Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר בבחורה צעירה בת 29 שסובלת מכאבים כרוניים עם הקרנות לרגל ובערך 8 פריצות דיסק מתוכן כמה רציניות לאחר תאונת דרכים.

פיזיותרפיה בקושי עוזרת ורופאים ממליצים על ניתוח, היא מעדיפה להסתכל על ניתוח כמוצא אחרון (כמו רובנו).

מבקש את עזרת חברי הקבוצה, אם מישהו יוכל לתת מידע או להפנות לפיזיותרפיסט / מטפל ברמה גבוהה באיזור המרכז והדרום (ראשלצ - אשדוד).

המון תודה :) 

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יכול להגיד רק מה שעזר \ לא עזר לי-

פיזיותרפיה - לא עזר

כירופרקט - הזיק

זריקה לחוט שידרה - עזר בדיוק לשבוע ואז חזר, אולי היה יכול לעבוד אלמלא הלכתי לכירופרקט שהחזיר אותי אחורה.

פלדנקרייז - בעיקר מתיחות, עם מומחה שהיה בא פעם בשבוע - הדבר היחידי שממש הרגשתי שעזר, מאוד עזר גם למודעות כללית לגוף (הליכה יותר זקופה, פחות נועל את הלסת, וכולי)

חבר סבל מאותו דבר (אצלו זה גם בעקבות תאונה) והדבר היחידי שעזר לו זה שיטת אלכסנדר (תלמיד של פלדנקרייז).

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

כירופרקט - הזיק

כירופרקט במקרה הטוב לא מזיק. במקרה הרע יכול לעשות נזק.

זה מקצוע פסאודו מדעי שלא מבוסס על מחקר אמיתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

כירופרקט במקרה הטוב לא מזיק. במקרה הרע יכול לעשות נזק.

זה מקצוע פסאודו מדעי שלא מבוסס על מחקר אמיתי.

בדיוק קיבלתי ביוטיוב:

• מצחיק 3
פורסם

תודה על התשובות חברים

לפני 22 שעות, flytomars כתב:

אני יכול להגיד רק מה שעזר \ לא עזר לי-

פיזיותרפיה - לא עזר

כירופרקט - הזיק

זריקה לחוט שידרה - עזר בדיוק לשבוע ואז חזר, אולי היה יכול לעבוד אלמלא הלכתי לכירופרקט שהחזיר אותי אחורה.

פלדנקרייז - בעיקר מתיחות, עם מומחה שהיה בא פעם בשבוע - הדבר היחידי שממש הרגשתי שעזר, מאוד עזר גם למודעות כללית לגוף (הליכה יותר זקופה, פחות נועל את הלסת, וכולי)

חבר סבל מאותו דבר (אצלו זה גם בעקבות תאונה) והדבר היחידי שעזר לו זה שיטת אלכסנדר (תלמיד של פלדנקרייז).

יש מישהו מומלץ שקיים באיזור בין אשדוד לראשל"צ במקרה?

Opel Adam S 2017

פורסם

בס"ד

מהמעט שיש לתרום לדיון, אני מאחל לה רפו"ש, 8 פריצות דיסק!, פלא שהיא עדיין הולכת. 

ניתוח, בהחלט זו אפשרות האחרונה, מה שכן, היום רמת הדיוק והמכשור השתפרה לאין שיעור. 

• אהבתי 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ההמלצה הכי פשוטה - ללכת למומחה, גם באופן פרטי אם צריך. עם כל הכבוד לעצות בפורום הוא יתן את התשובה הכי נכונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, nev כתב:

ההמלצה הכי פשוטה - ללכת למומחה, גם באופן פרטי אם צריך. עם כל הכבוד לעצות בפורום הוא יתן את התשובה הכי נכונה.

אני מאמין שאם היא סובלת מ8 פריצות דיסק, פות"ש בא לפה אחרי שהיא ראתה לפחות מומחה אחד. בכל מקרה למומחה בתחום יהיה אינטרס מובהק לנתח, לכן צריך לקחת את תשובתו עם גרגיר מלח-

בזמנו הלכתי למנהל מחלקה שנחשב למספר 1 בתחום, כמובן שאמר לנתח ומזל שהקשבתי לאמא שלי (שעבדה 30 שנה כאחות ויודעת קצת איך הדברים מתנהלים) ששכנעה אותי למצות כל פיתרון אפשרי אחר לפני שאני הולך לניתוח. היום אני יותר מ10 שנים אחרי, וממצב של כאבי גב עם הקרנה לרגל וצליעה הגעתי למצב שאני לא סובל בכלל מכאבי גב, טפו טפו טפו חמסה חמסה.

מצד שני אתה צודק שהיום הניתוחים מדוייקים יותר, מומלץ לברר על ניתוח זעיר פולשני, טכנולוגיה חדשה עם פחות סיכונים, ועדיין לזכור שגם פה אם יש פיקשוש אז יש סכנה ממשית לנכות מאיזור פריצת הדיסק ומטה.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

ממש לא מסכים עם הקביעה שמומחה ימליץ לנתח. גם לא מבין את המחשבה שמישהו רנדומלי בפורום על רכבים יתן עצה טובה יותר טובה ממומחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, nev כתב:

ממש לא מסכים עם הקביעה שמומחה ימליץ לנתח. גם לא מבין את המחשבה שמישהו רנדומלי בפורום על רכבים יתן עצה טובה יותר טובה ממומחה.

אוקיי, אז יענה פות'ש- 

היא ראתה מומחה?

מה הוא המליץ?

לגבי החלק השני של תגובתך- מסכים לגמרי.

בתאריך 29.3.2022 בשעה 15:40, liav12 כתב:

ורופאים ממליצים על ניתוח, היא מעדיפה להסתכל על ניתוח כמוצא אחרון (כמו רובנו).

עריכה: בעצם הוא כבר כתב מה הרופאים המליצו.

פורסם

פילאטיס עוזר המון לכאבי גב

זריקות אפידורל מקל לתקופה מסויימת

עם כלכך הרבה פריצות שהם כנראה לכל אורך עמ"ש, יהיה קשה להגיע למצב ללא כאבים

פורסם

בעבר הצלחתי לעזור להפטר מכאב כרוני בגוף, בעזרת יוגה(איינגר). אבל זה כלל תרגול רב במשך כמעט שנה בלי הנחות יום יום. וכן שיעורים עם מורה מומחה בתחום.

וכן עבודה יותר מחשבתית עם שינוי תזונה רב.

וזה נפתר, מה שרופאים למשך השנים לא ממש עזרו, או נתנו פיתרונות של תרופות.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, לירון .ה. כתב:

שינוי תזונה רב

באיזה דיאטה מדובר?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...