Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה אלקטרונית במראה

הר ירוק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ברשותי סובארו פורסטר 2007. כבר זמן ניכר שיש לו תקלה מעצבנת - כשמניעים את הרכב, המראה השמאלית מתקפלת קדימה (כלומר, נפתחת עד הסוף) בלי שלוחצים על כפתור פתיחת המראות, ולא משנה אם קודם לכן המראות היו מקופלות או לא. כדי להחזיר את המראה למקומה, צריך ללחוץ על הכפתור שמקפל את שתי המראות, ולאחר הקיפול ללחוץ לפתיחה, ואז, כשהמראה נפתחת - לתפוס אותה עם היד כשהיא מגיעה למקומה, שלא תיפתח שוב עד הסוף.

הבעיה הזאת היא ממש מעצבנת, כזאת התעסקות כל פעם שמתחילים לנסוע. והקטע זה שאותה תקלה קיימת גם בסובארו B4 2007 של אבא שלי...

ניסיתי לקשור את המראה עם אזיקון או לתפוס אותה איכשהו שלא תתקפל כלל, אבל שום דבר לא באמת החזיק.

אז עברתי לטיפול שורש. חשבתי לפתוח את המראה כדי לנתק לגמרי את המנוע שמקפל אותה, אבל לא הצלחתי בכלל לפתוח את המראה, הברגים שם מחוזקים בצורה מפחידה.

אז עברתי למערכת הכפתורים. הוצאתי את ה"בלוק" שמאחד את כל הכפתורים לשליטה במראות, ניסיתי לנתק את הכפתור של קיפול המראות, אך בלעדיו כל המערכת של המראות אינה עובדת. ניסיתי לעשות לו איזה מעקף, אך בין לבין הטסטר נגע בשני חיבורים שלא היו אמורים לגעת אחד בשני (כשהרכב היה מונע) וכנראה שזה עשה איזה קצר, כי יצא טיפה (ממש טיפה) עשן ומאז כל מערכת המראות לא עובדת.

עכשיו אני מנסה להבין:

א. מה אפשר לעשות כדי להחזיר לחיים את המערכת האלקטרונית של השליטה במראות?

ב. אם הנזק מהקצר הוא בלתי הפיך וצריך להחליף איזה חלק, איך אדע איזה חלק צריף החלפה?

ג. מישהו נפגש גם עם התקלה הזאת, ויודע איך לטפל בה?

נ.ב.

אם המערכת כולה נהרסה ואין תקנה, זה פחות גרוע מאשר שהמערכת עובדת אבל המראה מתקפלת כל פעם. אני נהג יחיד ברכב, ואפשר גם לכוונן את המראות עם היד.

מצרף קישוק ל"בלוק" של מערכת הכפתורים של המראות שאיתו התעסקתי https://www.google.com/search?q=toyota+183575&rlz=1C1APWK_iwIL794IL794&tbm=isch&source=iu&ictx=1&vet=1&fir=jtuZYdsiE0He2M%2CiSK3ZMXyMJPKJM%2C_%3BRR5pse8QqvNoTM%2CYn4nRUmMP_cyQM%2C_%3BHbhCVMQYMsKoNM%2CiSK3ZMXyMJPKJM%2C_%3BhiGKIOLgSzak1M%2C9XjDyT14G78RdM%2C_%3BDRp0z1HgA58qqM%2CudUTusv_-OyYfM%2C_%3BBAa0m9c95XaD1M%2CCftdygYpcRkiAM%2C_%3BQlkyyesgfTjniM%2CR35lsLQ0uMEvOM%2C_%3BeDZ2Stt65Y8xiM%2CjTB7rnrZMtO_lM%2C_%3B8I93TMWWpGnnPM%2C5optZ1Mpq55yWM%2C_%3Bf6c6tIXxnyheyM%2CoUqcLeH0nG1B_M%2C_&usg=AI4_-kTBqbhMyABIaY2gF9RIyj6mEyBVAw&sa=X&ved=2ahUKEwiUy63Nwbz3AhU1mVwKHVzDCogQ9QF6BAgIEAE#imgrc=HbhCVMQYMsKoNM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי תשובה טובה לתת...אבל, מניסיון שלי עם רכב מתיישן, כדאי לך להיכנס לפורומים ספציפיים (בעלי סובארו פורסטר) בפייסבוק וכדומה, גם בארץ אך בעיקר באנגליה ובארה"ב. תאמין לי ששם כבר ראו הכל ויש מספיק צרכנים שמשתפים מידע ויתנו לך עצות, בטוח אתה לא לבד בתופעה הספציפית המוזרה הזו...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, הר ירוק כתב:

. מה אפשר לעשות כדי להחזיר לחיים את המערכת האלקטרונית של השליטה במראות?

ב. אם הנזק מהקצר הוא בלתי הפיך וצריך להחליף איזה חלק, איך אדע איזה חלק צריף החלפה?

הייתי מנסה קודם כל לבדוק נתיכים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתיך לא מוציא עשן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...