Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לא שחו'ח אני מתכנן שיגנבו לי את הרכב, אבל ראיתי טענה מסקרנת איפהשהו מתישהו - ביטוח מקיף לרכב שנגנב לא ישולם אם אין באחזקת הבעלים שני מפתחות מקוריים. זה נכון? ומה עושים במצב שבו פרצו לדירה וגנבו את המפתח? 

פורסם

תכלס גם אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה

אני אחרי גניבת רכב וברשותי היו 2 המפתחות המקוריים של הרכב

אחרי הגניבה הביטוח עשה את הכל כדי להוציא ממני את 2 המפתחות האלה כולל שליחה שלהם בדואר שליחים וביקה שלהם

מה יש להם לעשות איתם אין לי מושג

בכל מקום בבאר שבע אני יכול היום לשכפל מפתח של אוטו ולהשתמש בו אם אני רוצה לעשות יד עם הגנבים.

זה העלה לי מחשבה ובדקתי את זה עם הסוכנת ביטוח: רוב הרכבים שנמכרים במגרשי הליסינג (קניתי אחרי הגניבה) באו עם מפתח אחד...הביטוח ביקש להחתים אותם על טופס כסת"ח שאכן נמסר עם מפתח אחד (גם ככה הייתי צריך לשכפל לאשתי).

לא ברור. מעניין מה באמת הפרוצידורה לקבלת תשלום מהביטוח כאשר יש לך רק מפתח אחד או שאתה אחרי גניבה של המפתח.

פורסם

במקרה שלי גם עם 2 מפתחות שלחו חוקר (רכב שנגנב ועבר לשטחים לפי המצלמות במחסום)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

ממש תענוג ,  הנגנב זוכה לתואר נוכל - על -תנאי עד שהחוקר מתרצה ומפנים שהכל בסדר. החשדנות הפכה למגיפה שמפרנסת חוקרים שמתקשים מאוד להביא את הסחורה, כן באחוז גבוה מהמקרים הנבדקים, החקירה מסתימת "ללא ממצא פתלוגי" . ואם כבר החשד מוצדק, ככל הנראה הכל מתוכנן לפרטים מראש והסיכוי להביא קבלות די קלוש.

נוהל שצריך לעבור ריענון והתאמה למאה הנוכחית, עולם שמלא בדאטה וביכולות סינון וסימון, תתקדמו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 1
פורסם

זכאי.

יחפשו סימני פריצה וכו', ומה עוד גנבו....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מעולם לא ראיתי סעיף כזה בפוליסה. ואם איבדתי אחד לפני שנתיים? ואם כייסו אותי?

פורסם
לפני 6 דקות, nev כתב:

מעולם לא ראיתי סעיף כזה בפוליסה. ואם איבדתי אחד לפני שנתיים? ואם כייסו אותי?

בכל מקרה לא טוב שיש מפתח אחד לרכב לא? אתה סתם מסבך את עצמך.
אם גנבו לך אחד לך תשכפל את השני כדי שיהיו תמיד 2, חוץ מהביטוח יש סיכוי שיאבד לך המפתח הבודד ואז מה תעשה?
עולה הרבה כסף מנעולן רכבים אם אין מפתח בכלל.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

שים לב לכותרת - 2 מפתחות מקוריים. אני לא מדבר כרגע על הנוחות שלי, אני מדבר על שמתארים כאן שיטה הזויה להתחמק מתשלומי ביטוח. לא נראה לי הגיוני.

פורסם

לא מסובך: לכל רכב יש 2 מפתחות מקוריים. אם חסר לך, אולי מכרת לגנב? לא נכון? בשביל זה יש חוקר. יחקור אותך, תסביר לו מדוע אין לך מפתח נוסף.

פעם היה לי מקרה ביטוח ושלחו לי חוקר. עמדתי על שלי והכל היה בסדר.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

גם זה קורה. הם לא מציעים פוליגרף, פשוט מסרבים לשלם את הנזק עקב "חוסר שיתוף פעולה" מצד הנתבע. אתה תתבע אותם למשפט או שתרוץ אחריהם לפוליגרף, בהסכמתך בלבד.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...