הלפטופ לדברים אישיים.

למסך גדול יתרון בחווית צפיה של איזור התרחשות אחד כמו סרט או משחק.

זו בדיוק השאלה - אם לשים 2 מסכים של 27 (שכל אחד מהם יחולק ל-2) או מסך אחד גדול שמראש מחולק -4. 

אני צריך לעבוד על 2 קבצים של WORD, במקביל צריך שהמייל יהיה פתוח + בדרך כלל חלון נוסף לצרכים משתנים (נניח one note). 

יצא לך לעבוד עם מסך גדול מחולק? 

פורסם

לא עבדתי עם מסך גדול מחולק, אבל הפעמים היחידות שראיתי בו צורך זה כדי להשוות שני קבצים זה לצד זה לאורך זמן, מה שאצלי כמעט לא קיים.

עבור סתם עבודה במקביל על שני קבצים זה לדעתי לא תורם, על אחת כמה וכמה עבור המייל. 

פורסם

אז אם זו העבודה השוטפת שלך, יתכן מאוד שמסך גדול מחולק יהיה נוח יותר, עבור ״טיולים״ רבים עם העכבר זה כנראה פתרון טוב יותר.

אבל כאמור, לא מנסיון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש עוד יתרון לשני מסכים, אפשר להעמיד אחד מהם אנכית (או שניהם).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון. לא שימוש אצלי.

בכל מקרה, מחכה לי כבר ברכב מסך 49... (לא עמדתי בפיתוי לנסות 😆)

אני יעלה רשמים אחרי תחילת השימוש

פורסם

קניתי :)

Dell UltraSharp 49 Curved Monitor - U4919DW

קצת מבאס שכמעט כל המסכים של 49 יצאו ב 2019 (מזמן), מצד שני אין הכרזות על דברים חדשים באופק.

זה לחלוטין לשימוש משרדי - ולכן קצב רענון, אין סנכרון וכו' לא משנים לי. בכל הסקירות זה מופיע כחסרונות, מצד שני לעבודה משרדית (לא עיצוב) זה נמצא במקום גבוה מאוד/ראשון כי יש לו תכונות אחרות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...