Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו לי בזמנו רנו אקספרס,
הביטוח עיקב את התשלום עד שנמצא המפתח הרזרבי המקורי...

אז עוד חיכינו כמעט 40 יום עד לתשלום.

פורסם

עד שנמצא הרזרבי היית מסומן כנראה כחשוד בנוכלות, אולי לא.

מעניין אם זו המצאה ישראלית או שהנוהל הזה מוכר בעולם המערבי. אולי יצטרפו לשרשור מאזיננו בחול ויתרמו מהנעשה במחוזותיהם, מאוד מעניין. חשד סביר לבלעדיות ישראלית לנוהל הזה, כנראה מבוסס על "אמצעים טכנולוגים מתקדמים" ואולי אני טועה, נתקדם ונבין יותר.

פורסם

מתבסס על שיטת מצליח להתחמק מתשלום או לפחות לעכב. יש חשד נגדך? הם מוזמנים להוכיח. עד אז? שישלמו. עצם העובדה שזה הפך לפרקטיקה היא פסולה. 

פורסם

בלי קשר ל2 מפתחות או אחד הביטוח תמיד מתחקר כל מקרה של גניבה , לא חסרים  "קורבנות" שמביימים גניבה

פורסם

מוזמנים לתחקר ולהוכיח. עד אז שישלמו. 

לא יכול להיות שיעכבו תשלום ל99% מהלקוחות בגלל אחוז סורר. 

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Benson כתב:

בלי קשר ל2 מפתחות או אחד הביטוח תמיד מתחקר כל מקרה של גניבה , לא חסרים  "קורבנות" שמביימים גניבה

כולם מסכימים שיש נוכלים, כתבת  לא חסרים  "קורבנות" שמביימים גניבה , תוכל לבטא את הקביעה הזו במספרים יחסית לסך גניבות הרכב, ברור שלנתונים שאני מבקש השלכה משמעותית על הצעדים הנדרשים לטיפול ומיגור השיטה. הניחוש שלי שמדובר בקושי באחוז , מה שמיתר לחלוטין את החקירות שהן לכשעצמן יקרות ואנחנו המבוטחים משלמים מכיסנו.  חשדנות היא סגולה מולדת אצלנו ואנחנו פוגשים אותה בגירסאות שונות ומעצבנות. יש מאגרי מידע, יש תכנתים, יש מומחי אלגוריטמים לניתור, שיוציאו המבטחים סולם ויטפסו ויתאימו את תפיסת עולמם שלא השתנתה מימי המאה הקודמת,  לזו  של 2022.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אין כיסוי ביטוחי אם נתת את המפתחות וזה הוביל לגניבה (למשל להשאיר מפתח בחניון). מכאן זה מגיע.

בפועל אם תגיד אבד לי לפני שנתיים אף אחד לא יכול למנוע ממך פיצוי.

פורסם (נערך)

לא סביר, מענין לראות אסמכתא לקביעה. פשוט זה נוהל או חוק או וואט אבר שהציבור לא יכול לעמוד בו. מה יעשו במוסך, חניון ומסעדה ואחרים שמחייבים השארת מפתח . לא מחזיק מים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אין לי כח לחפור את כל הפוליסה. שם לך כאן דוגמא להסרת כיסוי ביטוחי:

image.png.ced620452a7221b1ddc035e5d1c76733.png

אני לא משאיר מפתחות בחניונים. 

מסעדה? תתבע את הביטוח שלה

פורסם (נערך)

ברכבי הנעה ללא מפתח אתה מניע את הרכב מחנה אותו בנתניה לסופ"ש פינוק.

חוזר בראשון. הרכב אינו ושני המפתחות המקוריים אצלך.

זה פשוט סעיף ארכאי שלא קשור למציאות בשנת 2022.

אגב לעיכוב או סירוב תשלום למבוטח מסיבה כלשהי צריכה להיות עלות.

במידה ומתגלה שהסיבה אינה נכונה חברת הביטוח אמורה לשלם פי 2, פי 3., או משהו בסגנון.

ירתיע כל חברת ביטוח מלעכב תשלומים.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
לפני שעתיים, stum כתב:

ברכבי הנעה ללא מפתח אתה מניע את הרכב מחנה אותו בנתניה לסופ"ש פינוק.

חוזר בראשון. הרכב אינו ושני המפתחות המקוריים אצלך.

סבבה לגמרי. לכן מבקשים ממך את 2 המפתחות

לפני שעתיים, stum כתב:

אגב לעיכוב או סירוב תשלום למבוטח מסיבה כלשהי צריכה להיות עלות.

במידה ומתגלה שהסיבה אינה נכונה חברת הביטוח אמורה לשלם פי 2, פי 3., או משהו בסגנון.

ירתיע כל חברת ביטוח מלעכב תשלומים.

וולקום טו יזרעל. מקסימום מעט יותר הוצאות משפט

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 9.5.2022 בשעה 12:33, GTאי כתב:

אין לי כח לחפור את כל הפוליסה. שם לך כאן דוגמא להסרת כיסוי ביטוחי:

image.png.ced620452a7221b1ddc035e5d1c76733.png

אני לא משאיר מפתחות בחניונים. 

מסעדה? תתבע את הביטוח שלה

לא, אני אתבע את הביטוח ששילמתי עליו מכספי והביטוח מוזמן לתבוע את המסעדה. 

• תוכן חדש...