Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח !

מחפשים לרכוש רכב   2018-2021

כרגע אנחנו עם איוניק 2021 מהעבודה .מחזירים בקרוב .

אנחנו זוג + 3 ( ילד הן 4 ותאומים בני 3 חודשים )

האיוניק לא מספיקה לנו , עגלת התאומים ממלאת את כל תא המטען ואים כל כך אפשרות להעמיס עוד דברים .מה גם שהמרווח הפנימי מאחור למבוגר באמצע עם 2 כיסאות מצדדיו לא גדול מספיק.

לקראת תחילת 23 יהיו שני כסאות מאחור ו בוסטר

הדרישות שלנו לפי סדר חשיבות

בטיחות בטיחות בטיחות

מרווח פנימי מאחור שיתאים למורכבות .

תא מטען גדול 

חסכוני

תקציב 100k-150k

נשמח לעזרתכם !

עריכה אחרונה על ידי yoranch
פורסם

הייתי שוקל 7 מקומות במצבך. 

5008 למשל

אאוטלנדר

ב5 מקומות

3008

טיגואן

שברולט אקווינוקס

Rav4

סיטרואן c5

לדעתי כל אלו יכולים להתאים גם בתקציב, גם בבטיחות, גם בתא מטען.

לגבי חסכוני, לא בטוח

פורסם

אני חושב שסיטרואן c5 aircross יכול מאוד להתאים. רכב עם 3 מושבים נפרדים שמתאים ל3 כסאות שונים. מאוד בטיחותי ואני חושב שהבאגז' יחסית גדול. הבעיה היחידה עלולה להיות סחירות עתידית. 

לא נכנס לכם לבטן אבל ייתכן וגם רכב 7 מקומות יכול להתאים אבל גם שם כדאי לבדוק איזה רכבים יש שורה שניה מתאימה ל3 כסאות. וכמובן שיש בגאז' גדול כשהכסאות מקופלים

פורסם

יונדאי אלנטרה החדשה, בול בתקציב שלך. תוכל לקחת את הדגם המפואר. 

רכב גדול מאוד, חסכוני, בטיחותי, חזק ואמין. 

לך תראה הגדול שלו יפתיע אותך. 

אוקטביה גם כמובן, אבל לדעתי( וזה לא נתון בדוק) האלנטרה יותר מרווחת מאוקטביה. לגבי תא המטען האוקטביה לוקחת, זה ידוע. 

אני אישית מעדיף רכב היברידי מאשר טורבו בתור רכב בבעלות פרטית. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה רבה על העזרה ,

שאלה מה דעתכם על הספורטאז החדשה נפח תא מטען של 590 ממה שהבנתי , האם המושב האחורי יהיה יעיל עם 3 כסאות ( ככל הנראה רחבים  ).

אני מחפש את C5 אבל לא מצליח למצוא אותו כל כך בליסינג . 

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה c5 בליסינג ?

עריכה אחרונה על ידי yoranch
פורסם

בגדול בקרוב צריך להגיע לארץ הנירו+ - הדגם הותיק אבל יותר מרווח עקב הגבהת הגג ריפודים וכסאות דקים יותר, בדגם הפלאג אין הוא חסכוני מאוד,

שווה לברר.

• תוכן חדש...