Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שמן מנוע לג׳אז 2017. הביאו לי את השמן הזה.

לפני שאני מטפל, מישהו יכול להגיד איך הוא? ראיתי רק דיון אחד בפורום על השמן הזה אבל לא הצלחתי למצוא עליו גם מידע בכללי ברשת. אשמח לדעות. מיועד לג׳אז 2017.

מבחינת התקנים A5/B5 תואם כמובן לדגם הרכב והצמיגות גם מתאימה. השאלה היא בעיקר על החברה.

תודה.

IMG-20220523-WA0067.jpeg

פורסם

איני מבין גדול בשמנים, אבל שמן מחברה מוכרת וידועה 0בצמיגות + תקנים מתאימים) אמור לעשות את העבודה ועדיף על הלא מוכר.

(אותו דבר בערך כמו צמיגים)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 4 שעות, TZR84 כתב:

נראה כמו שמן פשוט של חברה לא מוכרת. אישית הייתי מחפש משהו אחר.

לפני 3 שעות, חולגי כתב:

איני מבין גדול בשמנים, אבל שמן מחברה מוכרת וידועה 0בצמיגות + תקנים מתאימים) אמור לעשות את העבודה ועדיף על הלא מוכר.

(אותו דבר בערך כמו צמיגים)

יכול בהחלט להבין את דעתכם. קיוויתי שאולי מישהו בפורום מכיר ויוכל לשפוך אור על הנושא (יצרן איטלקי) אבל כנראה שלא מוכר ולכן אני כנראה לא אשתמש אז נראה מה עושים איתו..

• תוכן חדש...