Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לבדיקת לחץ צמיגים תקין, תא מטען לא עמוס שלא לצורך, לנסות לגלוש כמה שניתן אין מה לעשות כדי לשפר דרסטית צריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך רכב גדול עם מנוע גדול מהממוצע, הכי טוב שתוכל להגיע בעיר זה 1 ל-10, מקסימום 1 ל-10.5(מניסיון עם רכב 2000 סמק ידני וקטן יותר - פיג'ו 307). ותצטרך לנהוג לאט, במהירות קבועה ככל האפשר, ללטף את דוושת הגז, האצות איטיות. כל זה בשביל עוד קילומטר לליטר, בחשבון החודשי תחסוך כמה עשרות בודדות שקלים. תשלים עם זה ותחשוב על הרכב הבא שיהיה מראש חסכוני(חשמלי/היברידי/פלאג אין)

פורסם

בכמה דלק אתה משתמש בחודש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ליטר ל9 ק"מ באוונסיס בת 12 בעיר זה נורמלי בהחלט. 

 

  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שחרר את הגז כשיש עצירה / האטה באופק.

אל תצמד לרכב מלפנים.

במקום לתת גז, תוריד הילוך בטיפטרוניק.

אם לא אכפת לך על הרכב, אל תבלום בפסי האטה..........

פורסם
לפני 11 שעות, מתענייין כתב:

סביר סביר [לא חשבתי שזה חריג ביחס לרכב] אבל אני מחפש דרך לחסוך אם יש

תודה רבה

אין פיתרון שיתרום לשיפור משמעותי, אלא רק תהחליף לרכב היבריד שיהיה לו יתרון בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1 ל-9 ק"ב בעיר זה ממש טוב. אצלי זה 1 ל- 7. והרכב במצב אש. רק לעבור לרכב היברידי ישרת אותך בחשבון בתחנת הדלק. השאלה אם זה משתלם לך או לא. רק אתה יודע.

הזול עולה ביוקר

פורסם
לפני 9 שעות, race driver כתב:

 

אם לא אכפת לך על הרכב, אל תבלום בפסי האטה..........

עצה לא הכי בריאה, הייתי אומר.[בלשון עדינה]

אחר-כך, בולמים עולים לא מעט כסף..

  • אהבתי 1
פורסם

לא רק בולמים, משולשים ועוד...

עדיף לשלם עוד 100 שקל בתחנה, ופחוץ במוסך.

תשאר עם האוונסיס, לפי הצריכה נשמע שאתה נוסע סביב ה1300 קמ בחודש, לא מצדיק החלפה לרכב יותר חסכוני, שיתן לך חסכון של בערך 300 שקל לחודש.

×
×
  • תוכן חדש...