Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטמבון נראה על הפנים, ובאחת הפינות עקב תאונה קטנה הפלסטיק התפורר קצת, השאלה שלי האם יש חומר בדומה ל"שפכטל" שאני יכול למרוח במקום החסר ולאחר מכן לשפשף?

ובקשר לספריי, ראיתי פה שאתם מדברים על כל מיני סוגי ספריי, איזה עדיף? אני לא רוצה לקנות משהו של 20 שקל, וזה יראה גם ככה, אז איזה ספריי לקנות?

תודה.

פורסם

קניתי בשבוע שעבר חומר שנקרא standox נאמר לי שהוא כמו "שפכטל" לפלסטיק אבל עוד לא ניסיתי אותו,אפשר גם עם פיבר.

צור איתי קשר בפרטי אולי אוכל לעזור לך.

יוסי.

פורסם

איך אם פיבר אם פיבר לא נידבק לפלסטיק? איך???

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תנסה להשתמש בבונדו , זה חומר שפכטל לרכבים בעיקרון , סירות ועוד כל מיני דברים כאלו .

החומר בא בפחית עם החומר ובנוסף הולך איתו חומר מקשה .

אתה מערבב את שניהם ומורח על המשטח , לאחר מכן עושה שיוף , מעביר שכבת בסיס ואז צובע .

אם יש לך גישה לצבוע בתנור אז הכי טוב , אם לא אז תשתמש בשיטת השכבות .

ישנם ספריים מצויינים של מוטיפ לצביעת פלסטיק !

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

תודה על העצות.

יש מישהו שכבר עשה זאת בעבר?, אני לא רוצה שתוך שנה זה יתחיל להתפורר שוב.

פורסם
תתפלא אך אפשר עם פיבר...(בדוק!!!)
ידוע שאפשר עם פוליאסטר אך ורק אם זה פוליאסטר מיוחד לפלסטיק! רק שלא נירא לי שמישהו עושה תיקונים לפגושים מהפוליאסטר הנ"ל כי העלויות שלו ממש גבוהות וממש לא שווה לתקן! ואם התכונתה לתקן עם פוליאסטר רגיל(מואץ) אז באמת שחבל לך על הזמן כי הוא לא ניתפס על פלסטיק! הוא יתפס לפלסטיק אך ורק במידה ועשיתה חורים מסביב לסדק ושמתה יריאות סיבי זכוכית משני הצדדים! רק כך הוא יתפס וגם לא ב 100% כך שלבסוף זו יוצאת עבודה חאפרית!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
Mitsubishi Rules, אז איך בעבודות שלך עם פיבר הפיבר נדבק לפגושים שהם מפלסטיק?
אוווו זו כבר שאלה לעניין!!! יש תכניקות עבודה על מנת לחבר שתי חלקים אבל פיבר בחיים לא ידבק לפלסטיק.ולבסוף זו יוצאת חתיכה אחת שלמה מפיבר ולא חלק מפלסטיק וחלק פיבר! תשים לב שנתתי הסבר קצר איך ניתן להדביק פיבר לפלסטיק ע"י קדיחת חורים מסביב לסדק והדבקה של סיבי זכוכית משתי הצדדים.
פורסם

ניסיתי הכל ושום דבר לא עומד בפני חצץ, חרקים ושאר חולות רעות שבאות על הפגוש ב-120קמ"ש. בסוף לקחתי לפחח שעשה לי שיוף וצביעה בתנור ב-100ש"ח (למרות שסביר שהמחיר אמור להיות כ-300ש"ח). חבל על הכאב ראש. דווקא עשה עבודה יפה.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם
הבנתי, תודה...

אז בעקרון הפיבר יוצר מן מעטפת מסביב לפלסטיק?

בעקרון כן!
פורסם
איך אם פיבר אם פיבר לא נידבק לפלסטיק? איך???

אני מצטער אבל טעיתי,הייתי בטוח שהצלחתי לעשות את זה אבל כאמור לא הצלחתי,

Mitsubishi Rules צודק הפיבר לא נתפס על הפלסטיק!

מצטער שהטעתי אתכם חברים ומצטער שהתווכחתי איתך Mitsubishi Rules .

לילה טוב,

יוסי.

פורסם

איזה רכב זה?אם זה רכב כמו מזדה והונדה אולי עדיף שתקנה טמבון מפירוק ופשוט תצבע אותו?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...