Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חדש בפורום רוצה לנסות את מזלי.

חושב על לקנות אוטו ראשון אמרתי אני ישקיע עד 22 אלף.

אהבה שלי תמיד הייתה לטויוטה קורולה או לשאר הסוגים של טויוטה, למה אני לא קונה את הרכבים? יקרים רצח למודלים של 2010+ וקילומטרז לא בדיוק הכי משמח לאלה שנופלים לתקציב שלי...

חיפשתי אלטרנטיבות, אני ממש סגור בחברות של המכוניות כי רק מה שיש לי חוות דעת עליו אני רגוע בקנייה שלי. 

החברות שאני באמת מוכן לקנות הם טויוטה,יונדאי וסקודה

אני כבר ממש אבוד, חיפשתי כל מיני רכבים ויש לי הרבה פרמטרים שאני לצערי לא מוכן לוותר כמו גודל הרכב. הינה כמה,

אני ממש לא מסתדר עם מכוניות קטנות, רק משפחתיות

חסכון בדלק חשוב לי מאוד לפחות 1 ל-14

אוטומט (לא רובוטי)

אני שומר על הרכב ספץ ואני רוצה שלא יראה מוסך עד הטסט שלו

ההורים אמרו לי לא לגעת ברכבים שהם מתחת לשנתון 2010 כי הם כבר "ישנים" ולא לגעת מעל 190 אלף קילומטרז (???)

אני לא מבין הכי גדול ברכב אבל יש לי ידע בסיסי

יצא לי לשמוע על סקודה אוקטביה שנתון 2011 בתור רכב אמין עם מנוע 1.4 טורבו קטן שעושה 1 ל-16 חוות דעת משהו?

פתוח תמיד להצעות :)

פורסם

שים לב הגיר לא נחשב לשיא האמינות בסקודה.

הייתי מתמקד בקורולה/מזדה 3 אם זאת אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא רואה את ההגיון לגבי השנתון. המידה בה הרכב "מיושן" תלויה בשנה בה היצרן החליף דגם או שחרר מתיחת פנים. רכב משנת 2012 לאו דווקא יהיה חדיש יותר מאותו הדגם ב 2010, לא בצורה משמעותית. המידה בה הרכב "ישן" גם תלויה במידה משמעותית בצורה בה טיפלו בו (וגם בגילו). יש רכבים עם בעיות או שטופלו בצורה גרועה שיגמרו את הסוס גם לפני 190K אז גם פה לא ברור למה דווקא זה הגבול.

אתה מאוד מגביל את העצמך בגלל עניין המשפחתית, האם גם סופר מיני קטן מדי עבורך?

לדעתי אתה צריך להוריד את עניין צריכת הדלק מהפרק, זה לא נשמע לי מאוד מציאותי לרכב גדול בגיל שכזה בנסיעה משולבת.

מה עם מאזדה, סוזוקי, קיה, למה דווקא אלו?

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
פורסם
לפני שעה, Ido.G כתב:

לא רואה את ההגיון לגבי השנתון. המידה בה הרכב "מיושן" תלויה בשנה בה היצרן החליף דגם או שחרר מתיחת פנים. רכב משנת 2012 לאו דווקא יהיה חדיש יותר מאותו הדגם ב 2010, לא בצורה משמעותית. המידה בה הרכב "ישן" גם תלויה במידה משמעותית בצורה בה טיפלו בו (וגם בגילו). יש רכבים עם בעיות או שטופלו בצורה גרועה שיגמרו את הסוס גם לפני 190K אז גם פה לא ברור למה דווקא זה הגבול.

אתה מאוד מגביל את העצמך בגלל עניין המשפחתית, האם גם סופר מיני קטן מדי עבורך?

לדעתי אתה צריך להוריד את עניין צריכת הדלק מהפרק, זה לא נשמע לי מאוד מציאותי לרכב גדול בגיל שכזה בנסיעה משולבת.

מה עם מאזדה, סוזוקי, קיה, למה דווקא אלו?

מאזדה 3 וכל אלה שממש טובים לחדשים אמרו לי שלא להיתקרב לשם בגלל שכולם מחליפים לה מנוע אחרי כמה זמן וזה עושה טריליון בעיות.

קיה אני יודע רק נירו או ספורטז, אבל הם דגמים יקרים אז כבר הורדתי מהפרק, אני לא מכיר עוד דגמים שלהם....

סוזוקי אני מכיר רק את האלטו שהיה של חבר שלי, חוץ מזה לא שמעתי על עליה בכלל🤷‍♀️

(אישית מת על מאזדה 3 אם תוכל ליעץ איך לזהות בין מאזדה טובה לבין חרטא אשמח 3>)
אשמח אם יש לך עוד הצעות בישבילי

לפני שעתיים, Ido.G כתב:

האם גם סופר מיני קטן מדי עבורך?

אני יכל להיתפשר אם זה לא כמו הI10 למה אני הרבה פעמים נוסע לכינרת לדוג ואני צריך איחסון לציוד

חשבתי על יאריס אבל לא יצא לי לראות אחת בעין קרובה

פורסם

בוא, תגדיר את צרכיך. כמה אנדים יסעו, מה המוען שימלא את הבגאז', היכן וכמה אתה צפוי לנסוע, האם תחפש חניה בעיר הגדולה, והאם אתה מודע לעלווות האחזקה השוטפת של רכב. חשוב על אלה, וחסור הנה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הונדה אינסייט יכולה להיות אלטרנטיבה ממש טובה בשבילך היא לוקחת בערך 1ל15 ולא מזמן חבר שלי קנה 2011 עם 140 אלף קילומטר ב23 אלף כדאי לבדוק

• תוכן חדש...