Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם על קיה נירו מול יונדאי איוניק,

מקריאה ברשת/פה/פייסבוק, ראיתי ששני הרכבים מגיעים לצריכת דלק של 1:20 (מובן לי שזה תלוי נהיגה).

ערכתי השוואה קטנה בטבלה של כל מערכות הבטחיות בין 2 הרכבים.

אשמח לשמוע את דעתכם לכאן ולכאן.

Screenshot_1.jpg

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

הנירו מלאה בבל"ת עלאק בטיחותי בעוד שהאיוניק מכילה גם עדיפות דינמית וגם התראה בשטח מת שזו לדעתי מערכת הבטיחות הכי חשובה שאפשר להוסיף.

למה לעזאזל יצחק לוי טוען שהנירו שווה עשירייה יותר, נשגב מבינתי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בתור אחד שנסע הרבה מאוד על שניהם, אני מעדיף את הנירו מרגישה נוחה יותר ומרווחת יותר.

הצקיכת דלק טובה יותר באיוניק לפי המדידות שלי.

פורסם

אם תצורת הג'יפון של הנירו לא עושה לך את זה, אז בכל פרמטר אחא האיוניק עדיפה: מאובזרת יותר, חסכונית מעט יותר בגלל אווירודינמיות, אחריות ארוכה יותר, תא מטען גדול יותר. אני הייתי בוחר באיוניק

פורסם (נערך)

אגיב לך לפי סדר המעלות

בנירו:

הרגשה מרווחת יותר

גבוהה יותר

הנדסת אנוש נוחה יותר (ובכללה כל כפתורי בקרת האקלים מסך בעברית מלאה וכו')

וסחירות גבוהה יותר

מיזוג אוויר בספסל האחורי לא קיים בכל הגרסאות

איוניק:

תא מטען גדול יותר ב65 ליטר

דינאמית יותר (סגנון קופה)

יותר יושבת על הכביש

מיזוג אוויר מאחורה בכל הגרסאות

ומעט יותר זולה

אבל- בנירו גרסת פלאג אין שלא קיימת באיוניק

מקווה שהועלתי

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

תא המטען באיוניק גדול יותר "על הנייר", אבל בגלל מבנה ההצ'בק שלה הוא למעשה יכול להכיל הרבה יותר מהאיוניק לדעתי.
(כנראה לא נכון לגרסת הפלאג-אין בה תא המטען קטן משמעותית.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 10 שעות, motior כתב:

תא המטען באיוניק גדול יותר "על הנייר", אבל בגלל מבנה ההצ'בק שלה הוא למעשה יכול להכיל הרבה יותר מהאיוניק לדעתי.
(כנראה לא נכון לגרסת הפלאג-אין בה תא המטען קטן משמעותית.

אתה מתכוון למראה האצבק בנירו?

אני צריך תא מטען גדול יחסית שיכנס עגלה בלי בעיה.

בפלאג אין כן, אני יודע שזה משמעותי קטן יותר.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
לפני 12 שעות, meir_gi כתב:

אם תצורת הג'יפון של הנירו לא עושה לך את זה, אז בכל פרמטר אחא האיוניק עדיפה: מאובזרת יותר, חסכונית מעט יותר בגלל אווירודינמיות, אחריות ארוכה יותר, תא מטען גדול יותר. אני הייתי בוחר באיוניק

נסעת בשניהם יותר מאשר "סיבוב? 

על האיוניק נסעתי כ120k ק"מ בערך, ואני כרגע עם הנירו השלישית (פלאג אין),

הנירו שקיטה יותר, ומרגישה מרווחת יותר וזה יתרון משמעותי, ההבדל באיבזור היה טעינה אלחוטית וkey less, לטעמי פחות משמעותי (כן משמעותי זה העדר פתח מיזוג מאחור למרות שהמיזוג מצויין).

תא מטען אכן גדול יותר אבל בגלל מבנה הדלת האחורית שמשתפלת חזק כלפי מטה הוא ממש מעצבן...

פורסם
לפני שעתיים, ChaoscripT כתב:

אתה מתכוון למראה האצבק בנירו?

אני צריך תא מטען גדול יחסית שיכנס עגלה בלי בעיה.

כן, לזה  אני מתכוון.  לדעתי יהיה קל יותר להכניס עגלה לנירו מאשר לאיוניק, אבל הדעה שלי לא קובעת - צריך לקחת את העגלה הספיציפית שלך ולנסות להכניס אותה לתא המטען של שתי המכוניות.
בהצלחה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש הבדל משמעותי ביניהן מבחינת המחיר? ראיתי שבמחיר של 110-120 אפשר למצוא בכיף דגמים של 2019 או אפילו 2020...

פורסם

כשחיפשתי לפני כמה חודשים נירו עלתה בממוצע כ-10,000 ש"ח יותר מאיוניק עם נתונים דומים

פורסם

בהחלט,

הנירו יותר יקרה בשוק היד שניה

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...